Melyikőjük Suedikis?

Sőt, Anne Hathawayt sem látom ezen a poszteren igazából, mert nem hiszem el, hogy ilyen tinilányos. Bár erre mindjárt jön pár komment gondolom.

human
írta
2017. 04. 26. 11:11
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “Melyikőjük Suedikis?” bejegyzéshez

  1. Nem is AH az tuti. Már nem emlékszem az előzetesre és nem tudom most lecsekkolni, de nem kislány korától is összevannak már kötve? Ha nem, akkor egy szimpla noname gyerek/tini, akit mindig meg kell menteni minden ilyen filmben, mert megállnak bámészkodni.

  2. Megnéztem az előzetest, valamiért úgy emlékeztem teljesen fekete vagy sötétbarna a haja, ahogy általában szokott, de tényleg ilyen világosabb negyedétől,mint itt is, ez megtévesztett. De még nem a szörnyhöz viszonyítva is olyan tinis inkább így is.

  3. Pink miatt lányos? :D Amúgy is agyfasz film lesz de jó értelemben miért kéne neki ennél jobb poszter? :D

  4. Valahogy teljesen kimaradt nekem eddig ez a film, úgyhogy most gyorsan bepótoltam minden infót róla, és amellett hogy tényleg teljes agyfasz, iszonyat hiánypótló alkotásnak néz ki :D Tonnaszám kapjuk a gagyibbnál gagyibb kamukomoly óriás robotos, óriás szörnyes, esetenként óriás robotszörnyes filmeket, de senkinek nem jutott még eszébe a helyén kezelni a témát :D

  5. kit izgat, amikor kint az új A: Coventant prológus, és felrúg mindent, amit eddig hittem a folytatásról! na, mégis megyünk moziba.

  6. Superman:

    USA-ban kb. sehogy. Friss forgalmazó első mozija, nem tudnak vele mit kezdeni, de ha igazak a számok egy low budget 15 milliós film ez, amitől még jó lehet, de valószínűleg nem fognak megszakadni, hogy beküldjék több 1000 moziba, inkább nemzetközileg térüljön meg.

  7. Human, nem találok Colossal-kritikát. Én most néztem meg, és kíváncsi voltam, te hogyan értékelted. Szerintem okos és érdekes film, újszerű megvalósítással. Nacho Vigalondo a Timecrimes után ismét alkotott egy cool filmet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.