Princess Leia nem lesz benne az Episode IX-ben

Kathleen Kennedy, a Lucasfilmnél a Star Warsot vezető nő, azt mondta, hogy Leia nem fog szerepelni a “trilógia” záródarabjában. Ami erősen ellent mond Carrie Fisher testvérének az állításával. Röviden: a halálhír után dolgoztak az EP IX scriptjén, eszerint írták meg.

We finished everything in VIII and Carrie is absolutely phenomenal in the movie, and we’re so happy we were able to complete filming in the summer. Unfortunately, Carrie passed away [at a] time when we were well underway with Episode IX in our thoughts. We had not written a script yet. But we’ve regrouped. We started over again in January. Sadly, Carrie will not be in IX.

10 hozzászólás a “Princess Leia nem lesz benne az Episode IX-ben” bejegyzéshez

  1. @sum-blink: CGI Leia sem lesz…ezt már a Lucasfilm hivatalosan is megerősítette. Ennyi.

  2. Nem bántásból, de kinek fog hiányozni a szerepe(Nem a színésznő!!!)? régen hisztis volt a 7. ben meg pogácsát sütő nagymama…

    Az interview-i nah azok nagyon jók voltak :)

  3. A 7-ben a klasszikus hármas beleerőltetése tök felesleges volt, de nyilván tudjuk miért kerültek bele… Luke-ból talán a Last Jedi-ben kihoznak valamit, de szegény Leiának nem tudom milyen komolyabb szerep juthatott.

  4. Szerintem is Leia karaktere volt a leghálátlanabb ilyen szempontból. Úgy értem, az öregedést tekintve. Han Solo lehetett vagány 60 felett is, Luke komoly Jedi mesterré válhatott, de Leia csak egy aranyos, nagyszájú, szerethető, szexi kislány volt. Valahogy soha nem éreztem ezt a tábornokságot meg lázadóságot vele kapcsolatban.

  5. BigMan: egyetértek. Leia a klasszikus trilógiában csak a kötelező jöcsaj volt, aki megkavarja a férfi főszereplőket és szolgáltatja a romantikus szálat, a testvércsavarral pedig Luke “zsarolhatóságát” a sötét oldal által.
    Messze nem volt olyan súlya a sztoriban, mint pl az előzménytrilógiában Padme-nak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.