14 hozzászólás a “Ez egy Walkman” bejegyzéshez

 1. DarkEagle: az “ugyanilyen” egy szó. Csak nagyon terjed ez a hülyeség. Amúgy jogos a videó, a mai fiatalok nem is tudják, milyen izgi volt a kívánságműsorból felvenni a számokat, hogy aztán a Walkmanen hallgathassuk őket.

 2. tumpara: és milyen idegesítő volt, amikor a végén belepofáztak… vagy az elején. Vagy le se nyomták végig, mert túl hosszú a szám.

 3. He-he, én annak idején naphosszat ott ültem a viva előtt, a hifi rákötve a tv-re és vártam a kedvenc számaim, hogy felvegyem őket. A mai napig megvan az a rakás magnó kazetta. Ez olyan ’96 környéke! :)

 4. az semmi… amikor egymás Liszt kottáit másoltuk a pennákkal… és mindig a végefelé repedt szét…
  na az durván 19. század…

 5. Jo nektek, hogy volt mar pennatok es kottatok. Mi annak idejen a kozepkorban meg hallas utan tanultuk egymastol a nepdalokat, es milyen idegesito volt, hogy a vege fele elfelejtette a szoveget, vagy valaki belepofazott.

 6. Jó, hogy a középkorban ott voltatok egymásnak… Én örültem, ha az őskorban összefutottam egy másik törzs tagjával egy-két “szóra”… Éneklésről nem is álmodtunk annak idején!

 7. Jó neked, ha te találkozhattál másik törzsekkel. Nekem csak az a hülye picsa Éva volt.

 8. Grrr basszus valaki segítsen !
  Mi szól alatta ???????
  Megőőőőrülök , mert nem ugrik be !!!!!!!!!!!

 9. Busmen: Sweet – Fox on the run :)

  A walkman témához: Nekem mindig az ugrik be, ahogy a Koh-in-oor cerkával tekertük oda-vissza a kazit, hogy spóroljunk az elemmel :D :D :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.