Marvelek: Gauntlet és Guardians

Három, vagyis négy apróbb Marvel dolog jött össze, szóval egy posztba öntöm őket. Az egyik ilyen, hogy Kevin Feige szerint azért nem árulják el az Infinity War folytatásának a címét, mert szerinte spoileres lenne az első részre nézve.

Erről Zoey Saldana-nak nem szóltak, aki egy interjúban elejtette:

I think that the Guardians just shot their part when it comes to ‘Infinity War,’ the first part, and we all have to go back for ‘Gauntlet’ later this year.

Avagy Gauntlet lesz elvileg az Infinity War “part 2” címe.

Mindezt úgy, hogy közben épp várjuk a Guardians of the Galaxy Vol. 2-t. Ehhez jött egy izé poszter, meg egy “ígykészült” videó, ami a kép alatt nézhető.

8 hozzászólás a “Marvelek: Gauntlet és Guardians” bejegyzéshez

  1. Nem tudok azon az ázsiai nyelven mint a kép, de gondolom az az 5ös az after credits jelenetre utal. Ha ez már selling point, akkor nagyon gáz szerintem. A név sztem is infinity gauntlet lesz

  2. Infinity Gauntlet lesz az.
    Ugyanúgy, mint az alapját adó képregény sztorinak is.

  3. közben James Gunn cáfolta
    “It’s not the title. My guess is that Zoe just misspoke. I’ll talk to Zoe today, but I would imagine that is just Zoe misspeaking and saying ‘Infinity Gauntlet’ instead of ‘Infinity War’.”

  4. ebben az az érdekes, hogy miért fogalmazna így akkor Zoe :D “épp msot forgattuk és fejeztük be az infinity wart és utána még visszamegyünk forgatni az infinity wart”

  5. Remek lett a Volume #2 is. Irdatlan sok kikacsintás, cameo, és talán még több poén mint az első részben. Az első 20-30 percet hangosan röhögte végig a mozi. Jagh, és végre kapunk egy Christophen Walken táncot is + Stan Lee leghosszabb cameo-ja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.