Adam Sandler folytatja a haverokkal, most Chris Rock az áldozat

Még mennyi filmet kell szállítson Sandler a Netflixnek? Mondjuk alvileg a legutóbbi, a Sandy Wexler is siker volt a platformon. Ezúttal Chris Rockkal alkotnak majd közösen valamit The Week Of címmel. A történet szerint Sandler lánya és Rock fia közötti esküvőt megelőző hétről szól.

Közben megnéztem, 4 filmet vállalt be anno, ez a Chris Rockos annak a vége, viszont a nézettség miatt még 4-re aláírt vele a streaming szolgáltató.


(“Oda önti majd a kamion a pénzt” – Sandler)

human
írta
2017. 04. 26. 03:22
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “Adam Sandler folytatja a haverokkal, most Chris Rock az áldozat” bejegyzéshez

  1. Valóban, volt már hír róla, hogy a Netflix saját, házon belül végzett felmérései alapján Sandler eddigi filmjeit rekord mennyiségben nézték, ezért új szerződést kötöttek vele. Tehát még minimum három másik Sandler film készül majd a Netflixre, mert nekik jó biznisz (és ezek szerint a nézők nagy részének is).

  2. Azért ne sajnàljuk màr egyiket se aki alàhajol a Sandler-féle faszkorbàcsnak, egy hétvége “meloért” ki ne akarna egy rakat pénzt keresni. A sok barom meg nézi.

  3. Őszintén szólva az ő filmjein még mindig jobban szórakozok mint a nagyra becsült Michael Bay filmjein. :D

    Oké sokat romlottak a vígjátékai a régiekhez mérten és már drámákat se erőlteti pedig azok egytől egyig mind jók voltak, nagyon is de hát na ezek hozzák a lóvét. Igaza is van, minek erőlködjön. Más se teszi mégis őt utálják állandóan. Nem védeni akarom de nem ő Gagyivúúd egyetlen ilyen film késíztője.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.