A Once Upon a Time in Venice posztere és előzetese: Bruce talán nem teljesen unottan?

Ilyet sem pipáltam még: nem találok angol nyelvű előzetest. Mondjuk csak 2 napja derült ki, hogy ki fogja ténylegesen forgalmazni Amerikában. Gond egy szál se, hiszen a magyar trailer már befutott Bruce Willis új filmjéhez.

Bruce egy magánnyomozó alakít, aki kénytelen előkeríteni egy táskányi drogot, mivel elrabolták a kutyáját. Mondhatnánk, hogy tipikus videóra szánt Bruce-film, mint mostanában mindig, de gecc, Jason Momoa, John Goodman és hasonlók tűnnek fel benne!

A poszter alatt ott a videó, ami a fentiek alapján ugye szinkronos.

7 hozzászólás a “A Once Upon a Time in Venice posztere és előzetese: Bruce talán nem teljesen unottan?” bejegyzéshez

  1. Ma már másodszor jön szembe ez a film és egész jónak tűnik. Az angol előzetes hiányzik ugyan, magyarul elég bénák az egysorosok, de mégis. Arra tippelek, hogy egy ideje fiókban heverő darabot vett elő egy forgalmazó, most, hogy Momoa is kicsit jobban forog most a JL miatt? Remélem nem.

    2-3-4 évente csinál azért normális filmet is Bruce papa, nem csak a ZS kategóriás epizódszerepet a csekkért. Ld. Moonrise Kingdom, Red, Looper (hú, ezt most lehet újra is nézem). Hátha pont ez az. Utoljára a Sin City 2-ben volt nagyobb filmben, az meg pont 3 éves.

  2. ööö, az én készülékemben van a hiba, vagy tényleg nincs mellékelve előzetes? mert én csak 4 képet látok, de semmi video anyag nincs….

  3. Én szinkronosan nem bírtam végignézni, pedig ha jól hallottam az elején, akkor Dörner a hangja, ő pedig jól nyomta régen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.