I Am Heath Ledger-előzetes

Dokumentumfilm Heath Ledger életéről. Basszus, hogy telik az idő. Ez jutott elsőre eszembe, meg nyilván az, hogy milyen jó színész volt.

Videó a tovább mögött.

17 hozzászólás a “I Am Heath Ledger-előzetes” bejegyzéshez

  1. Ez szép és jó, bírtam is, de Robin Williamsről inkább néznék egy ilyet. Persze no offense, csak kicsit olyannak tűnik, mint amikor egy zenész halála után kiadnak még 6 lemezt.

  2. Hatalams pazarlás ez az élettől még rengeteget tudott volna adni az emberekenek…
    ui:joker mosoly azért alpaból megvolt neki :)

  3. Van rá esély, hogy lesznek benne jelenetek a TDK forgatásáról? :)
    Nagyon szeretnék látni onnan interjúkat, behind the scenes felvételeket.

  4. Látom, sokakat inkább a TDK rész érdekelné. Engem is. Az élete fő műve, a meleg cowboy le van tojva.

  5. Pedig a meleg cowboy is nagy alakitas volt Kakaó!
    Roberto a joker mosoly nekem is szemet szurt:)

  6. Kakaó
    Mert az emberek könnyebben tudnak azonosulni egy pszichopatával, mint egy meleggel.

  7. A mai napig haragszom az Akadémiára, hogy a haláleset miatt nem kapta meg RDJ az oscart, pedig simán jobb volt az alakítás is, meg az is, ami mögötte volt. :(

  8. Terjed ez a tévhit, hogy csak a halála miatt kapott oszkárt, arról meg megfeledkeznek, hogy úgy mellesleg zseniális volt abban a szerepben. De nyilván mindenki máshogy látja. Szerintem bőven megérdemelte. Akkor is neki járt volna, ha nincs ez a tragédia. És bárcsak ne lett volna ez a tragédia, a fene vigye el…

  9. bëiz: szerintem ez összetett kérdés, hiszen láthatóan sok alakítás díjazása mögött állnak további indokok, azon kívül, hogy jó-e a filmben a színész. Lásd Leo, aki a farkasért nem kapta meg, pedig jobb volt, mint az amúgy szintén remek bölényevős. Szóval Heath lehet nem kapott volna, ha előtte nincs jó filmben, és a halál miatt nincs minden szavazó fejében, így jobban megfontolták a remek alakítását, hiába képregényfilmben követte el.

  10. Azzal egyetértek amit mondasz, de máshol láttam olyan kommenteket (nem is keveset), amik szerint egyesek meg vannak arról győződve, hogy CSAK azért kapott oszkárt, meg meghalt. Ez egy nagy marhaság, szerintem óriási abban a szerepben. A díjazások mögött állhatnak egyéb indokok is, de véleményem szerint megérdemelte.

    Ízlések és pofonok, és nyilván nem győzök meg soha senkit (mert olyat még nem láttam, hogy egy random kommentelő meggyőzhető lenne xd). Csak mindig felbukkan ez az érv, és még mindig idegesít.

  11. @beïz:
    Nem mondom, hogy nem volt jó, de az is igaz, hogy nem volt élete legjobb alakítása, csak az utolsó igazán jó – sajnos. RDJ-nek sem volt élete alakítása Lincoln Osiris/Kirk Lazarus, de ilyen stílusú filmért nagy gesztus lett volna az Akadémiától, arról nem is beszélve, hogy mekkora fricska volt az a szerep és az az alakítás az Akadémiának, a nagy drámai oscaroknak, meg a pc-nek úgy egyáltalán. Ha igazán jó fejek lettek volna, akkor Ledgernek adnak egy posztumusz életmű osscart, RDJ-nek meg a legjobb férfi mellékszereplőit. De hát Hollywood nem szereti a kritikát ez a La La Landnél is bebizonyosodott. A pc-ért meg egyenesen odavan, lásd 12 év rabszolgaság nevű kliséhalmaz megkapta a legjobb film díjat a Django mellett, ami szerintem sokkal húsbavágóbban bemutatta a rabszolga témakört pc mentesen (Pl Sam Jackson szerepe).
    Na, csak ennyi lett volna, nem Ledger miatt szerettem volna utálkozni, szerettem, mint színész. :)

  12. Akkor én leszek az első bunkó: Ki a fenét érdekel ennek a szerencsétlen idiótának az élete? Egyetlen szerepe volt amiben jól teljesített, az összes többi csöpögős, Hallmark kategóriájú, szombat délután kettőre ebéd utáni alváshoz való film.

    Az ilyen színészek jobb is ha eltűnnek a képernyőről. Nekem egyáltalán nem hiányzik.

  13. RDJ oriasi volt a Tropusi Viharban, de hogy azt mondani, hogy jobban megerdemelte volna erte az Oscar bacsit mint Heath Ledger a Jokerert…gyerekek ne szorakozzunk mar :D

  14. muhaddib, ugye megengeded azért, hogy sok millió embert érdekeljen, még ha szerinted hülyeség is és tehetségtelen figura volt? Vagy szólj, ha lemaradtunk volna valamiről és már a Te ízlésed alapján döntik el, hogy ki mire érdemes színész, mert ez esetben megkövetlek…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.