12 hozzászólás a “Elkezdték a Mission: Impossible 6 forgatását” bejegyzéshez

 1. Valamelyik nap ment a 4. rész a tvben és még úgyis leragadtam előtte hogy reklámokkal telerakva kellett néznem. Már vagy 10.jére.:)
  Ha ez is lesz olyan jó mint az vagy az 5. akkor boldog leszek. És miért is ne lenne?

 2. Igy van.Az egyik legmegbizhatóbb franchise !szeretem ezt a sorozatot ezt a részt is várom!
  Garancia a minöségi akciókra!Változatos sztorik, helyszinek,lélegzetelállitó kaszkadőr akciók,kémek,csajok,autók,csihi-puhi szóval mindig szórakózást nyújtani.

 3. Őszinte leszek; én csak egy dolgot mondok: egy klasszikus, csavaros és jól kidolgozott történetnek is hihetetlenül tudnék örülni, nem kell megint/mindig megmenteni a világot :’D Pedig tényleg úgy van, ahogy előttem is mondják, és abszolút megérdemlik Cruisék a bizalmamat – de egy kisebb téttel rendelkező, ám ugyanannyira izgalmas filmmel is jól meglennék : )

 4. Na akkor kicsit megtöröm a pozitív reakciók sorát. Én még mindig úgy vagyok vele, hogy az a franchise, aminek a kuriózuma az volt, hogy minden részt más rendez, és így mindegyik film teljesen eltérő, mi a francért dobja ezt el pont akkor, mikor a legjellegtelenebb rendezőt sikerült megtalálniuk? Tetszett az 5. rész is, nem arról van szó, de csak egybe lett gyúrva az első, a harmadik és a negyedik rész, és McQuarrie semmi egyedit nem adott hozzá.
  Egész idáig reménykedtem, hogy csak becsúszik valami rendezőváltás, szóval ez a hír, hogy forgatják, kicsit csalódottá tett :D

  (Ui: amúgy tudom, hogy anno már Brad Birdet is felkérték, hogy rendezze az ötödik részt, szóval nem új a terv, hogy megtörik az 1 rendező – 1 film sorozatot, de egyrészt végül nem vállalta el, másrészt akkor legalább az a rendező maradt volna, aki a 4. résszel elkészítette minden idők egyik legszórakoztatóbb akciófilmjét :D)

 5. LaciG: szerintem a három minden hibája ellenére, pedig Abrams rosszabb rendező, jobb, mint a 4. Mondjuk alapból óriási előnnyel indítottak a jó gonosszal.

 6. human: igazad van, sose lesz olyan jó főgonosz, mint a harmadikban volt. Az volt a plafon, a csúcs.

 7. Sorozat is lehetne ismét (így harmadszorra).. csak nagyon félnék, hogy elgagyiznák (ahogy a sori rebootok nagy részénél)..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.