Three Generations-előzetes, és egy meglepő poszter

Most komolyan, nézzetek arra a poszterre. Mi benne a furcsa? A nevek jó helyen vannak! Kész, ez a film máris nézős. Na jó, lehet inkább azért lehet érdekes ténylegesen, mert a jó szereplőgárda egy felemelő drámában ropja. Vagyis páran gondolom kiakadnak a témán, hiszen a három generáció együttélésének a fő problémája az, hogy a legutolsó lány női testben fiúnak született, és ezt korrigálni akarja. A poszter alatt a tipikus trailer.

12 hozzászólás a “Three Generations-előzetes, és egy meglepő poszter” bejegyzéshez

 1. Tenyleg jonak tunik, szerintem a temahoz is jol nyultak, megnezos lesz! En alapban is nagy LGBTQ tamogato vagyok, kell a pozitiv reprezentacio.

  Es persze nem mellekes hogy tenyleg remek ez a szereplogarda!

 2. Ennyi alapján nem úgy tűnik, hogy tiszteletlenül álltak volna a témához, és nekem várós is, mármost egyértelmű, hogy Sarandon karakterét imádni fogom. Viszont ha jobban elterjed a film híre és ki tudja olyan jó lesz, hogy még jelöljék is…akkor tutira lesz nyavalygás abból, hogy nem transznemű a színésznő, hanem Elle Fanning. Majd figyeljétek meg, persze nem lesznek elegen, de na, egy ilyen filmnek pont minden támogatásra szüksége van, erre páran majd ezért bojkottálják.

  Amúgy a posztertől pálcikás jégkrém ehetnékem támadt, viszont király, hogy a nevek tényleg a megfelelő helyen vannak.

 3. Ezekkel a szereplőkkel alapból megnézném de a történet is érdekesnek tűnik. A kis csaj mikor mondja, hogy “Én egy lány vagyok egy lány testében. Azt hiszem.” Na ott kiégtem. :D Remélem tele lesz ilyen poénokkal.

 4. NAomi Wattsra a poszteren egy pillanatig azt hittem, hogy Kevin anyja a reszkessetek betörőkből.
  :)

 5. Miért kell támogatni az ilyeneket? Lány testben fiú… Ez inkább mentális probléma és az ilyen filmek miatt hiszik azt az emberek, hogy ez teljesen normális és természetes és el kell fogadni. Meg aztán majd oscarra is jelölik, sőt még talán nyer is… Ez is ugyanolyan lesz mint a többi ehhez hasonló film, jó színészekkel, színésznőkkel, jó alakításokkal, de káros üzenettel és ebből egyre több van. Szívesen megnéznék egy olyan filmet, ami máshogy nyúl ehhez a témához és nem fél az olyanok véleményétől, akik támogatják ezt. Én nem azt mondom, hogy utálni kell ezeket az embereket meg hasonló, csupán magát a jelenséget kéne másképp kezelni, mert ez nem normális és nem is jó. Most pedig lehet nekem anyázni meg hasonlók.

 6. minek anyáznánk, úgyis bezártad már magad az előítéleteidbe. mellesleg ezzel a premierdátummal tuti nem oscar esélyesnek szánt darab, csak hogy a tény részéhez is hozzászóljak.

 7. Jaj ezeket a díjazási dátumokat sosem figyelem. Na mindegy akkor is várós ha nem egy esélyes darab, de már tegnap megláttam a (számomra) első panaszt amiatt, amit említettem. De ezt úgy látom nálunk be se fogják mutatni, de ha lehet hinni az imdb-nek (szóval itt a kételkedésem oka) ez nem is egy hű de új film, csak inkább fesztiválos volt eddig és most kerül majd az USAban is bemutatásra tavasszal…

 8. human: Nem azt mondom amit mindenki más és már előítéletes vagyok, értem.

 9. nem, azért vagy előítéletes amit írtál “Ez inkább mentális probléma és az ilyen filmek miatt hiszik azt az emberek, hogy ez teljesen normális és természetes és el kell fogadni.”

 10. Ettöl nem leszek előítéletes. Azt is írtam, hogy nekem semmi bajom az ilyen emberekkel, nem utálom és nem vetem meg őket, meg semmi hasonló. Nekem magával a jelenséggel van a bajom és az az amit nem fogadok el és nem is gondolom, hogy el kéne, nem pedig az embereket.

 11. Insane: elhiszem, hogy szerinted nem vagy az, de amit írtál az előítéletes. Igazából azért nincs kedvem erről vitatkozni, mert eléggé parttalan vita, nem egy random kommentelő miatt fogod átgondolni ezt.

 12. Én veled vagyok Insane.
  Káros és kész. Tele van net azzal, hogy egyre több fiatal próbálja ki a saját nemét, egyre több gondolja, hogy ő nem is az ami, hanem a 6567 féle gender (társadalmi nem, lol) valamelyike. Vajon miért? Azért mert a csapból is az folyik, hogy ez normális. Közben meg fogy a fehér ember, mert csak mi vagyunk fogékonyak erre a hülyítésre nagy unatkozó jólétünkben. Meg lehet nézni, hogy hol terjednek ezek a dolgok: minél fejlettebb és gazdagabb egy ország, annál jobban. Lásd pl. Svédország. A bevándorlók meg magasról tesznek ezekre, kiröhögnek aztán lealáznak.
  És most lehet gyíkemberzni vagy törölni ezt a kommentet, de a nagy támogatók jó lenne ha látnák az összefüggéseket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.