Theron az Atomszőke

Gondolom elfér az Atomic Blonde magyar posztere, nem soket változtattakk a kintihez képest, na meg a szinkronos trailer. Az biztos, hogy az akciófilmrajongó részem rohadtul várja az egyik John Wick-rendező új alkotását. Theront is bírom. A tovább mögött lehet befogadni.

15 hozzászólás a “Theron az Atomszőke” bejegyzéshez

 1. Csak azt tudnám mért kell ezeket a sz*r indás videókat erőltetni, mikor nagyságrendekkel jobb minőségben jutubon is elérhetőek, nem kell pixeles f*shalmazt bámulni HD monitoron. Agyrém… mennyit kaptok érte, hogy azt futtatjátok?

 2. centire a 720p youtube videó minősége ha megnyomod a HD-t.

  egy fillért nem keresek rajta amúgy, olyasmit töltök át aminél félő h törlik. Itt sem találtam meg a hazai forgalmazó hivatalos csatornáját, külföldi filmeknél meg főleg. Most láttam, hogy a De Niro teasert törölte az HBO a saját hivatalosáról, vicc.

 3. Épp ezt nem értem :) akkor meg mért nem normális playeren jönnek a traielek? Eleve mind jutubra jön ki, azt le kel szedni, felrakni indára… fölösleges.

 4. DnP: nagyon ritkán töltöm át, azoknál ami gyanús, hogy a poszt fél év múlva is működő videót tartalmazzon. Nem tudom minek ezen rugózni, amikor az elmúlt 2 hétben kb. 3 videó volt ilyen, ha ez nektek erőltetés, akkor lelketek rajta. Ha azt hiszitek ezért pénzt kapok, akkor pedig szeretnék a képzeletetek világában élni, mert jól jönne pár extra ezres mostanában. A feltételezést pedig visszautasítom, hiszen mindig teljesen őszinte voltam veletek a reklámok kapcsán, ez nem valami gagyi hírportál aki a képetekbe hazudik és tolja a szponzorált dolgokat.

  most direkt megnéztem: ebben a posztban van inda fővideóként, a Bruce Willis filmnél (1 hetes poszt) és utána red nose day ami már 4 hetes poszt. Ez erőltetés?

 5. Nem néztem át mi hol van, csak most is nyitom a videót és pixeles inda. Akad is sokszor, meg gagyi hatású az egész. Ki is nyomta, majd jutubon megnéztem normálisan. Őszinteséggel és a színvonallal nincs gondom, azért is látogatom az oldalt napi szinten, csak így tovább! Inda nélkül ha lehet :)

 6. bizonyosan nem az indavideo a legjobb videómegosztó, de legalább ott maradnak a vidik és ez a lényeg. a sorozatjunkin is elég zavaró hogy ha rá keresek valami régebbi sorozatra akkor csak döglött youtube videók vannak, nem igazán értem hol van ennek értelme a csatornák részéről

 7. A vimeoval mi a helyzet? Azt tanácsolták azon nézzük a Justice League előzetest is, mivel Snyderék feltöltötték oda is, mert elvileg a youtube-on se olyan jó, mint ott vagy mi…de most emiatt ugye nem töltöttem le mindkettőről külön, hogy egymás mellé rakva összehasonlítsam. De mindenesetre megnéztem a vimeosat és jó minőségű volt szerintem az is, nem tudom onnan mennyire törölnek dolgokat.

 8. Mekare: vimeo az nem arra van. mármint aki filmkészítő nyilván felteheti a saját trailerét oda is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.