Michael Bay mindent felrobbant

Az nemsokára befutó Transformershez, a The Last Knighthoz jött videó, amiben Bay a 3D fontosságáról beszél. Közben mutatnak jeleneteket a filmből is, hiszen robbanás nélkül még youtube videó sincs Bay-jel.

Viszont a 3D utálók úgy tűnik megnyugodhatnak, sok minden natív 3D a filmben, nem konvertált gagyi. Már csak az kell mellé, hogy ne a sötét éjszakában játszódjon.

7 hozzászólás a “Michael Bay mindent felrobbant” bejegyzéshez

 1. 3D ide vagy oda, szerintem kár előltetni. Akkorát nem durrant, mint amire számítottak.
  Lehet ez a gagyi konvert miatt lett így, de a többség, (köztük én is) egyszerűen már nem hajlandó kifizetni a drága 3D jegyet. Az utolsó amit láttam és értelme is volt a 3D-nek, az az Avatar volt.
  De még néha ott is feleslegesnek éreztem.
  A VR-ben viszont rengeteg a potenciál. De persze csak miután kiforrott a teknológia.

 2. Egy filmet láttam 3D-ben, elég volt. Ha mozizni támad kedvem 2D eredeti hang. A transzformersz meg az első rész óta meredek süllyedés. Bay tipikusan látványrendező, kb lesz@rja a sztorit, olyanok legyenek a jelenetek hogy ki tudja élni a fétisét, azt ezért még jól meg is fizetik. Hova erőlködjön.

 3. Mindegyik transformers film nagyon király ,3D is jó lenne ha nem állandoan sötétben játszodna és a szemüveg nem napszemüveg lenne hanem amiben látni is lehet.

 4. Pont minap vitáztam egyik cimbimmel, aki nagy TF fan. Őt egyáltalán nem zavarja, hogy semmi köze kb a képregényekhez és hogy egy üres csilivili valami a film. Sose fogom megérteni az ilyen nézőket. PErsze, kell az ilyen film is, néha jól esik kikapcsolni az agyat, de hogy folyamat ennyire “hanyag” módon filmet nézni..engem idegesít, ha hülyének néznek.

 5. Tekintve hogy màr a képregények, meg a rajzfilmsorozat is csak egy nagy jàtékreklàm voltak, valoban tökmindegy h van-e ahhoz köze a Bayhemnek vagy nincs. Annyi miatt lehet mondjuk Bay-t kicsit kevésbé utàlni, hogy azért rajta làtszik, hogy hisz benne, hogy amit ö csinàl, az ugy jo, még ha rohadtul nem is :D AZ, hogy hülyének nézi a közönséget meg az amiért utàlni lehet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.