Baby Driver másodszor: Edgar Wrigth ritmusa

Volume up! Pedal down! Edgar Wright új filmje kapott még egy trailert, ami teljesen a ritmusra van kihegyzve, ha már a főszereplője aszerint él. Ugye egy rablóknak sofőrködő srác kalandjait láthatjuk majd, akinek baj van a hallásával, ezért folyamatosan zenét hallgat, és így minden cselekedetét ahhoz igazítja.

Azért a szereplőgárda se semmi: Jon Bernthal, Kevin Spacey, Jon Hamm, Jamie Foxx. A friss videó a tovább mögött.

human
írta
2017. 04. 11. 17:04
megjelenés
5
hozzászolás


5 hozzászólás a “Baby Driver másodszor: Edgar Wrigth ritmusa” bejegyzéshez

  1. Imádom Edgar Wrightot,de sajnos az eddigi előzetesek alapján nem érzem még azt a különleges vizuális világot,amit szoktak adni a filmjei.Persze a dinamikussággal biztos nem lesz baj,de a színek,a hangulat,a jelmezek meg úgy az egész filmnek a megjelenése egy kicsit tucat vígjátékos benyomást keltenek.Olyasmi az egész kinézete,mint pl. a Jump Streetnek.Ezzel nem is lenne baj,csak Wright ennél jobb.

    De aztán ne legyen igazam,szívesen látom majd be,hogy tévedtem,ha így alakul.Csak a Hot Fuzz vagy a Scott Pilgrim már az előzetesek alapján is különlegesebb filmélményt ígértek,mint ez.

    Amúgy eddig ez volt a legjobb video anyag ehhez filmhez.

  2. Hát engem az Imprezaval megvettek mivel ugyan ilyen WRX-em van csak fekete :D
    Szóval nekem meg kell néznem majd :)

  3. még mindig nem értem (persze értem…), hogy miért kell kézifékkel megpördülni a raktárnál, amikor simán egy kis fékkel egy kormányzással át lehetett volna ott menni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.