19 hozzászólás a “A Valerian új posztere” bejegyzéshez

 1. Végre valaki felfedezte színészi tehetségét és egy komolyabb szereppel jutalmazta Jabba-t. :)

 2. Egy ideje divat ez a szereplőket alakba gyömöszölős poszter, szerintem mindegyikre jellemző a túlzsúfoltság. A fejtelennél még így is nagyságrendekkel jobb.

 3. rihányás már semmit nem jelent, ha az a már-már kimondhatatlan nevü kislány is benne van

 4. Remény: ez lesz az új Ötödik Elem!

  Aggodalom: ez lesz az új Jupiter Felemelkedése. :(

  A fenti dumát loptam, ugyanakkor egyelőre mégis az utóbbi tűnik az esélyesebbnek, vagy egy közepes-semmilyen John Carter-féleség. Pedig annyira vágyom egy jó, beleélős sci-fire!

 5. Azon röhögtem, hogy már most ultra bukást lehet jósolni ennek a filmnek mivel egy héten fog nyitni a Dunkirkel az utána jövő héten meg már jön is a Dark Tower meg az Atomic Blond.

 6. Ha már Star Wars, akkor ez Unkar Plutt nagybátyja :D

  Nem volt olyan szörnyű a John Carter, csak inkább családiasra vette a figurát.

 7. Őszintén meglepődnék, ha ebből bármi nézhető keveredne ki. Besson úgy az Ötödik elem óta egyedül a Taxit és a Takent tette le értékelhető filmként az asztalra. A folyton előcitált Lucy például ijesztően buta film volt, mégis sokan úgy kezelik, mintha bármi mélyenszántó jelentése lett volna. Ehhez hozzájön még, hogy Delevigne amilyen szép, annyira szörnyű színésznő, Dane Dehaannak meg annyira irritáló feje van, hogy minden indok nélkül addig ütném, amíg lélegzik. Igazán a trailer sem győzött meg arról, hogy nem egy buta, de mégis túlgondolt látványsci-fi lesz a végeredmény.
  Ne legyen igazam, mert a stílust kedvelem, de semmi jót nem várok előzetesen.

 8. “Besson úgy az Ötödik elem óta egyedül a Taxit és a Takent tette le értékelhető filmként az asztalra. ”

  egyiket sem ő rendezte az 5. után említettekből :D

 9. Nem human.Luc Besson rendezte az Ötödik elemet a Taken felett meg producerkedett.human ez csúnya volt

 10. Superman: az “azóta tette le” dologra reagáltam, de akkor finomítom ha nem érthető. a taxihoz és a takenhez is köze volt, viszont az 5. elemet rendezte, ahogy a valeriant rendezi.

 11. A Dunkirk-ről még nem láttam olyan trailert, ami felkeltette volna az érdeklődésem :) Nem mondom, hogy rossz film lesz, de én attól félek, hogy 3 óra könnyed unalmat fogunk kapni, pedig Nolan-t jó rendezőnek tartom :) Mondjuk én pont a Dunkirk-re nem vennék jegyet, hanem inkább a Valerian-nak adnék egy esélyt :) A Dark Towernek még nem láttam trailert, de miért gondoljátok, hogy az jobb lesz, mint ez? :D Az Atomic Blonde az is nézős lesz a Valerian után, szóval azt hiszem meg is van, hogy én melyik csoportba tartozom :D Nem tudom, de zsigerből imádom az általatok bukásra ítélt filmeket, főleg, ha ilyen mint ez a Valerian :D :D :D

 12. @human: nem mondtam, hogy rendezte. Tudom, hogy csak író vagy producer volt többségében, de attól még nagyban az ő filmjei voltak.

 13. Hiába a CGI, a hülye arcú, ismeretlen főszereplőkön fog elbukni, mint a John Carter.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.