12 hozzászólás a “Rogue One: A Star Wars Story őszintén” bejegyzéshez

 1. Épp most nézem. Ezúttal jobban próbálok a pozitívumokra koncentrálni. A feléig kb. olyan a IV. Résszel összehasonlítva, mint az Alienhez képest az Aliens. De csak a feléig, mert az Aliensben voltak jó karakterek. Bár ott egyszerűbbek is. Itt miért akartak olyan sokat fogni? Vagy legalább képregényekben tennék jóvá és mesélnék el a részleteket…

 2. Sajnos most egyáltalán nem röhögtem még csak nem is mosolyogtam pedig általában betalálnak a videóikkal.

 3. Azért sajnos a legtöbb dologban igazuk van. Ez volt a leg kevésbé sztárvárszos sztárvársz, Vader ide vagy oda.

 4. Nem volt rossz film, de túl jó se, jó pár ordas hülyeséggel.

  És ez az őszinte trailer se volt valami jó. A megállapítások többségével egyetértek amúgy, de nem lett túl vicces a tálalás.

 5. Nem nevettem mert igaza van szinte mindenben. Badass-Vader jelenet ide vagy oda, ez a film egy kalap szar volt.

 6. hmmm… nekem a vader-resz logott ki nagyon. pont az tetszett, hogy nem volt starwarsos. tarkint es vadert egy az egyben kihagytam volna. ben mendelsohn boven eleg lett volna fogonosznak (sztem jobb is mint vader, vagy tarkin).

 7. nem volt sztárvárszos, mert nem is akarták szájbarágósan sztárvárszosra, újítani akartak, vagy legalább is kicsit elrugaszkodni a megszokottól és nem mondható szar filmnek egyáltalán… sőt.

 8. Nekem jobban bejött, mint az episode 7. Karakterek jobbak, story is jobb volt. Pedig úgy ültem le elé hogy kaksi lesz. Jobban izgultam a karakterekért, mint az ep7-ben.

 9. Nem volt magasan a léc nálam se. Tegnap újranéztem, így már persze jobban összeállt, de a CGI színészek még mindig rettenetesek a lukacsos történettel és a béna karakterábrázolással együtt. A látvány viszont csillagos ötös, bár a fanservice nálam az erőltetett kategóriába esett.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.