12 hozzászólás a “Podcast: Nyilvános vetítés 608: A csöndes szellem” bejegyzéshez

  1. A Rogue One-nál sajnos nagyon látszódott az utóforgatás, de csak ha ez lett volna a baj…szerintem összetehetik a kezüket a készítők, hogy sikeres lett, és bár engem meglepett,de a nagy többségnek jobban tetszik, mint a 7.rész.
    A 8.rész szerintem már problémásabb lesz, mivel Solo karakterét kiírták, Leia viszont meghalt,egyedül Luke az olyan karakter,aki már értéket képvisel,de szerintem meg is akarják ölni a 8-részben,de így… Sajnos az új karakterek népszerűsége szerintem nem elég,hogy tovább vigyék a saga-t. Ha tippellehetnék a 8-rész körül is lesznek vágási gondok, Luke nem fog meghalni…Lei karaktere meg,szintén nagy kérdőjel. Szerintem és persze sajnálom is,de ha Luke-ot megölik a 8-részben,akkor a 9.rész már tényleg lutri lesz…mert nincs felépítve egy fontosabb Jedi karakter, sőt egyetlen fő karakter sem. Inkább hozták volna be a Rebels karaktereket kicsit másodlagosan,de azokban lenne ráció.

  2. A New hope-ban sem volt felepitve egy Jedi karakter sem. Luke annyira volt kesz, mint Rey most.

  3. 6: De az az első részek atyja…:) Ott sosem gondolták volna,hogy mit szeretnének,vagy mi is fog megvalósulni. Nem is hitték,hogy sikeres lesz, és történelem lesz.

  4. A reklámkampány játékoknál is ugyanez. A legutóbbi COD játéknál 20 milla volt a játék készítés és 200 a reklám. Persze én is egyetértek abban, hogy itt már az okos könyvelés is felüti az orrát.
    A Tokyo Driftet ezért szeretik(köztük én is) mert petrol head szempontból rendben van a film. A drift nem csak japánban “menő meg divat” (fuj de utálom ezeket a szavakat használni) ezért az autó-fanok gyomra jobban bevette, mint a negyedmérföldes gyorsulást, amit amúgy nem profi szinten személy szerint sose értettem.

  5. Én a rogue onet mozi óta kétszer megnéztem és sokkal inkább értékelem, főleg az éra miatt. Hiányos a karakterek felépítése és látszik, hogy a végét átírták: Jyn-nék túlélték volna csak a Disney fejes okos Kathelin Kennedy kitalálta, hogy mivel nem bukkannak fel “későbbi” részekben, senki ne élje túl. (Könyörgöm, Ahsoka hol bukkan fel az eredeti filmekben és ő élhet?) A vége gáz, meg a CGI színészek, de azt már kitárgyalták humanék…

    Amúgy a Disney Star Wars csajok kapnak saját rajzfilmet a Rebels után, Forces if Destiny címmel. Hurrá.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.