Josh Brolin lesz Cable

Úgy tűnik megtalálták a Deadpool 2-ben bemutatkozó Cable-hez a színészt. Ő lesz a férfias karakter Deadpool nőies vonásait ellensúlyozandó. Brolin négy filmre írt alá, ami a Deadpool 3-at és az X-Force-ot mindenképp jelenti majd. Érdekes, hogy az MCU-ban Thanost alakítót szerezték be a szerepre.

human
írta
2017. 04. 12. 22:22
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “Josh Brolin lesz Cable” bejegyzéshez

 1. Szerintem nyugodtan rá lehetne bízni 3-4 színészre az egész Marvel univerzumot, felesleges ennyit szarakodni. Ahogy Brad Pitt is volt már ógörögtől kezdve indiánon át cigányig minden, úgy nőből is bőven elég kettő: mondjuk Scarlett Johansson a fiatal/buta, Meryl Streep pedig az öreg/okos karakter. Nemzetiség vagy rassz nem számít. Az ilyen szuperhősös hülyeségekbe meg bőven elég két ember, pl. maszkban Vasember, maszk nélkül Amerika kapitány/összes többi lehetne egyetlen akárki, egy másik meg a főgonosz, oszt csá. Minden másra ott a CGI.

 2. Brolin már Goonies óta kiváló, bizonyára jól hozza majd Cable-t, bár őszintén szólva idősebb fazont vártam.

 3. én bírom Nrolint, de ennyire kicsi a választék? ez kb. azt is jelentené, hogy még ha akarnák se fogjuk egy filmben látni thanost és cablet hacsak nem castolják újra az egyiket? persze nincs ilyen terv és nem is valószínű, hogy lesz, de ez kiábrándító is kissé.

 4. Volt itt néhány érdekes opció, szerintem jól jártunk! Kifejezetten jó választás szerintem.
  A Jude Law-hírt is hozzátok ma?

 5. Egyreszt egyebkent sem jelent volna meg Deadpool meg Cable az MCU-ban, masreszt aligha lesz majd hasonlo a ket karakter akar egymas mellett allva is.

 6. Lássuk jól értem-e. Brolint csak azért castingolták hogy tudjanak majd reflektálni Thanosra? :D

  Lehet hogy jó lesz a szerepre de ennyi erővel Tom Hollandot is beválogathatták volna, vele legalább valóban meg lehetne a poén forrás. :D Azért más dolog úgy castingolni valaki egy meglevő univerzumba hogy az régi szerep, lásd Chris Evans vagy Brolin esetében még csak most kap igazán szerepet. Mondjuk DP alapból nem része az MCU-nak szóval tök8. XD

 7. nem értem a károgást, két külön stúdió, jelen szériában közök nem lesz egymáshoz a filmeknek. És mint ahogy a fentebb lévő írta, ha egymásmellé teszed a két karaktert a kutya fel nem ismeri hogy ua. a színész…

  Ennyi erővel akkor már lehetne fikázni egy bölcsek kövérét, vagy Norbit, vagy minden olyan filmet ahol egy színész több szerepet játszott … már megint csak a fröcsögés meg a rossz indulat :(

  Inkább örülnétek a hírnek.

 8. tükör: Miért ne lehetne egy filmben, ha oda jutna az egész jogi dolog? Ahogy már régen is egy szereplő játszik ikreket, úgy itt is elférne szerintem egymás mellett a kettő :D

 9. Cable és Thanos egymás mellé állítva sem sokban hasonlít, ahog fentebb is irva vagyon, és nagyon kétlem, hogyha a Marvel-hez visszakerül az X-men filmjoga, akkor ugyan azokat a színészeket viszik tovább, egyébként is, mitől függ ez, mikor lesz ez aktuális?

  (de a fenti comment elgondolkodtatott, simán lehet egy “csak nehogy belilulj”, vagy hasonló poén a filmben :), ha már volt csak-zöldet-és-animáltat-ne )

 10. Fura, a potter és lotr filmekben sose láttam hisztit, h egy szereplő miért játszik 2-3 karaktert, pedig ott előfordult bőven a mellék szerepek közt

 11. Cable mellékszereplő? Thanos nem a legnagyobb főgonosz lesz? Na ugye. Nem hiszem, hogy mondjuk Emma Watson játszotta volna Hermione mellett Minerva McGonagall-t, de javíts ki, ha történt volna hasonló.

  Nem a színésszel van bajom, nagyon is bírom és nagyra tartom Brolint. Gondom csak azzal van, hogy ugyanazt a pár arcot látni minden egyes blockbusterben, és ha ezek még ráadásul nem csak ugyanabba a zsánerba tartoznak, de esetleg még ugyanaz az sztori/univerzum is, akkor az számomra eléggé zavaró tud lenni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.