5 hozzászólás a “Podcast: Nyilvános vetítés 609: Mindent felfedezünk” bejegyzéshez

 1. Nem tudom mi a baj a Bye Bye Man trailerrel, se több, se kevesebb, mint más misztikus horror?! Ennyi erővel majdnem mindegyiken nevetgélhettek :D

 2. A Jelek szerintem még jó film volt. A Múmia szerintem is gáz reboot, főleg, hogy az előző is remake volt. Kalandfilmet a népnek! :D

 3. Szia human, én le szoktam tölteni a telefonomra a nyilvanosvetites oldaláról mp3-ban, de nem találom fenn ezt a részt. Feltennétek, kérlek?

 4. Jó volt megint! :)

  Amikor Béla mondta hogy végig várta a csavart (aminek emlékei szerint kellett volna lennie) és közben mindent összekombinált már, ilyen nekem is volt párszor :))

  Viszont mindenkinek: a Departed-ben _Mark_ Wahlberg játszik, és tök jó, szóval nem kell Marky Markot savazni :))

  ja, és Designated Survivor (guilty pleasure a javából :), az ujlenyomat az hatttalmas volt, én is majdnem leestem a kanapéról :)))
  (Kiefer miatt kezdtem nézni (meg mert azelején azt hittem csak 12 rész) és képtelen vagyok elkaszálni, igaz úgy nézem hogy összevárok kb 3 részt és akkor áttekerésekkel együtt kijön kb 1 résznyi játékidő)
  Vagy még úgy lehetne mint amit a Quantico-nál csináltam hogy első két rész meg utolsó két rész, és az rendben is volt :) Pl. a “Digging in the Dirt”-re alávágott mi hogyan történt az évadban, az egy totál jó filmes élmény, már amiatt megérte, viszont felvágtam volna az ereimet ha mindazt a szappanoperás kavarást végig kellett volna szenvednem ami a köztes 18 részben volt :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.