Carrie Fisher fel fog tűnni az Episode IX-ben is

Spoiler? Sajnos elkerülhetetlen, bár a VIII-ra, a The Last Jedi-re nézve biztosan nem kellett volna tudni ezt az infót. Ez van.

Ami megnyugtató lehet, hogy nem CGI-ról van szó, hanem eddig nem használt felvételek segítségével keltik majd életre a vásznon. Természetesen a család beleegyezésével. A bátty Todd Fisher (balra) és a Carrie lánya, Billie Lourd (jobbra) jóváhagyta a dolgot.

16 hozzászólás a “Carrie Fisher fel fog tűnni az Episode IX-ben is” bejegyzéshez

 1. Ja hát akkor fordítva lesz, ő fog meghalni. A kilencben meg csak visszaemlékezés.

 2. Hollywood brutálisan komolytalan hely lett, minden évekkel előre le van spoilerezve, semmi érdekes nem marad a mozira. Egyébként ez az MCU-nak köszönhető, ahol jó előre tudni ki fog kapni saját filmet, hogy még véletlenül se lehessen a sorsáért izgulni. Képzeljétek el milyen lett volna mondjuk a Lethal Weapon 2 vége, ha jó előre tudjuk, hogy lesz harmadik rész. A kutya sem izgult volna Gibsonért a film végi haláltusa alatt…

 3. Kakarotto: Ez így igaz! Anno a Lethal Weapon 2 végén azt hittem, hogy akkor Riggs-nek annyi és izgultam érte rendesen, mialatt a háttérben szólt a Knockin’ on Heaven’s Door. Egyszerűen nem kellene közzétenni 10-15 évre előre ezeknek a filmeknek a menetrendjét. Simán megtarthatnák maguknak.

 4. főleg, hoyg az író meg is akarta ölni Riggset ott. És azzal két olyan film lett volna az a franchise, hogy még a mostaninál is jobban lennének emlegetve folyamatosan.

 5. Sosem fogunk belelátni több 100 millió dolláros projektekbe…mi csak látunk valamit az eredmény egy részéből. Olyan szerződéseket tolhatnak a család elé,amit senki sem utasítana vissza,vagy lehet nincs is ilyesmi,mert a stúdió által felvett összes jelenet az övéké,és ki tudja hány órányi jelenet van még róla…lehet már alapból benne van a szerződésében, a halála esetén mire jogosult a stúdió…szóval ezek a “csak a pénz kommentek” teljesen alaptalanok,ha nem ismerjük ki mire szerződik. Oldják meg,több ezer ember dolgozik egy filmen,valakié mindig az utolsó szó.

 6. Human nekem így is a kedvenc zsarus franchiseom szal mindegy. Még a 3-4 rész is sima 7/10. A Die Hardot üti nálam, pedig aztán az is kurva nagy ász.

 7. Most ezen mi a spoiler de komolyan? :D Nem volt eddig is nyilvánvaló hogy maradni fog a trilógia végéig így vagy úgy? Szerintem csak azok nem tudták ezt előre akik azt se tudják, mi az a Star Wars. Ez most baromira nem pénz kérdése, Carrie kell a történetbe és mivel sajnos meghalt azt kell felhasználni ami van. Most az egyszer nem Gagyivúúdot kell hibáztatni mert nyilván nem csinálhatják meg azt, hogy csak úgy kiírják a filmből Leiát mert akkor lenne csak igazán hőzöngés.

 8. Gondolom a már felvett jeleneteit osztották szét. Eddig sem Carrie Fisher miatt néztük az új részeket, tehát a Disney csak próbál az érzelmekre apellálni…. Annál szebb lesz, ha majd Kylo levágja az apja után az anyját is a IX. részben. :D

 9. Dean6

  Gondolj bele mekkora balhé lenne, pont Amerikában, egy ilyen kegyeleti vitából. Imádná a sajtó, az esküdtszék és a közember. Itt SZerintem a család dönt. És pont azért a pénzért, amit nem lehet visszautasítani. De tény és való, mi ebből sose fogunk megtudni semmit.

 10. Nekem anno Paul Walker beleeröltetése se jött be fast and furious 7 – nél ,ahol részben volt cgi megoldva – nem volt gond mert nem igazán beszélt (Tarkin)de nagyon sovány lett a filmbeli szereplése ,nem tudom hogy Carrie Fisher-nél eszt hogy oldják meg ,hogy ne járjon ugy hogy csak bambul bambul maga elé.(már ha nem lenne kellö anyag róla)

 11. Reméljük, hogy jól oldják majd meg a jeleneteit.

  “Egyébként ez az MCU-nak köszönhető, ahol jó előre tudni ki fog kapni saját filmet, hogy még véletlenül se lehessen a sorsáért izgulni. ”

  Egy szuperhősért sem tudok izgulni, még ha meghal valamelyik, akkor is visszapattan a pokolból, mint egy hülye gumilabda. Nem akarok spoilerezni, de van egy természetfölöttivel foglalkozó, filmszerű vizuális hatással bíró sorozat, azt is pont ezzel cseszték el.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.