Jöhet még 14 Transformers történet?

Michael Bay egy Transformers 5 preview eventen ejtette el a rajongóknak, hogy az írószoba 14 további Trasformers történetet talált ki. Az egyik ilyen ugye a Travis Knight által megrendezésre kerülő Bumblebee spinoff.

Egy jó dolog is volt a bejelentésben: ismét hangsúlyozta, hogy tényleg a mostani, a The Last kNight az utolsó robotos film tőle.

19 hozzászólás a “Jöhet még 14 Transformers történet?” bejegyzéshez

 1. Ilyen történetekből mint az utóbiak voltak, egyedül írok egy délután alatt 18-at.

 2. Jöhet a rendezői székbe bárki, attól még a forgatókönyv ugyanolyan marad.
  Szarból nem lehet várat építeni.

 3. Ace: Bocsi. Én kevertem össze. Te a Last Night-ra gondoltál. Túl sok a Knight meg a Night ebben a posztban :)

 4. Ameddig sok-száz millió dollárt hoznak ezek a hulladékok, addig várhatóak lesznek a futószalagon tolt, faék egyszerűségű tucat TF. termékek. Annyit tehet az értelmesebbje, hogy nem megy el rá moziba.

 5. Nagy fordulat nem lehet ezekben a történetekben, hiszen az eddigiek is mind arról szóltak, hgoy vannak a jók meg a rosszak és a rosszak mindig egyre erősebb szövetségest találnak, hogy legyőzzék a jókat, de mindig a jók győznek.

 6. Az utóbbi két TMNT meg Bay nevével van fémjelezve és ezen kívül sok köze nincs hozzájuk, stílus mégis hasonló. Átlagban a TF filmek színvonalát is szépen alulmúlták. Az egész alkotógárdát kellene felszámolni és olyanokat a helyébe ültetni, akiknél a történet írása is fontos, nem csak a mondvacsinált csihi-puhi. G.I. Joe-nál is ugyanez volt a probléma. Amíg a látványos akció fontosabb (amelyen tehetségesebb, a rajongók igényeit kiszolgáló alkotók még ügyesen felülkerekedhetnek), így a legtöbb látványfilm pont ezen a banánhéjon csúszik el állandóan, hogy egyáltalán nem fordít időt a tartalomra.

 7. Miért pont 14? Miért nem 41? Vagy 12? Vagy a szerencsés 13? Vagy mit tudom én? De hogy szülte meg épp ezt a számot Bay?

  Amúgy, nincs ebben a robotos sztoriban ennyi. A sorozat az első film után szerintem már meghalt. Semmit nem tettek hozzá a folytatások ahhoz, csak átment benne John Malkovich kutyába, meg még pár nevesebb másik színész.

  Remélem, a Transformers 14-ben majd nem DiCaprio fogja megmenteni a világot, ha már a neves színészek idióta filmekbe való bedarálásáról beszélünk.

 8. Történet? :D Érdekes, pont akkor mondja ezt, mikor már mindenki felkészült, hogy vége ennek a sz….ériának.

 9. kb a képregényekből meg a régi mesék tartalmából semmi nem jött át, ez a gond a transformers filmekkel. szerintem a zsanra állat, hát robotdinó volt benne baszki, aki azt mondja ez nem epic. (mert a szőrös hülye retardált majom története aki nem tudja szétpenetrálni a kis emberlányt amit 5000x láttunk az fasza, ja….)

 10. Reboot kell ennek a szériának és kicsit komolyabb tálalásban adni, gyerek szereplők és óvodás poénok nélkül. Persze olyan sose lesz, mert a gyerekek fő célcsoport.

 11. Ha lesz a sztorik közt olyan, amiben nem játszanak emberek, már előre várom.
  Bay meg úgy nem fog többé TF filmet rendezni, ahogy én nem eszek többé csokit.

 12. Ha a barátok közt meg minden egyéb fos sorozat máig fut évek óta akkor ez a franchise is kibírja még 14 film erejéig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.