29 hozzászólás a “The Kingsman: The Golden Circle-előzetes: ezúttal Amerikában” bejegyzéshez

 1. Ahogy Thor mondaná: YREEEESSSSYYSS

  Amúgy ahogy láttam ebben a trailerben meg a villámgyors teaserben is, Julianne Moore karaktere ilyen robot cuccokban utazik (pl az első részből a kis takony köcsög vetélytársuk is befigyel robot karral), úgyhogy nem vagyok biztos benne, hogy az a valódi Harry, aki látunk.

 2. Örülök, hogy végre a nagyobb filmek trailereihez ismét használnak régi klasszikusokat vagy csak szimplán valódi zenét, nem pedig ezt a trimpli trampli trapes dubstepes barmságot. 2x Led Zeppelin, most meg Sinatra.
  Hallelujah brothers and sisters.

 3. Az előző részben fej tájékon kapta a golyót, szóval a szeme sérülhetett. Szerintem is Firth az.

 4. Amúgy ha a Walking Dead-ben meg lehetett játszani a szemen lövéstől való túlélést, itt miért ne? :)

 5. Matthew Vaughn eddig nem hibázott, szerintem most sem fog, emiatt idén talán a legjobban várt film.

 6. Miután az elsőt láttam ismét vagy kétszer mostanában a tv-ben az volt az érzésem, hogy pontosan oda is való, tévéfilmnek elmegy, moziba nekem ez elég gyengusz, olyan félig komoly Bond paródia.

 7. Az első rész nekem mérsékelten tetszett,de szerintem sok volt benne a túltolt akciójelenet, és, ahogy látom, itt is lesz benne bőven. Annyira nem csigázott fel, legalább Tatum kapott egy hozzá illő szerepet.

 8. Nem fogott el izgatottság, nekem az egész olyan, mint a John Wick…az első részt is otthon néztem, nagyon keveset tudtam róla és úgy egyszer jól ütött,meglepetés durranás volt. Elmentem hát a moziba a másodikra ,ami ugye nyilván nagyobb akart lenni, és unatkoztam, pedig lehet itthon, ha nem is úgy mint az első, de tetszett volna. Erősítette eme érzéseim ez az előzetes, ez az év meg ehhez túl sűrű…

 9. én sem rég néztem újra és ugyanaz volt a benyomás, mint a moziban:

  Eggsy nem elég érdekes karakter, meg egy kb. 25 éves gyereken ez az elegancia inkább mókás, mintsem “cool” és az elsőt is a relatíve érdekes kiválasztási folyamat, meg egy kurva jó Harry vitte el a hátán.

  szerintem ezért is hozták Firth-t mindenképp vissza és ezért tömik bele az amcsi ügynökséget, akik ránézésre totál ellentétei az angoloknak (cowboy sztereotípia az angol modorosság karikatúrája mellé), mert így továbbra sem a srácon lesz a hangsúly.

  persze nincs ezzel gond, mert Vaughn-ban bízom vakon, csak az unalmas főszerelő soha nem jó.

 10. James Bond filmek és Matthew Vaughn rajongóként ez lett a legvárósabb blockbuster számomra.Az elsőt már vagy négyszer láttam itthon plusz a moziélmény.

 11. nagyon rossz trailer,szar vágás fos zene, de a film attol még várós. jah és az utolso előtt snittben az Pedro Pascal mint Agent Whiskey :D

 12. :D Nincs olyan trailer, hogy ne lenne egy nagy okos :D Én konkrétan 1:00-után majdnem elcsöppentem :D Kilóra megvettek, kilóra, azt mondom.
  Zseniális trailer.

 13. Pörgős amiből a sok akción kívül semmi nem derül ki (kivéve az esős jelenet)
  Régen volt már ilyen trailer ahol csak ömlesztve van kép kép után és nem próbálnak 1 perc alatt elmesélni egy sztorit

 14. SPOILER ALERT!
  SPOILER ALERT!

  Nem akarom elb*szni a meglepit senkinek, de voltam a forgatason es benne lesz Firth karaktere. Legalabbis a legvegen tuti, mert egy eskuvos jelenetet forgattunk akkor es szerepelt benne. Mondjuk szerintem a szemuveges temabol egyertelmu, de latom meg van aki nem hiszi.

 15. Human: Akkor meg foleg nem ertem aki ezen agyal. Mondjuk en sem figyeltem a poszteren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.