Heti mozibemutatók: április 13.

Jött néznivaló? Furious 8 mondjuk nekem lecsúszik majd.

  • Nyuszi suli – Az aranytojás őrzői (Die Häschenschule: Jagd nach dem goldenen Ei) – német animációs film. Többet nem akarok tudni.
  • Pingvinek vándorlása 2. (L’empereur) – gondolom látható melyik nagy sikerű dokumentumfilmnek a folytatása.
  • Örök szerelem (Marguerite et Julien) – egy francia testvérpár, akik egymásba lesznek szerelmesek a 18. századi Franciaországban.
  • Halálos iramban 8. (The Fate of the Furious) – la familia.
  • Amerikai pasztorál (American Pastoral) – egy tökéletes házaspár élete felfordul a lányuk döntései miatt.
  • Bébi úr (Boss Baby) – amerikai animációs film. Többet nem akarok tudni? Mondjuk azért, mert láttam az előzetest.
human
írta
2017. 04. 13. 13:19
megjelenés
18
hozzászolás


18 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: április 13.” bejegyzéshez

  1. Hát gondolom nekem az adag iramban baromság, de elfogult gyűlölettel ülök be rá, hátha pozitívan csalódok.

  2. Annak idején majdnem lehánytam a bokám, amikor kijött a Gravity és hónapokkal később, amikor Oscart kapott, rászántam magam, hogy megnézzem.
    Életem egyik legjobb filmes döntése volt, hihetetlenül átjött a történet és a mondanivalója is, ezerszer megbántam, hogy ennyire a trailer alapján ítéltem meg előtte.
    Sose ítélj könyvet borító alapján, filmet meg előzetes alapján, mert a kettő sokszor ég és föld…
    Én azt mondom, több értelmes mondanivaló szorult például a Zootropolisba, hiába mese, mint sok drámába az elmúlt évekből, pedig azok, na, drámák – kellene legyen tartalmuk.
    Sőt, kezdem azt érezni, kevés igazán jó film jön ki, az animációk pedig egyre tartalmasabbak.

  3. Én az 5-6-7. résszel melegítettem rá a 8-ra és rohadt jól szórakoztam. Lehet hogy az elvárásaimat sikerült szintre raknom az előzményekkel és emiatt történt. Statham és Dwayne Johnson minden pillanata színtiszta arany. Na és ezek az elbaszott akciók… Rájöttem hogy ez a széria állati kreatív és nem igénytelenségből fakadnak a gyengeségei.

    Szóval aki bírta az eddigieket, azoknak ajánlott bőven. (sok is a visszautalás, bár nem túl jelentőségteljesek.)

  4. A sokadik halálos iramtól meg más f.sni lehetne a negatív kritikát, a felületességet, a történetek mélysége meg igazából még az eredeti első részét sem közelíti meg, pedig annak sem volt sok, de legalább akkoriban rohadt eredetinek számított az ötlet (nem mintha nem lett volna előtte ezer más hasonló film, de pont jókor jött ki, jó színészekkel).
    Én bánom, hogy ezer bőrt húznak le mindenről, ami egyszer sikeres volt. :'(

  5. Én még az első részt se láttam, de nem ítélkezem lehet tök elszórakoztatna, de igencsak teszek az autókra. Theronnak lehet bejön vagy csak könnyű pénz. Ehhez még a haját is megtarthatta… Már úgy mennék moziba

  6. Én szeretem az autókat, az első 3 részt bármikor megnézem. Sőt, ez az új stílus is adta, mert az ember élvezettel nézte végig. De ez túlment egy határon, már az előző résszel és azzal, hogy folytatják. Vin Diesel a következő Nic Cage, ahelyett, hogy olyan filmekkel foglalkozna, mint a Riddick, inkább csinálja a műanyag ízű szart. De ne legyen igazam, a kritika alatt én leszek az első, aki majd kiírja, hogy barom voltam, tévedtem, de akármennyire is paradox, ha nem negatívan ülök neki, nem fog tetszeni a film, mert akkor lesz vajmi elvárásom a vászon felé. És erre az eddigi évi filmek igazolnak. Sorra csalódok hétről hétre a moziban. Keserű szájíz és leütött tekintettel jövök ki a teremből, miközben hallgatom az “Average Joe” hamis ajnározását “zseniális , életem filmje volt” . Na de abba is hagytam az offot, bocs human. Majd írom, hogy számomra milyen volt.

  7. Már láttam szerintem a halálos 8 hozza az 5-6-7 marhulását. Ezeket már nem szabad komolyan venni láthatóan a készítők se veszik komolyan. Inkább egy 2 órás szórakozást csinálnak :)

    Nyilván teli van hibával, de én az összes fölött szemet tudtam hunyni, jól szórakoztam :)

  8. “Sose ítélj könyvet borító alapján, filmet meg előzetes alapján, mert a kettő sokszor ég és föld…”

    Ja, meg a kritikákra se hallgassunk, üljünk be minden szarra és pénzeljük a stúdiókat akik ezeket csinálták.

  9. Na ez tök jó, hogy ezen a héten sem kell mozira pénz… még sok-sok ilyen ötletekben gazdag, filmművészeti alkotást, és milliomos leszek…

  10. Nekem a halálos iram az első résztől szórakoztatóan röhelyes. Tokiói 30 éves gimnazisták tuningverdákkal… Mióta Rockot bevonták még nevetségesebb az egész, szerintem a készítők a komoly rajongókat parodizálják a sorozattal. Theron meg az egyik legszebb nő ever.

    Amúgy eskü nem cinikusan, de mi volt a Gravity mondanivalója? Sose add fel?

  11. Vasárnap halálos iramban. Megtoldjuk a bevetélt. Ekkora állatságot nem szabad kihagyni.

  12. Fiti: :DDD na meg nézzünk meg mindent ugye, ezek szerint a kommentelő mind a 6 heti premierre megy, csak hogy dönthessen.

  13. Na a 8 rész megnézve! Halálos iram rajongóként mondom ez a rész nagyon szr volt!!! Akciók jók de a forgatókönyvet mintha egy 5 éves írta vna!
    Na bővebben majd kibeszélőben!

  14. Ne haragudj human, de miért csinálsz viccet az olvasóidból a véleményeik miatt? Vagy én értem félre most a nevetség tárgyát?

  15. Csak nevettem egy viccen? Utána pedig csak sima vita, nem az olvasóból csinál nevetséget.

    Egyszerűen ez az érvelés, hogy “mindenki nézze meg magának” már évek óta zavar, mivel vagy 1000 film jön ki, és a nézze meg magának dologgal jövők nagyjából kéthetente megnéznek egyet moziban. Valami alapján szűrni kell előre, és szerintem ha már az ember filmet néz, akkor olyannal tegye, ami lehet hogy jó, mert sokan mondják, hogy az, ahelyett, hogy mindenki által lehúzottat nézz, mert hátha jó. A nagy számok törvénye alapján az első halmazban egyszerűen tényleg több jó film lesz, és akkor mindenki örül.

    plusz tényleg a pénztárcánkkal szavazunk, ha az emberek a szar filmekre nem mennek el, akkor egyszerűen muszáj több jó filmnek kikerülni a stúdiókból.

    pluszplusz: szerintem lehet ítélni a trailerekből, és 95%-ban be is jön. Tudom nehéz elhinni egy random blognak, nem is szoktátok, aminek a vezetője már kurvasok reklámkampányt látott, és ez alapján be tudja lőni melyik cool előzetes az ami gyanús. (A kommentelő a Gravitynél nem hitte el, hogy jó, amikor iszonyat jó volt a kampány?:)

    Tényleg nem azt mondom, hogy ha valaki odavan egy zsánerért, akkor ne nézze meg a legújabbat benne, ott voltam a Life-on pedig sejtettem, hogy közepes, sőt most ott voltam a Fast 8-on, de nem szabad lesöpörni a reklámokat és a kritikusokat az asztalról, mert egy dolog van az életben, ami véges, és az az idő, nézzünk már jobb filmeket inkább.

  16. Félre értettem akkor a dolgot, amiért bocsánat, még a reggeli kávém előtt voltam..

    Reflektálva a dologra egy pöppet, végül is igazad van. Én személy szerint a “””mindent””” moziban nézek kategória vagyok, ennek több oka is van, amit szoktam hangsúlyozni néha a blogon és én is elgondolkozom néha, hogy igen, ez nem a legjobb hozzáállás, mert sajnos én is ezzel hozzárakok a szar filmek készítéséhez, de hát mindenkit más motivál egy filmre. Ezért is nehéz ez a téma Szerintem, de így már összeáll a kép, amit évek óta skandálsz/skandáltok. (megkésve ,huh?)

    pluszplusz: Tényleg ne érts félre, én pont ezért olvaslak, mert hiszek neked és mert a “jóslataid” általában bejönnek, el nem hinnéd, hogy milyen régóta olvasom a Filmbuzit és hogy hogyan találtam rá :D
    Csak az évek során feltűnt, hogy nem mindig bánsz kesztyűs kézzel a kommentelőkkel, de no offense, ezek szerint félreértettelek.

    Utolsó bekezdéseddel meg totál egyetértek, plusz a zárás megér egy misét. No de befogtam. Várom majd a Fast 8 írást és előre is boldog nyulat neked és mindenki másnak.

    (bocsánat a kurva sok offért)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.