26 hozzászólás a “The Star Wars Battlefront II-előzetes” bejegyzéshez

 1. ami a legjobb és legérdekesebb benne h végre látjuk mi történt a jedi után,a birodalom szemszögéből,hiszen ez canon,és a single kampány azt az időszakot mutatja be
  remélem elég időt lefed majd,esetleg a dlc-k alatt még az is kiderül h vette át a hatalmat az első rend,vagy hogyan alakult

 2. 1: igen erre én is kiváncsi lennék, de sebaj majd 20év múlva kapunk egy rouge one szintű összekötő filmet :)

 3. Khaos: én úgy tudom, hogy nem vette át a hatalmat az első rend, az ep7ben csak át akarja venni. Ennek első lépése a starkiller base bevetése volt. A film könyvverziójában az is benne volt, hogy Leia figyelmeztette a köztársaság vezetőit, hogy az első rendre figyeljenek oda, de nem vették komolyan. Ja és a könyvben az is benne volt hogy Hux egy hajóval kimenti a végén Kylot, nem értem a filmbe miért nem kerűlt be egy ilyen jelenet.

 4. Most ebben csak multiplayer játékmenet lesz? Az előzőben is ez volt nekem a visszatartó Erő, mert inkább single playeres vagyok.

 5. Flyvik: Single is lesz benne. Ha figyelmesen megnézed a bemutatót annak a történetét foglalja össze.

 6. Prothean : Köszönöm, igazad van, jobban kellene figyelnem :-) csak inkább megkérdezem, mert manapság kezd a single player feledésbe merülni a gyártók részéről.

 7. hkim: A trailer elején kiírják,hogy “Game engine footage” szóvan sanszos, hogy in game. :)

 8. Visszahozzák Mara Jade-et is az EU-ból? (Nem tudom, hogy ki lehet az az imperial operative, de én rá tippelek.) Annyira jött a Disney, hogy mennyire minden új és eredeti lesz, most meg visszasompolyognak régi karakterek.

 9. turrican, megelőztél. Nekem is rögtön ez jutott eszembe, még mielőtt elkezdtem volna olvasni a kommenteket. :-)

 10. Jónak ígérkezik, bár engem a VII rész körüli éra pont nem érdekel, de ez egy fontos időszak sztoriban. Gépet kéne szerezni addig, amin egyáltalán elindul bármelyik új Battlefront. :D Döbbenetes hol tartanak a videojátékok grafika szinten, én az első résztől is elvagyok ájulva.

 11. “manapság kezd a single player feledésbe merülni a gyártók részéről”

  Nem.

 12. @ericghar: A csaj nem Mara Jade az ő neve Iden Versio! Igen ez a neve. :D Idei Verzió. XD Nem is értem, ennyien dolgoznak az EA-ben ha egy nevet kell kitalálni akkor Online Name Generatort használnak. :D

  Egy jó hír már van viszont. A történet írója a Spec Ops The Line írója volt.

  Mindenesetre én megvárom amíg ez is bekerül az Origin Accesbe, 1500-nál nem ér többet.

 13. Ez most odakúrt nekem. Mondjuk Maul 1000x jobban érdekel, mint Kylo.
  A piros ruhás tag a hídon meg nagyon Malakot idézte :D És még olvastam is, hogy nem lesz season pass, lehet megéri gépet újítani?

 14. A Próféta: Mi az összefüggés a Season Pass hiánya és a gépépítés között? DLC-k gondolom attól még lesznek.

  Egyébként előbb jelenjen meg, legyen demo és hasonlók, aztán kiderül, tényleg sikerült-e hallgatniuk a nagyközönségre. A 80 €-ba kerülő Deluxe Edition nem ezt mutatja.

 15. Szerintem érdemes ebből is kivárni az Ultimate változatot, amiben benne van minden, addig a gépújítás/ konzolvásárlás is olcsóbb lesz. “Maul 1000x jobban érdekel, mint Kylo.” – dettó, a hideg kiráz az utóbbitól. Yodára kíváncsi leszek, hogy fest mozgásban, a prequelekben inkább komikus volt.

 16. NEM lesz season pass (lenyilatkozta mind a Dice, mind az EA, hivatalosan), ugyanúgy ahogy a Titanfall 2-nél sem volt, mert végre kezdenek rájönni a nagykiadók, hogy eddig buli volt a dlc-zés, de szétszeparálja a játékosállományt, és hamar kiüresednek a szerverek (kb 1 évig bírják manapság ezek a címek)

  Lesznek majd megvehető dolgok, de olyanok amik a játékegyensúlyt nem változtatják, (pl skin-ek) de a pályák, játékmódok jönnek ingyen. Így aki akar költeni megteheti, de nem lesz létszükséglet. Ennek fényében én nem is veszem már meg a BF1-hez az sp-t (ott is rengetegen írják, hogy a dlc-szervereken alig van játékos) hanem bevárom ezt ősszel.

 17. Csigusz: Nem lesz season pass, mert nem így fogják hívni. Idézek Bernd Diemertől: “we have something different in mind that will allow you to play longer”. Tehát valamilyen formában biztos lesz valami, hiszen az “allow you to play longer” nem azt jelenti, hogy a teljes anyagot megkapod. Na de mindegy, előbb lássuk, mit találtak ki.

  Csak így a margóra még: Nem a season pass a probléma, hiszen azzal csak az összes DLC-t megveszed (akár előre). A probléma az árakkal van. Kevesebbeket zavarna ez, ha nem 50-60 € lenne az ára.

  Egyébként én nem olvastam sehol, hogy csak olyan dolgok lesznek, mint skinek pl. Ezzel nem azt mondom, hogy nincs igazad, csak ez új infó nekem. De legyen igazad.

 18. Maul mi a görcsöt keres itt? Meghal a Rebels végén. Az pedig még a New Hope előtt játszódik.

 19. Scorpion82: ez a rész már az összes érából merít helyszíneket és szereplőket. Persze csak a multiplayer meccsekre. A sztorikampány az EP6-7 közötti 30 évet öleli fel és hivatalosan a kánon része lesz.

 20. Maul az eredeti Battlefront II-ben is benne volt, fura is volt vele Luke meg Han Solo ellen küzdeni.

 21. Kicsit off, de akik a ep.7 után történtekre kíváncsiak, azoknak jó-szívvel ajánlom az Aftermath könyveket!

 22. Kiadtak már rendszerigényt? Csak nem kell hozzányúljak nagyon a géphez az előző Battlefront maxon futott?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.