Nem kapunk eredeti trilógiát? Ki tudja.

Bocs a picit clickbait címért, de gondolom ma pár helyen bele lehet futni majd, hogy a pletyka, miszerint végre kiadják az eredeti Star Wars trilógiát (Lucas “javításai” előtt) le lett lőve. Kathleen Kennedy elvileg letörte az esetleges lelkesedésünk: “I wouldn’t touch those, are you kidding me? [Laughs] Those will always remain his.” Hozzá nem érne, az mindig Lucasé lesz.

Viszont ha a válasza környezetét is megnézzük a podcastban, ahol interjút adott (15:34), akkor úgy tűnik a kérdést sem értette, és ezért a default “A disney mindent megenged nekünk válasszal jött”, amire jött a viszontkérdés, hogy belenyúlna-e Lucas filmjeibe (avagy tovább “javítana” rajtuk), és erre válaszolt felül. Semmi köze az eredeti blu-ray kiadásához.

human
írta
2017. 04. 26. 03:38
megjelenés
5
hozzászolás


5 hozzászólás a “Nem kapunk eredeti trilógiát? Ki tudja.” bejegyzéshez

  1. Feltűnt nektek, hogy míg 2 éve teljesen tabu volt egyáltalán megemlíteni is a felvezető kampányban a prequel trilógiát, addig most elkezdték visszavenni a kánonba? Hayden Christensent leültették Lucassal egy panelben, bejátszók voltak a részekből, stb.

  2. @dave:
    Akkor még nem volt Rogue one, hanem az eredeti trilógia folytatása készült, amihez igazából nem sok köze van az 1-3-nak. Most jönnek majd a Solo, Boba Fett, Kenobi(?) filmek, amik mind a prequel trilógia idejében, vagy nem sokkal utána játszódnak majd, szóval teljesen érthető. Elég elvakult prequel hater vagyok, de azért azt nem tagadom hogy volt bennük pár jó megmozdulás is. Ha ezeket fűzik tovább, az nekem jöhet. :)

  3. Még mindig nem derül ki, hogy lesz-e despecialized hivatalosan. Jó lenne, bár vannak fan változatok. De azért ironikus, hogy Lucas azzal húzott volna a filmjeiről le még egy bőrt ha kiadja buhera nélkül, csak erre nem került sor sajnos.

    A prequelnek az arányokkal volt baja. A Sithekben kapkodott el olyasmi válaszokat, amiket jóval előbb kellett volna kifejteni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.