Thor: Ragnarök-előzetes

Erről ment a pletyka, mármint hogy lesz trailer a Thor 3-hoz, de basszus, nem hittem el, hiszen ez a Star Wars hete. De nem, hétfőn azzal fogadnak minket, hogy itt a Thor: Ragnarök teasere. Taika Waititi hozza a humorát a Marvel legrosszabbul muzsikáló szeletébe, ezzel feldobva azt?

Az a helyzet, hogy ismét Led Zeppelin dalt kapunk (legutóbb a King Arthurban tűntek fel), és valami rohadtul illik az egészhez. Az első 30 másodperc után felültem a hype trainre és kész, jelenleg ez a legjobban várt darab az MCU-ból nekem. Cate Blanchett összetöri Thor kalapácsát. Áhhháháhááá és az a dalszöveg, ez kész.

update: frissítve a poszterrel.

83 hozzászólás a “Thor: Ragnarök-előzetes” bejegyzéshez

 1. Mindekét Thor film nagyon gyenge, botrányos film

  De ez, hát, basszus, ezt moziban akarom :)…nagyon ígéretes :)

 2. Hát ennek szerencsére köze nincs az első kettőhöz, de ez nem a Guardians 2,5? Mindenesetre előnyére változott.

 3. “He’s a friend from work!”
  Én is így szoktam találkozni a kollégákkal az irodán kívül :D :D

  Igen, hype vonaton nekem is kell egy hely. Iszonyat jó a hangulata, ütős ez a retro-sci-fi-80-asévek-Zeppelin-Waititi vibe.
  Kell!

 4. na, a harmadik részre a Thor sub-franchise is eljut arra a szintre, hogy lesz valamilyen, nem csak többé-kevésbé tisztességes iparosmunka? Nem vàrtam sokat ettöl, de ezzel a trailerrel azért megadtàk a hangot.

 5. Eddig teljesen átlagos-felejthető filmek voltak a Thorok, de ez most tényleg megfogott. Annyi, hogy az Immigrant song a 70-es években ment, a trailer totál 80-as filing, ez engem kicsit kizökkentett, de hát nem kell mindenkinek Zeppelin fannak lennie..

 6. Így elsőre jónak látszik, Thor filmre még nem ültembe, de lehet ez változni fog.
  Nekem ez a Guardians stílus nagyon nem jött be. Ott jól működik, ide viszont szerintem nem való, plusz ez a régi classic rock sem az én műfajom.

 7. Annyi mindent mutattak a trailerbe hogy kicsit kezdek félni hogy fog szépen összeállni majd az egész.

  De am kib*szott jóóóóónak tűnik :)

 8. Ha azt mondanák hogy ezt a GOTG rendezője csinálja el is hinném, kurva hangulatos. :D A végén úgy felröhögtem hogy csak na. Idejét se tudom mikor röhögtem Marvel filmen. Ilyet se egy Thor filmtől vártam.

  Csóri kalapács hát annak lőttek ahogy látom. Amúgy nem azt mondta a Marvel nagy fejű vezetője hogy Thornak nem lesz sipkája mert kivitelezhetetlen és undorító? Hazug bérencek. :D

  Egyébként Hela (aki összetöri a kalapácsot) csak szerintem tök ugyan olyan mint Maleficent (Demóna)? :D

 9. Na akkor ennyi trailer elég is volt ebből a filmből, legközelebb találkozunk a moziban! :)

 10. Vannak benne jó és látványos dolgok összeválogatva, Cate tetszik, a zene sokat segít rajta…de köszi látom a szokásosat is amiért már távol maradok. Nem az előzetesekkel szokott bajom lenni, amúgy ha a fejemhez fognák a pisztolyt, hogy ez vagy a GotG2 akkor kismilliószor ez, de szerencsére nincs mozis bandita :)

 11. 14. darkeagle

  Az a sipka amúgy nagyon gagyi… nekem a kosztümök, most nem adják. Hulkról is először Thrall ugrott be..

 12. “Áhhháháhááá”
  Ugyanaz a reakció! :D Kicsit szkeptikus voltam de már nem. Jöhet a Ragnarök!

 13. óh ez kell!! valahogy éreztem hogy Taika Waititi jó választás lesz, de ez a kedvcsináló több mint biztató számomra :D

 14. Rájöttek hogy a marvel fantasy oldala nem sok mindenkit érdekel így átvitték scify-be :D

 15. Semmit se vártam ettől a filmtől már. Erre tessék, így kell megvenni kilóra egy szkeptikust. Mondjuk ettől még bármi lehet, de ez a teaser valami elképesztően fasza lett.

 16. Nagyon bíztam a rendezőben – és eddig úgy tűnik bejött. Úgy tűnik tökéletesen érzi, hogy mitől tud érdekes karakterré válni Thor :D Mondjuk ez már a promo-videókból is látszott. Sőt ha úgy vesszük, eddig semmi karaktere nem volt, legalábbis ami a korábbi filmeket illeti. Nagyon Várós!

 17. Nem tudom, nekem az eddigi Marvelek közül a Vasember első két része, a Kapitány 2-3 és a Thorok tetszettek nagyon. Szerintem az első két Thor filmmel sem volt gond. Ashgard fasza, Loki jó gonosz, jó a mitológia, vicces, látványos, Natalie Portman, Odinként Hopkins kiváló. Nekem nem volt bajom velük. Én erre a részre is boldogan ülök be, sokkal jobban érdekel, mint a Galaxis kis pajtásai.

 18. Srácok azért Guardians jut eszetekbe mert gondolom abba a galaxisba esik bele.

  Rendező úrtól a vademberek hajszáját láttam csak eddig ami nagyon bejövős. Várós

 19. Első Thor film erős közepes volt, emiatt a 2. részt már csak itthon néztem meg – sajnálatomra, mert rém gyenge lett -, de ez ígéretesnek tűnik.

 20. Húúú! Na ez… ez bizony jónak tűnik, és nem is az a szokásos Marvel…
  We know each other! He is a friend from work!
  :DDDDD

 21. Lehet első Thor film lesz amit moziban nézek :D
  Hmm ha Hela ilyen könnyen összetöri möjmöjt :D és lerendezi egész Asgardot akkor mi az istent fognak ezek kezdeni Thanossal? :D

 22. ez működőképesnek és szórakoztatónak tűnik. ami abból a szempontból meglepő, hogy az előző milyen volt, de közben várható, a rendező miatt. várós :D

 23. Ez a laza stílus nagyon nem illik egy Thor filmre nem hogy egy befejező epizódra amiben ráadásul jön a Ragnarök. A CGI és a látvány egész jó, kivéve Hulk-ot. Az borzalmasan gagyi. De mivel 7 hónap van hátra a filmig 100% hogy ez csak kezdetleges. Elmegy előzetes. Nem akarom azonnal látni a filmet ez után…

 24. Az első két thor film szörnyen semmilyen volt, kellett már ez a revive.

  Remélem lokit minimalizálják, benne már nincs több.

 25. Azt a kurva, ez nagyon ütős lett! Ha még Beta Ray Bill is feltűnik, lefosom a bokám. :D

 26. @uglytruth: Loki miért lenne sok? Ha emlékszel, konkrétan a második rész úgy végződött, hogy ő ült be Odin helyére a trónra a film végén. Nyilván ezt meg kell magyarázni. :D

 27. hát én nem f*stam össze a bokám, de remélem jó lesz ez. Ráfér már egy Thor filmre, hogy ne érje negatív kritika. Eddig jónak néz ki a főgonosz, remélem végre kapunk már a Marveltől idén f*sza gonoszokat

 28. Nekem nagyon tetszik ez az egész. Gyönyörűek a színek! Látszik, hogy a művészi koncepció mennyire átjárja a Marvel filmeket, mert valami félelmetesen szép, ahogy évről évre egyre jobb és jobb. A THOR2-GOTG-Dr.Strange-GOTG2 után megint kapunk egy olyan filmet, aminek kapcsán minden scifi szerető ember lelke kicsit felragyog, hogy “wow Hollywood már itt tart”. Látszik az igényesség (pl. jelmezek, díszletek, kellékek, effektek terén), mintha minden képkocka egy-egy festmény lenne. Számomra még ez a neonos-retrós hangulat is elfogadható, mert az egész valahogy sokkal élettel telibb még a legújabb StarWars filmekhez képest is, miközben ők maguk sem veszik túl komolyan saját magukat.

  Charlotte Hale (WestWorld) pedig továbbra is gyönyörű. Cate Blanchett pedig szinte minden filmjében magával ragadó, bár ő nekem örökre Galadriel marad.

 29. @Watchmen: Egyrészt nem emlékeztem, annyira semmilyen film volt az. :D Másrészt maga a karakter és a színész kapcsolata fáradt meg, egyszerűen már érezhetően ő is unja, kár ezt eröltetni szerintem. Persze a sok fangirl miatt beteszik, meg a színész is most hogy a bond témában kiosztották, inkább pénzt keres :D

 30. Waitit király rendező a műfajában. Nem is tudom toljára kinek volt ilyen stílusa, talán a korai Guy Richie filmek, de ő még nála is jobb .d remélem azért csinál még saját történeteket is, és nem megy el teljesen a blockbuster-stúdió vonalra.
  ezt a filmet viszont moziban nézem, az biztos

 31. Nagyon ott van, a zeneválasztás pedig nem is lehetett volna jobb. Aki nem érti miért, az keressen rá a dalszöveg magyar fordítására…

 32. Én már megfogadtam, hogy nemhogy moziban, de itthon se nézek több Marvel filmet, kivétel GOTG, de ez most felkeltette a figyelmem. Nem annyira a ctrl c+ ctrl v combot látom rajta :D

 33. A világ megidézésében hajaz a Guardiansre, talán nem nagyon akarnak változtatni azon, amit Gunn már – nem földi és nem asgardi atmoszférateremtésben – bemutatott. Szóval nekem inkább a környezet tűnt ki, magára a Guardiansre elsőre nem is gondoltam. És leírták már előttem, de hadd írjam le még én is, mert olyan jól esik: ez most bitang jónak néz ki. Nem merem mondani, de.. Waititi talán… hogy neki.. Nem, nem merem befejezni a mondatot.

  Ja, és még egy dolog: amennyire utáltam a logót, amikor anno először megláttam, most körülbelül ugyanannyira értettem meg, és szerettem bele a videó végén. Szerintem nekem sem kell most több előzetes ebből, minden bizalmam Waititiben! : )

 34. A zene fasza! Ez alap! Viszont úgy látszik, hogy egyedül leszek ezzel és lehet savazni érte, de a maga az előzetes nem jön be! A full gagyinak ható jelmezek(Főleg Lokié) meg az aréna ahol összecsap Hulk-al! Annyira mű, hogy az már túlzás!

 35. ez igen, ez nagyon jól néz ki. ráfér már thorra is egy jó film. van stílusa mr wilderpeople-nek. sok beállítás nekem a hannibalt (a sorozatot) idézte hangulatában, bár lehet csak az agancsok(?) miatt:D de mindegy is, bejön, mozi

 36. Az elozetes vegen, mikor thor mondja a poent, hemsworth feje tiszrara ugy nez ki, mint jamres corden:D

 37. Semmi különbséget nem látok bármely random marvel újrahasznosított műanyag termék előzetesével képest, legfeljebb a zene jobb. Két megfejtésem van: vagy ennyire alacsonyan van az ingerküszöb, vagy tömegpszichózis áldozata itt az olvasók tekintélyes hányada. Akárhogy is, a dizni-marvel szörnyszülött bukása tovább várat magára, mert láthatóan erre az egyentermékre is lesz kereslet.

 38. @jama speciál vagy csak te vagy nagyon speciális,kifinomult,egyedi :) felnézünk rád !

 39. én se ájultam el az előzetestől, de azért érdekel. én még most is ugyanúgy szeretem a képregényeken alapuló filmeket, mint pár évvel ezelőtt, így szinte mindet megnézem, amelyiket csak tudom, de valahogy már nem hoz már annyira lázba, hogy évente legalább 4 kijön, még ha 4-ből egy nagyon is szórakoztató általában.
  de én szeretnék egyszer egy olyan képregény adaptációt megnézni (akár DC, akár Marvel, bármi), aminek ha később elolvasnám a forrását, nem érne csalódás, hogy mennyivel jobb lett volna, ha nem változtatnak semmin (se a történetet, se a karakterek jellemét, se a megjelenésüket, semmit), vagy ha egyszer egy olyan eredeti történetet kapnánk, ami közben nem azon tűnődöm, hogy mennyi különböző sztori lett összeollózva egy masszába és megváltoztatva.

 40. samuelljaxon

  Ha filmeket is néznél, tudnád mi az a 38-as jama speciál (gyártási helye: Spanyolország). Szó sincs róla, hogy különleges lennék. Mindössze igyekszem tudatos fogyasztó lenni, és erre bátorítok mindenkit.

 41. Cate milyen jól néz ki nagyon jól áll neki ez a cucc.
  Nagyon Guardians-os feelingje van ennek a trailernek de eddig tetszik ;)

 42. Ahogy a könyv vs. film témában is nehéz igazságot tenni, még nehezebb a képregény vs. film esetében is. A képregény már azért sugall némi vizuális benyomást, így eleve befolyásolhatja egy belőle készült film megítélését. Ugyanakkor ami papíron pár képkockában lerajzolva működik, az nem feltétlenül adható vissza ugyanúgy élőszereplős filmben.

 43. nálam eddig is az év egyik legjobban várt filmje volt (ezen kívűl még a GotG2 és JL várós, bár a JL-ben egyre kevesebb a bizodalmam, a trailert elég volt egyszer végignézni) mondjuk nekem az eddigi Thor filmek is bejöttek,(főleg az első rész volt kedvenc, nem nézek meg filmeket egynél többször, de azt jópárszor megnéztem) jobban mint mondjuk a Vasember filmek

 44. Szerintem az előzetes kifejezetten béna, ritmustalan, de ennek ellenére jól eladja a hangulatot.

 45. Jó hangulatos lett, most már csak a maradék 120 percet kell jól megoldaniuk és akkor nagyon jó film lehet belőle. Ez a nyúlfasznyi eddig tetszik belőle.

 46. Háát hááát.. én a Thor 2-t az egyik legjobb Marvel filmnek tartom, szerintem vannak benne kiemelkedően drámai részek, a humora se olyan tolakodó,mint általában a Marvel filmeknek és amúgy az első része is tök korrekt. Nekem ezek jobban bejönnek , mint az Iron manes királykodások. Viszont ez a trailer nem jött át. Az a baj, hogy hiába látom, hogy összecsap Thor és Hulk valahogy nem érzem, hogy súlya lenne a dolognak, ebben a filmes univerzumban soha nem hal meg senki úgyse.

 47. Szerintem átlagos film lesz,a trailer sem keltette fel az érdeklődésem túlzottan,de…a Planet Hulkos sztorivonal miatt úgyis mindenki elmegy rá. :D

 48. jama, én tényleg ‘pszichózis áldozata’ lettem. Amikor Cate megfogja a kalapácsot és mosolyog…. úristen, azzal a mosollyal bármire rá tudnának venni :D

 49. Külön öröm, hogy végre egy poszter, ami nem kék és narancssárga színekbe öltözött.

 50. sugabubus: én is azért a mosolyért meg tekintetért nézem újra és újra a trailert :D

 51. Pont Thor az egyik szuperhős ami egyáltalán nem kötött le képregényben anno. Viszont az első két filmet nagyon szerettem miközben a az Amerika kapitány Vasember stb érdektelenné vált. Jobban tetszik a Guranos, Thor-os űrhajós világ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.