A Transformers: The Last Knight új trailere

Szerdára ígérték, és be is futott. Az látszik, hogy ilyen fennkölt, “mindennek vége” hangulatra céloztak vele, ami gondolom el is kapott pár embert. De egy valamit el kell ismernem: az a moneyshot Optimus kadjával az vége felé, az fasza volt. Kár, hogy előtte egy hatalmas összevisszaság az egész.

Úgy tűnik a kereszteslovagok már összefogtak a Transformerekkel, miközben Optimus átprogramozásával a 3. film plotját ismétlik? Mármint a Földet át akarják alakítani a robotok bolygójává? A hivatalos leírás erről nem mond semit, csak hogy a múlt ismeretével győzhetnek az emberek. Videó a tovább mögött.

33 hozzászólás a “A Transformers: The Last Knight új trailere” bejegyzéshez

  1. Szerintem érdekesebb lenne ha nem erőltetnék hogy egy hooman ott legyen mindenhol ahol bunyóznak a robotok egymással.

    Ráadásul a mostani részbe meg szeretek egy új csajt aki tökre olyan mint megan fox. Vagy csak nekem jut eszembe róla megan fox? :D

    A bónusz meg az alsótagozatosok harcolnak a robotok ellen téma lesz?

    Ez egy tök érdekes és sikeres sorozat lehetne ha nem lenne tele minden rész vmi hooman drámával.

  2. Elsőt és asszem pont a harmadikat láttam moziban, de lehet a másodikat is, nagyjából ez az egyetlen popcorn film amit nézek, de ez megint megfogott. Ha az értékelése emelkedik az előző részekhez képest akkor biztos megnézem moziban.

    (Engem is zavar a gyerek jelenléte, de ez kb. a célközönség behúzására kell, ugyan ezért van a robotoknak szája, szeme, és emberi barátaik.)

  3. Na mi a szösz..végre egy trailer ami felkeltette az érdeklődésemet a filmmel kapcsolatban. ILM srácok ismét odatették magukat.

  4. A látvány tényleg baromi jól néz ki, fura,hogy ugyanennyiből készült az új halálos iramban is,de abban nem látszik ez az összeg. A kötelező kislányt hagyták volna ki belőle… 😕

  5. Tudjátok, optibusz kardja 6 gonoszt is levág egyszerre. Viszont aki barat, annak a fejére húzódó védo páncélján megpattan ugyan ez a kard. Hisz, h nézne már ki ha meghalna.

    A trailer meg tok ugyanaz mint eddig. Csak azt nem tudom, h ez a lovagozás honnan jott. Ilyesmi nem rémlik. Bay megcsinálta.

  6. Robotnak mért kell ennyire antropomorfnak lennie? Sz*s fin*ós vérző robotok nekem kiábrándítóak. Na meg hogy minden filmben kis 10 éves csírák mondják meg a tutit… kutyát viszont nem láttam, már csak az hiányzik belőle.

  7. Dnp
    “kutyát viszont nem láttam”
    Minek bele kutya, mikor van benne robot dínó? :D

    Egyébként ez megint nem más, csak egy vizuális pornó.
    Én már a negyediket is passzoltam, ezzel sem vettek meg.

  8. Szegény Föld ezekben a részekben olyan lesz lassan mint a Star Trek filmkeben az Enterprise hajó. Szétkapják folyamatosan és egy ép része nem marad.

  9. Nagyon nagy divat fikázni a Transformers filmeket, pedig szerintem a maga műfajában (popcorn mozi minden korosztálynak, akcióval, kalanddal) toronymagasan a legjobb. Nem kell egy Eredet szintű történetet várni. Ez egy adaptáció, amit elsősorban gyerekeknek készítenek, hiszen játékokról és Hasbro “termékekről” van szó…
    Bay is ehhez ért. Zúzás, látvány… Bizonyított a Fekete vitorlákban is, ahol iszonyat hangulatos volt az egész.
    A Transofmers filmek pedig ezt adják. 140 perc tömény zúzás, hihetetlen jelenetekkel és látvánnyal… Én várom. Az egyik legjobban várt film nálam 2017-ben.

  10. Ha így random módon elkezdenénk összevágni az eddigi transformersekből jeleneteket, 10 különböző filmet lehetne csinálni az alapanyagból, és még a story sem lógna ki a többi közül :D

  11. CSak a szokásos síránkozás hiányzik még :D “szaraCGI” :D Nálam is mozis lesz ez a kis szösszenet :) Engem nem nagyon érdekel a sztori, de hogy a látvány nagyon zsír lesz az már tuti :D

  12. ” a maga műfajában (popcorn mozi minden korosztálynak, akcióval, kalanddal) toronymagasan a legjobb. Nem kell egy Eredet” ez érdekes védés, hiszen az eredet is popcorn mozi pg13 korosztálynak. Fura mennyire leteszitek a lécet néha.

  13. human! Azért az Eredetet hoztam fel, mert az elmúlt években talán az volt az egyetlen film, amin bizony gondolkodni kellett és a látvány is a maga nemében pazar volt. De az nem akciófilm volt, és nem is “játékfeldolgozás”:) A Transformers filmek más kategória. Nincs mondanivaló, és nem is azért csinálják, hogy mélyen szántó gondolatokat ébresszen… Beülsz, leesik az állad a látványtól, kijössz…És elégedett vagy. Ennyit kell várni egy Transformers filmtől. Semmi többet. Szerintem…

  14. Ezt a katyvaszt komolyan mondom. Drukkolok már az ellenségnek, hogy irtsák ki az emberiséget és legyen vége ennek a szériának. Hihetetlen, hogy részről részre alulmúlják egymást a filmek, de olyan szinten, hogy már azt a látvánnyal sem lehet kompenzálni. Fúj.

  15. Már az 5. TF filmnél tartunk. Aki idáig még nem mindig nem vágja, hogy itt a zúzás a lényeg és a történet másodlagos, az nem tudom, hogy eddig hol élt.

  16. Nem a seggnyalás mondatja velem, de humannak igaza van. Ennyire lekerült a léc nálatok srácok? Az első film szerintem kurva jó volt , sőt a sokak által fikázott másodikat is szeretem és még a harmadikat is lenyeltem. De ezt már nem. Idegesítően gagyi és zavar, hogy hülyének néz a film. Ez nem popcorn mozi, ez nevelés a konzumidiotizmusra, már bocsánat.

  17. Már nem azért de a másodikban mi volt olyan nagyon látványos? Az erdős optimus verekedős jeleneten kívül? Mert a film többi része egy nagy nulla két centiről vett “baromi állejtősnek vélt” jelenetekkel volt kitömve amiben sok élvezet nem volt.

  18. Ez mitől Transformers? Én egyetlen transzformálást sem láttam ebben a trailerben…

  19. 19. Alexejevic says 2017. April 12 at 20:47:

    Persze, leesik az állad a látványtól maximum fél óráig. Hosszabb időtartamban ez nem működik, elfárad (az állizmod :) ) a koncetrációd. Ehhez képest ez a lángész lassan három órára nyújtja T filmeket…

  20. Egyedül az 1. részt láttam moziban…ezt sem fogom sajnos…a szinkron általában valami okádék a transformers filmeken :D

  21. Komoly hogy ez a frenchise, ilyen kritikákkal még mindíg Bay alatt tud futni.
    Nem is tudom hanyadik utolsó TF amit ő jegyez :D
    Ráadásul még mindíg tervez ? Tudom hogy pénz pénz pénz, de nem igaz hogy ő személyesen még nem unt rá erre, ha már a studiónak még nem sikerült :D

  22. “itt a zúzás a lényeg és a történet másodlagos”
    Egy filmnél, bármilyen legyen is az, sose lehet másodlagos a történet.

  23. Gyerekeknek készítik, szerintetek egy gyereknek kell ettől komolyabb történet?

    Ezt is és az avatart is folyton a story miatt szídják, de ha valami ennyire szar akkor az nem termel ennyi milliárdot …. :D

    Szóval valami mégis csak kárpótol mindenkit, és az a látvány .. értem én azt is h nem a látványnak kellene a hátán cipelni a frenchise-t, de ez a film pont az a kategória ami megengedheti magának.
    És vissza is kanyarodtunk oda h azért mert gyerekeknek készült :D

  24. 18. Human mondod te aki minden Fast and Furious filmre 8 pontot adsz. Kb ugyanez a színvonal.

  25. Kakarotto: mert a fast tudja mi és ezt maximumban tolja mostanában. és még így is kompetensebb történettel bír, mint az első után akármelyik TF. Abban igazad van, hogy egy skálán helyezkednek el, avagy a Fast nem a Moonlightot veri, hanem a Transformerst, de azt nagyon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.