15 hozzászólás a “Újabb képek a Guardians of the Galaxy Vol. 2-ből” bejegyzéshez

  1. Tudom, hogy a képregényben is, meg miegymás, de ez a pirosember, kékember, zöldember koncepció kissé irritáló. Baby Groot-nál a cukiság fájdalmasan mesefilmes. Amúgy biztos jó lesz.

  2. Ez egy mesefilm :D elmesél egy képregényt “nem létező” karakterekkel és szituációkkal és helyszínekkel :D

  3. Csuszu: Szerintem a a Star Wars-ban irritálóbb, hogy kb minden fontos szereplő úgy nézz ki mintha a mi bolygónkról jött volna.

  4. csuszu1:
    Egy csomó ember jobban azonosul egy karakterrel, ha kék, zöld vagy ténylegesen sárga, mintha igazából létező emberi bőrszíne lenne csak épp eltérő, mint az alapértelmezés loool

  5. Igazatok van, de hát nekem ez jött le. Mondom ezt úgy, hogy biztos megnézem, mert az első bejött. Szeretem a látványos agyöblítőkettől.

  6. Kingmacsek: Ezek is ugyanúgy a mi fajtánknak néznek ki, csak éppen Kékek Zöldek vagy Sárgák..

  7. Az MCU ezen része egyre jobb és jobb lesz. Mivel már hivatalosan is berendelték a vol.3.-t, így már azon mennek a pletykák, hogy milyen karaktereket dobnak még be a jövőben.

  8. Ahogy így a FaceBookos híreket olvasgattam, nagyon úgy tűnik, hogy szépen építkeznek a harmadik filmhez is már. Helyes, így kell ezt csinálni! :)

  9. “nagyon úgy tűnik, hogy szépen építkeznek a harmadik filmhez is már” ez meglepő? hiszen ezt csinálja a marvel folyamat a legtöbb filmjével.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.