Arnold Schwarzenegger is dobbant, ha Stallone lelépett

Úgy tűnik tényleg nem április elsejei tréfa volt, hogy Stallone lelép az Expendables 4-ből. Legalábbis creative differences hangzott el a valószínű távozása közben.

Erre Swarci természetesen így reagált:

There is no ‘Expendables’ without Sly. I would never do the movie without him, no.

Nincs Expendables Sly nélkül, úgy ő sem vállalja.

17 hozzászólás a “Arnold Schwarzenegger is dobbant, ha Stallone lelépett” bejegyzéshez

 1. Azt olvastam, hogy a producer CGI-vel akarja telepakolni az egész filmet és ez nem tetszett Sly-nak, mert ő inkább tényleges robbanásokat és akciókat akart, mint az első részben. Nem akarta a nevét adni ehhez, ezért inkább kiszállt. Helyes! Arnie is jól döntött. Remélem a többiek is otthagyják. Pedig nagyon szerettem volna még egyet ebből az első mintájára, R kategóriában és csak az öregek és minimál CGI-vel(a 2. ás 3. részben sajnos már sok helyen szemet szúrt).

 2. Nincs ez még lefutva szerintem. Ha akarják a filmet, akkor kénytelenek lesznek visszaszerezni Stallonet.

 3. Igy van nélküle nincs Exp.
  Az nagyon helyes ha tényleg ezért dobbant mert hanyagolná a CGI-t meg ragaszkodik az R-hez remélem tényleg így van és nem enged belőle.

 4. És a végén mindenki CGI lesz :D
  Pedig régen mennyiért nem voltak oda egymásért és most :)

 5. Mondjuk úgy még lenne értelme még egy nekifutásnak, ha tényleg összehoznák az első film gárdáját, hangvételét, igazi robbanásait és persze Sly-t rendezőnek, producernek és a legfőbb, hogy forgatókönyvírónak is 18+-os korhatárral.

  Szóval, jöhetne még egy méltó búcsú, amiben tényleg tétje lenne a dolgoknak és szépen lezárná a sztorit, mert a harmadik tényleg nem volt méltó lezárásnak.

  És akkor talán Arnie is jönne Sly-jal.

 6. Szerintem a rendezőt fogják ejteni és/vagy megállapodnak Stallonéval ,ahogy neki tetszik.

  Semmi értelme nélküle. Biztos, hogy fele annyira sem lenne sikeres.

 7. “Pedig régen mennyiért nem voltak oda egymásért és most”

  Tényleg? Én mindig azt hittem, hogy régen is jóban voltak, tekintve a közös étteremláncukat, meg ahogy egymást húzták a filmjeikben (Ikrek, Az utolsó akcióhős, A pusztító).

 8. Szerintem ettol fuggetlenul megcsinaljak, csinalnak egy Zs kategorias folytatast mint a Transporter 4, aztan majd mozikban bukik dvd-n meg behozza…hacsak nem visszaszerzik Sly-t, bar ketlem azutan hogy hivatalosan is dobbantott

 9. A CGI ma már sajnos mindenbe belerondít (gyors, olcsó és bár gagyi, a befektetőket nyilván nem zavarja). Az első EXP nem ér fel a John Rambo-hoz, sem brutalitásban, sem az akciók minőségében, de kellemes szórakozás. A másodiknál már érezni lehet az izzadságszagot, Schwarzi, Willis és Van Damme ide vagy oda. A kiherélt, gyerekere kalibrált harmadik etap a sok új kiafaxom emberrel meg szóra sem érdemes. A negyedikre egyrészt semmi szükség (nosztalgiának ott vannak az úriemberek eredeti filmjei, amik sokkal jobbak bármelyik EXP résznél), másrészt az alapító tag nélkül totálisan felesleges akárcsak tervezni is. Nooormális?!

 10. Mammut: Többször nyilatkozták már, hogy mennyire utálták egymást a 80-as években. Állitólag Sly a Vigyázz vagy lő a mamám szerepét is csak azért vállalta el, mert úgy tudta, hogy Arnold fogja játszani. Persze jó nagy bukta lett a film és Sly azóta is bánja. Eleinte keresztbe tettek egymásnak ahol csak tudtak.

 11. “Pedig régen mennyiért nem voltak oda egymásért és most”

  Mindig is haverok voltak. Volt anno valami összezördülés köztük asszem Swarzi felesége miatt vagy mi de az már ezer éve volt. :D

 12. Viszont Lundgren és Van Damme tényleg nem csipték egymást.
  Tán egy vörös carpitos bemutatón(93-ban) egyszer összeis mentek
  Ma meg már ők is puszipajtások lettek,új közös filmjük is most lett kész

 13. turrican: Azt már lezárta. Vagy legalábbis nem tudok méltóbb búcsút elképzelni Rambo számára a hazatérésnél, és gyanítom, hogy Sly sem.

 14. A Rambo le van zárva szépen, de sokáig szó volt egy 5. részről. Remélem nem keszül el. Az így kerek. Inkább egy új Feláldozhatók film, persze Stallone-val és az első mintájára.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.