“This guy’s a genius” – Anthony Hopkins

Tudjátok kire mondta? Michael Bay-re! Pont ezért vállalta el a szerepet a Transofrmers 5-ben. Legalábbis a yahoonak tett interjú szerint. A tényleges videót megnézve, hát izé, lehet csak én hallok ki némi szarkazmust. Mondjuk nulla kérdésre hülye válasz nem lenne meglepő, na meg az öreg nem szokott oda sz*rni ahol eszik, hiába vannak láthatóan pénzért elvállalt filmjei.

19 hozzászólás a ““This guy’s a genius” – Anthony Hopkins” bejegyzéshez

 1. Latott mar vlki olyan ripotot halivudi sztárral, ahol nem dicserték szét egymást? (es a várost ahol forgatnak)

 2. valljuk be öreg már… hiába imádom a munkáit, hiába piszkosul jó színész, a demencia nem válogat.

 3. Az kizárt, hogy tényleg lát valamit a filmjeiben, amit tisztel? Esetleg, hogy sikeresek, és szereti őket a közönség annyira, hogy megnézze a következőt is?

  Nem vagyok nagy rajongója a sorozatnak, de valamitől mégis megy.

 4. Ja, kicsit uncsi már Bay szapulása. Felismerte, hogy mi kell a népnek és ezt megadja nekik hatalmas robbanásokkal körítve. A dédunokái is tízezresekkel fogják a házukat tapétázni, szóval miért is nem “genius”?

 5. Persze, lehetnének jobb filmek is, és nagyon kiváncsi lennék mit csinálna, ha akkora szabadsága lenne mint Nolan-nek, de nem lepődnék meg, ha tudna olyan érdekes dolgokat mutatni, amiket pont a kritizálók nem néznek ki belőle. Simán lehet, hogy forgatáson láthatóan profi, kreatív, amit csinál kifogástalan, az eredménybe belepofázik a stúdió, ő hagyja, mert ez is siker, de látható, hogy nem “ennyit tud”.

 6. Nem tudom láttátok e tőle ezt a filmet: 13 óra: Bengázi titkos katonái
  Itt is rendezőként volt jelen. De a lényeg ha ennél szabadkezet kapott akkor azt kell mondjam hogy feszültség teremtésben is kiváló rendező a látvány mellett. Persze mindig kell egy alapos jó történet meg jó karakterek, de ezeket még is valahogy filmvászonra kell vinni ahova azért kell tehetség és jó viziólátás a rendezőtől, hogy az oda is ragasszon a képernyő elé arra a másfélorára. Nah itt neki sikerült engem elkapnia :)

 7. “Simán lehet, hogy forgatáson láthatóan profi, kreatív, amit csinál kifogástalan, az eredménybe belepofázik a stúdió” mindegyik filmnél ugyanannyira, még a kisköltségvetésű szerzőinél is? nem gondolhatod komolyan.

 8. Képzeljük a helyébe magunkat. Olyan korban színészkedett főképp, ahol nem volt CGI. Én elhiszem, hogy neki tetszik ez az egész.

 9. Ha a korai munkásságát nézzük, akkor tényleg egy zseni volt. Azóta kommersz szemetet gyárt, de ha ez kell a közönségnek. Abban biztos lehet, hogy az ő filmjei nagy részének bevételi mutatói mindig pozitívak lesznek. Egyszerűen kajálják a dolgait.

 10. Érdekes, hogy az egyik legjobb filmje “A Sziget”, meg pont bukta lett. Pedig annak volt rendes története.

 11. Ja , ne bántsuk szegényt mindig.

  Azért a Transformers első része nagyon tetszett, lehet még a második is? Ideje újra nézni, de az biztos, hogy a Pain and Gain és a 13 Hours nagyon jó filmek.

 12. Az mondjuk tény hogy zseni a csávó elvégre évek óta eladja a szart a népnek. Oda lehetne még tenni mellé Vin Diesel papát is bármennyire csípem a Fast szériát. :D No meg jó pár másik rendezőt is.

  Az öreg még ha franc se tudja hogy komolyan mondta-e de nem is ez a lényeg. De azért olyan hülyeségeket ne írjunk hogy kell neki a pénz mert ha valaki akkor ő talál komoly szerepet is. Nyilván ezt nem azért vállalta el mert olyan Oscar gyanús film. :D De az ő korában már ritkán van lehetőség blockbusterre.

 13. A tf filmeket nem bay viszi el, hanem a robotok, a látvány meg a mozgalmas akciok. Kar ot dicserni. Inkabb elkurt.

 14. Nem tudtam. Az a film nekem valahogy kimaradt az életemből, pedig 79-es évjárat vagyok.

 15. “hiába vannak láthatóan pénzért elvállalt filmjei.”

  Igen neki biztos pont arra van szüksége úgy ishogyha 30 éve nem forgatna akkor is balaton méretű kokain kádban tudna fürdözni esténként még akkor is ha életzselében aludna ami miatt még 200 évig élhetne :D:D…

 16. eer: igen, a gazdagok arról híresek, hogy van x mennyiségű pénzük, onnantól nem akarnak igazán többet. Micahel Caine interjú megvolt, nem? “[on Jaws: The Revenge (1987)] I have never seen it, but by all accounts it is terrible. However, I have seen the house that it built, and it is terrific.”

 17. @human:

  Lehet a szerzői filmjeiről más a véleménye mint mondjuk neked, és már ott is vagyunk. Az nem újdonság, hogy egy szakmában dolgozó nagyobb szimpátiával áll a kollégáihoz, látja a nehézségeket, talán lentebb is teszi a mércét, nem csak azt tekinti sikeresnek ami a tömegek véleménye szerint jó, …

  Nagyon szubjektív dolgokról beszélünk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.