Heti mozibemutatók: 4/20

Lássuk mivel készültek a hazai mozik. Ja semmivel, vagyis betépve biztos durva lehet a Heigl film… de lehet még úgy sem jó, viszont józanon senki ne menjen rá! Viszont azért jött néznivaló, legalábbis a horrorrajongóknak most érdemes elmenni valamire.

 • Szívvel-lélekkel (Réparer les vivants) – francia dráma a szervátültetésről.
 • Öldöklő szerelem (Unforgettable) – hahahhahahahah. Szegény mindenki, akit elrángatnak.
 • Desierto: Az Ördög országútja – Jeffrey Dean Morgen puskával őrzi a határt. Csak sajna a film nem jó.
 • Alibi.com – egész jó cím, egy olyan cégről szól, aki alibit szállít.
 • 1945 – magyar filmdráma.
 • Tűnj el! (Get Out) – és a végén amire érdemes menni. Hatalmas anyagi sikersztori, ami azért érdekes, mert teljesen az egymás közötti ajánlások miatt kaszált hatalmasat, avagy aki kijött róla az terjesztette az igét.
human
írta
2017. 04. 21. 03:46
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: 4/20” bejegyzéshez

 1. Get Out játszik nekem is, mondjuk a Fast 8 is vissza a van és az 1945öt is megakarom nézni. Drága hét lesz ez..

 2. Hát én megnéztem a Get Out trailer-ét mivel annyira ajnározták a filmet és tudom,hogy a trailer meg a film két külön dolog de a trailer alapján én speciel kilométerekre kerülném.

 3. Prothean: Jaja, en is erre jutottam, de hat a srac nem latta a trailert, szoval neki a kerules mar nem jatszik, ha meg ott van, akkor a Get out! a szoba joheto egyetlen tulelo taktika. ;)

 4. Láttam, de érdekes nekem a téma + szeretem a horrort moziban nézni. És még ajánlást is kapott az asszonyállat, szóval minden adott egy jó kis péntek esti mozihoz :)

 5. Jól sikerült a Get Out nagyon. Elég elvetemült dolgokat lehet benne látni, és mellé szerintem egyedi a hangvétele. Jordan Peele nagyon biztos kézzel vitte végig a sztorit, amin látszott, hogy volt mögötte művészi és alkotói indíttatás, nem csak anyagi.

 6. A Get Out nekem 10/8, de abszolút tudom ajánlani. (Ezt nem horror rajongóként mondom.)

 7. Nekem nem volt elég ütős a Get out! Bár jó volt az ötlet, a felépítés és a kivitelezés is jó volt, viszont nekem nem volt elég para.

 8. Fú, Get Out..jézus de tetszett. Többet nem is mondok, majd az írás alá. Lényeg a lényeg, szerintem megéri a mozit. Nagyon is. Play minden szavával egyetértek.

 9. Unforgettable-rol most jottem ki. Messze keruljetek. Nem tudtam rola semmit, trailert par masodperc utan kilottem. 20 perc utan neztem az oram… Es a vegkifejlet is orulten gagyi.

  Get out viszont lehet masodszor is nezos lesz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.