13 hozzászólás a “A Guardians of the Galaxy Vol. 2 végén 5 jelenet lesz” bejegyzéshez

 1. Szerencsére már nagyon sokan megtanulták, hogy maradni kell a végén. Persze aki lelép nem biztos, higy azért húz el gyorsan mert nem tudja, hogy meg kell várni a végét. Hanem lehet mindjárt behugyozik stb.

 2. Én semmiképp se jövök ki előbb, mert be se megyek…de azt vettem észre, hogy már más filmeknél is várnak az emberek :D van aki túltanulta a dolgot…mondjuk nem lenne alapból baj, aki akarja tisztelje meg ennyivel a készítőket…magyar neveket keresni pl tök jó, de van, hogy az embernek tényleg sietni kéne stb…szerintem ezeknek az ideális helye a még szép díszes első végefőcím után van..nem tudom azt hogy hívják pontosan, lehet pont így…és a teljes stáblista után már nem tennék semmit. Főleg mert nem is emlékszem olyanra ami miatt igazán megérte volna visszatartani a természet hívását…
  Akkor jó benn maradni a stáblistán is, ha olyan jó volt a film ,hogy teljesen megforgatta a világod és még nem tudsz felkelni és kell az a pár percnyi sötétben leledzés z megfelelő zenére ,mire összeszeded magad és akkor kisétálsz a tömegbe.

 3. várható volt amúgy, korábban megmondták hogy a filmnek semmi köze nem lesz a nagy MCU történethez, teljesen önálló kaland lesz, a karakterekre fókuszálnak, de azért egy pillanatig sem volt kétségem hogy ne lenne odakötve valamilyen lazább módon a központi story linehoz

 4. Azért Thanosnak csak be kell gyűjtenie azokat a nyavalyás köveket. Hacsak nem az lesz az Infinity War I története és nem erre a részre tartogatják.

 5. 5 jelenetből egy a Thor 3, a másik talán a Bosszúállók 3, de el nem tudom képzelni mit tudnak még mutatni. Még 3 különböző dolgot. Nyilván az öt stáblistás jelenet nem fog egymáshoz kapcsolódni, annak nem lenne értelme, hogy az egész egy egybefüggő jelenetsor, csak 5 darabra vágva adják be.

 6. Talán, ha 1x várakoztam azért, hogy a stáblistás marvel cuccot megnézzem, azóta se. Akkor szoktam még 1-2 percet elücsörögni, ha a vége főcím és credits meg van csinálva jófélére és még a zene is üt hozzá. Pl ilyen volt a Final Destination 5, az nagyon bejött. Meg még 1-2 cucc (pl Tron 2, Oblivion, amikor a zene miatt végig ültem a +5 percet).

 7. sötétben üldögélni még egy kicsit? ez melyik mozi? o.o én eddig csak olyanban voltam, ahol rögötn felnyomják az összes lámpát, hogy ennének szart

 8. “Akkor jó benn maradni a stáblistán is, ha olyan jó volt a film ,hogy teljesen megforgatta a világod és még nem tudsz felkelni és kell az a pár percnyi sötétben leledzés z megfelelő zenére,mire összeszeded magad és akkor kisétálsz a tömegbe.”
  Az első rész pont ilyen volt. Egy jó cigi kell csak..

 9. Ízlése válogatja …én menekültem inkább… Nekem a Nocturnal Animals vége volt ilyen tavaly pl…vagy az Arrival…fuck Amy

 10. sugabubus: a legtöbb moziban félerőn kapcsolják fel, és a legvégén váltanak fullra csak. Legalábbis pesten ahova én járok ott ez megy, még a Fast8 végén is visszafogták magukat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.