Valószínűleg a héten érkezik a The Last Jedi előzetes

Gondoltam megér egy emlékeztetőt, hogy a Star Wars celebrationön lesz egy a The Last Jedi-nak szentelt panel is. Mindenki arra tippel, hogy megkapjuk az első teaser trailert.

(update a linkre nem kattintóknak: a panel időpontja április 14. 11 óra. Szóval itthon péntek estefelé.)

21 hozzászólás a “Valószínűleg a héten érkezik a The Last Jedi előzetes” bejegyzéshez

 1. Csak nekem hangzik totál magyartalannak? Vagy csak végén lévő erős “k” hangtól érzem annak? Kicsit furi.

 2. A poén az lenne, ha a végén kiderülne, mégis csak egyes számban van az a jedi. :)

 3. Hát ildomos volna valami trailert mutatni az SW Celebratio-ön. Azt lehet tudni hogy itteni idő szerint mikor kezdődik a nyitó ceremónia? Gondolom azután dobják be a Last Jedi trailert.

 4. És akkor ez már tuti hogy többes számba kell tenni a Jediket?

  Am a készítőknek csak gratulálni tudok, ahelyett hogy szépen vissza építették volna az univerzumot az elmúlt 30 évben frissen kiképzett erőhasználókkal, most még inkább rombolják ez által hogy igyekeznek továbbcsökkenteni a számuk… a 9. részre csoda ha egyáltalán marad Jedi a frenchise-ban … vagy átnevezik őket … :( elszomorító mennyire nem képesek semmit se kezdeni ezzel a végtelen történettel :(

  George Lucass-t lehet savazni az előtörténeti trilogia miatt, de akkor is ott legalább tökösen bevállalósan behozta az új dolgokat.

 5. Bár én továbbra is tartom,hogy Lucas eléggé elkúrta az előzmény trilógiát de tény és való,hogy az új dolgoktól nem félt. Sőt.
  Személy szerint én nem utáltam annyira az ébredő erőt de tény és való,hogy a katarzis elmaradt. Volt benne 1-2 jelenet ami ütött de ennyi. Építkezős alapfilmnek nem rossz, aztán,hogy a IX. rész milyen lesz….

  Viszont a Rogue One nekem abszolút nem tetszett. Valahogy nem akar összeállni egy egésszé. Már egy jó ideje elérhető a neten de csak arra tudtam rávenni magam,hogy belepörgessek az akciós részekbe. Nekem a moziban totál unalmas volt. Lassan haladt előre. Céltalanul. Valami nagyon hiányzott. A Vader-es rész mentette meg a végén.

 6. Szerintem is jobb volt a prequel. Ez az új trilógia egyáltalán nem tud lázba hozni. A Rogue One számomra is unalmas katyvasz. Csak abban bízom lesz egy jó antológia film, de valami mellékszereplővel, akihez nem kell ismert színész mert szkafanderban van, vagy lény: Yoda, Boba Fett, vagy simán csak a birodalom el nem mesélt sztorijai.

 7. @Wierzbowski – nem valoszinü, hogy az elején betoljàk, az elsö nap elég langyosnak néz ki, pénteken helyi idö szerint 11-töl 12:30-ig lesz a Last Jedi panel, ha valahol, akkor ott mutatjàk be.
  Elég sokmindent fognak streamelni, hàtha nem szivatjàk meg a népet a trailerrel.

 8. ” pénteken helyi idö szerint 11-töl 12:30-ig lesz a Last Jedi panel, ha valahol, akkor ott mutatjàk be.”

  de hát ezt linkelem a posztban??? mármint tényleg ennyire nem kattint át senki, ott volt a dátum és az idő.

 9. Többesszámban olyan gagyi ez a cím. Most miért kellett mindenáron többesszámba tenni?

 10. Ha utolsó jedik, az azt jelenti vajon, hogy ők az utolsók, és a jövőben már nem is lesz több jedi, így tehát a trilógia végére nem marad egy se? (Nyilván nem, de logikailag a címből nem ez következne?)

 11. Azért többesszám a cím, mert a Disney láthatóan szólt, hiszen először Jedi volt itthon.

  Uzuz: nem tudni mit terveznek, szóval a kérdésedre senki nem tud válaszolni.

 12. Abu: De hát nem pont ez a lényeg? Tökösen bevállalják, hogy ezek az utolsó jedik és ami ezután jön az már más lesz! És nem csak a nevében.
  Egyébként a 7. film is szerintem arra utalt, hogy egy régebbi alapra fogják helyezni a rendet (és gondolom nem kell majd választani a sötét és világos oldal között, pápá prófécia!)

  A többesszám egyébként borzasztóan hangzik, de a jelek szerint ragaszkodhattak hozzá a Lucasfilmnél, mert már minden országban így fordították!

 13. @human – persze, hogy nem kattint àt senki, ha màr ide àtkattintok faceröl, elvàrhato sztem, hogy egy ilyen egysoros infot ne linkelj, hanem bird màr begépelni.
  én màr làttam màshol, ugyhogy csak a kommentekért jöttem.

  Màs: vicces azért, hogy mostmàr egyre többen kezdik rehabilitàlni a prequeleket, merthogy “azok leglàbb ujszerüek voltak”
  Nemtom ez csak annak tudhato be, hogy felnöttek a prequel-gyerekek (mint pl. én), vagy csak tényleg kezdenek az emberek ràunni a nosztalgiàra…

  Személyes véleményem annyi, hogy nekem sose volt bajom a prequelek dizàjnjàval (amit anno sokan kritizàltak, hogy nem elég lelakott az univerzum), de ezzel a foku prequel-revizionizmussal se értek egyet. Lehet, hogy ott megprobàlt ujszerüeket huzni az öreg, de làssuk be, mint filmek, nagyon nem müködnek ugy ahogy kéne. Ha a Rogue One sokaknak unalmas katyvasz volt, de a prequelek màr jok hàt nemtom mikor nézték utoljàra ujra pl. a Klonokat…na abban nem sok minden müködik.

  Abban azért bizom én is, hogy a TFA nosztalgiajàrata utàn, most, hogy màr megnyugtattak sok régi fant, mernek ujat lépni, és erre sztem Johnson a legjobb rendezö a hàrombol. A Trevorrov-féle IX-töl még mindig tartok azért…

 14. A klónok támadása a leggyengébb valóban, ami annak a filmnek a feladata lett volna, megoldja, csak sz*rul. Ehhez képest a Rogue One nem is oldja meg, viszont azt jól. (Mert legalább az éra-effektek rendben vannak.) Ezzel nem azt mondom persze, hogy sztori téren erős a klónok, de közel sem olyan töredezett, mint a Rogue One. (A 7. részt meg szinte nem is tudom minősíteni.)

 15. @sum-blink mit nem old meg a RO? Történet szinten nyilvàn lehetett tudni, hogy hova fut ki, megvan h honnan jönnek a tervek, ki miért hogyan szivàrogtatja ki, a végén mindenki meghal ahogy az elvàrhato volt.
  A Jedhàs részek voltak egyedül nekem kicsit furàk, vagy több idöt kellett volna hagyni Saw-nak, vagy kivàgni a pi..be, de szerintem nagy bajok nincsenek a filmmel.
  Az, hogy a karakterek nem nöttek senki szivéhez, màr nagyobb szemrehànyàs lehet, de ha a végén mindenkit kicsinàlnak, nehéz egy filmben 6 karaktert rendesen felépiteni. Itt is talàn a kevesebb több lett volna. De sztoriban sztem nem volt sok felesleges elem.

 16. Na jo, de itt nemhigy tendesen, de dehogy se lettek felépitve. 0 személyiségük volt. Abbol a filmböl kb semmi nem ragadt meg, mert végig érdektelen volt. Egyedül az idegesitö csaj halálának örültem a végén

 17. Ha tökösek lennének, lezárnák a sztorit a kilencedik részben azzal, hogy többé senki nem baszkurál az erővel, ergo nem lesz sötét meg fényes oldal, hanem egyensúly lesz. Luke kudarca is arra mutat, hogy amíg jedi van, lesz sötét erő is. Szóval béke akkor lesz, ha se jedi, se sith, se ren, semmi más nem lesz. Elvileg a fő sztorivonalat nem fogják a kilencedik után folytatni, csak spinoff-ok lesznek..szóval akár meg is léphetik ezt, mint záróakkordot.

 18. Pontosan, amit más is írt, egyik karakter se volt szerethető, ez a mindenki haljon meg egy pátoszos baromság volt, a Star Wars filmek eddig olyanok voltak, mint egy Indiana Jones, könnyed családi mozi, nem kell mindenkit kivégezni. De nem is tudta az ember őket sajnálni, egyszerűen nulla a sztori, nulla karakterekkel. Értem, hogy tudtuk a végét ettől függetlenül ezt százszor jobban összerakhatták volna. Egy Jedi Outcast PC játék sztorija fényévekkel jobb volt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.