A Fast & Furious kocsijairól

A filmekbe Dennis McCarthy dobja össze az autókat, és most el is mondja, hogy milyen ötletek alapján. Sokszor a divatot követték, de néha nyilván a karakter személyisége szabta meg, hogy mit kap.

8 hozzászólás a “A Fast & Furious kocsijairól” bejegyzéshez

  1. Tudom de attól még poénos videó főleg hogy Ludacris is odamondja hogy “filmvászonra vitt szappan, autókkal.” :D

  2. Ja és a Paul Walkeres mondatán kiégtem. Illetve a 7. részes Brian mondaton. Hirtelen nem tudtam hogy sírjak v nevessek.

  3. Kár, hogy nem ezt az “underground kult” témát vitték tovább. A 240SXtől eljutottunk a szuper-autókig. De hát ez van. Tokyoban kéne nyomatni még egy részt, az ottani autós (és motoros) szubkultúrára lehetne építeni még bőven filmet. És nem kellene csak az AE86ot meg a régi R34et rugatni.. Rauh-Welt világhírű Porsche műhely.

  4. Kitermelt a sorozat pár ikonikus, és vágyott autót. Ha rákeresünk az R34-es Skyline-ra, szerintem még elsö oldalon fel is dobja a kereső azt a szürke és kék csíkos dögöt. Vagy a zöld Eclipset. Amikor az első részben összelegózták a Suprát… vagy meghajtották a Charger-t… Most meg ilyen meeeeeeh miaszarez feledhető semmikkel mennek. Szuperautó ide vagy oda…

  5. Sajna a Skyline már a múlté,meg sajna csak jobbkormányos volt…japánból divat importálni,persze méreg drágán áthozni egy kocsit,de azért tényleg az a kocsi nagyon szép. Egy remekmű.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.