Overdrive-előzetes: Scott Eastwood kocsit rabol

Atyaég de fos ez a trailer, mármint technikailag. Ezt főleg a hangra értem, de gondolom keverőre már nem tellett, vagy hasonló. Viszont Scott Eastwood, Ana De Armas (a Knock Knockból a szőke) és Freddie Torhp valami rossz csávótól lop egy kocsit, aki az életükért cserébe egy másik rossz csávó Ferrariját akarja. Egy hetet ad hőseinknek a heistra.

10 hozzászólás a “Overdrive-előzetes: Scott Eastwood kocsit rabol” bejegyzéshez

  1. A FF széria után mondjuk pont nem bánnám, ha lenne végre egy jó autós film, hiszen a Rush óta nem volt semmi. Bízok benne, bár túl sok remény nincs arra, hogy egy hasonlóan színvonalas filmet kapjunk. De itt azért látszik, hogy a készítők tisztában voltak az autós világgal. És azért amikor a Talbot Lagot keresztberakják, ott elmorzsoltam egy könnycseppet.

  2. Csak szerintem van néha Chris Evans beütése a srácnak. Fast8ban rengetegszer Ő jutott eszembe amimor mutatták Scottot.

  3. Szóval újabb Fast Spinoff? Ráadásul a készítők a Fast2 készítői ami ki is van emelve ugye. Az előzetes rohadt gáz de egy esélyt megkapja. De tuti hogy nem lesz olyan siker mint a Fast széria.

    Igazából nem is tudom hogy láttam-e a castingban egy jó színészt is a csajon kívül de ő meg a testével mutatott fel valamit. :D

  4. Bár tiszta apja a srác,de kétlem,h valaha is olyan híres és tehetséges lesz!

  5. Volt tavaly egy film az Ütközés (Collide).Nekem kellemes kis film volt moziban.Ez is hasonlónak néz ki csak picit lkátványosabb.
    Adok egy esélyt neki.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.