The Evolution Of The Fast And The Furious

Amíg készülünk a Fast 8-ra addig gyorsan vegyük át az eddigi Fast and Furious részek hangulatát. Tényleg nem a történettel foglalkozik az alábbi videó, hanem azzal, hogy mi volt emlékezetes és őrült bennük.

8 hozzászólás a “The Evolution Of The Fast And The Furious” bejegyzéshez

 1. lattam mindet, az 5. a legjobb (10/7 kb). az egynel csak a nosztalgia-faktor jatszik ugyahogy, kettobol semmire nem emlekszem, a harom szallitotta az egyetlen emlekezetes karaktert (han), a negy passz…semmi, hat ultragaz, hetre nem emlekszem.

 2. Á, ez veszett jó, bár lehet, hogy csak azért, mert már a negyedik részt sem láttam, mert a fasza első után a harmadik gáz volt.

 3. Ez annyira, de annyira Cool……..dehogyis az, csak vicceltem.
  Addig nem nézek Fast filmet, amíg ki nem viszik a világűrbe…… ne mondja nekem senki, hogy egy kommunikációs műholddal nem lehet driftelni, mert DE! Csak elszántság kell hozzá, meg a család ……… meg sok-sok családi pótlék.

 4. TSAAALÁÁÁÁÁÁÁÁD a megoldás mindenre. Múltkor adták a Ghost in the Shell előtt a trailert és 2 mondaton belül 3szor használták ezt a szót, hát nem tudtam nevessek vagy inkább sírjak, hogy erre a gagyi szarra van igény :)

 5. Én nem sorolnám a gagyi kategóriába.A saját világán belül működik és a sima versenyeket nem lehet mindig überelni.Új kameranézet?Hosszabb versenyek?Azokkal nem tartana itt a sorozat.

  A negyedik nyitójelneteével elvitték a funny guilty pleasure irányába.
  Versenyek,utána egyértelmű heist movie,bosszúfilm némi kiberbűnözéssel majd ugyanez csak kémfilmesen.Mindezt autóközpontú történettel de mellette vannak állati jó verekedős és egyéb akciók is.
  Ott vannak a karakterek amik hozzák azt ami egy ilyen filmhez kell.Ezen a fronton is bővül a gárda,nem is akárkikkel.Kurt Russel behozása is nagyon jópofa lett.

  Szerintem a rossz film nem itt kezdődik és ezerféleképpen földbe állhatott volna a dolog de még mindig szórakoztató és ezt értékeli a közönség.
  Need for speed sem lett rossz,mégsem kajálta annyira a nép.

 6. az első és második rész egészen tetszik, szórakoztató kis filmek. egy-kettő-három és pofán vágom!:DD a harmadik botrány volt szerintem, a szörnyű főszereplő teljesen kizökkentett, a későbbi részeket pedig már nem veszi be a gyomrom. egyedül az 5 után éreztem úgy valamiért, hogy megérte a jegyet, de a többi alatt nem tudtam kikapcsolni az agyam, csak értetlenül fogtam a fejem a sok hülyeség láttán és hallatán. utcai “senkikből” szuperkém szuperhekker szuperhősök:/

 7. Azt már ugye tudjuk, hogy csak a “selejtek miatt gyátják a Fast filmeket” :D
  És tényleg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.