Robert Zemeckis rendezheti a The Flash-t

A legfrissebb pletyka az, hogy Robert Zemeckis lehet a sok távozó rendező után végül a The Flash készítője. Igazából ez számomra baromi furcsán hangzik, mert hiába kaptuk tőle anno a Back To the Fururet, azért az utóbbi években már főleg komolyabb filmekre gyúrt: The Walk, Allied, Flight. Mondjuk Zemeckis elvileg nagyon kedveli a karaktert.

Persze más “belsős forrásokkal” dolgozó siteok szerint a Warner sok rendezővel találkozik, az egyik ezek közül Zemeckis, de ez nem jelenti azt, hogy ténylegesen közel állhat egy szerződéshez. Ehhez tegyük hozzá, hogy jövőre már jön a rendezőtől egy film, szóval a Flash előkészületeinek még vagy 1 évig nem állhat neki, a tényleges forgatás akkor pedig még távolabb lenne.

human
írta
2017. 04. 29. 04:02
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “Robert Zemeckis rendezheti a The Flash-t” bejegyzéshez

  1. Legalább nem először kell olyat rendeznie ahol valaki fuck upolja a timeline-t. damn it barry!

  2. Mondjuk azt simán megjátszhatja a WB hogy ha esetleg nem úgy alakulnak a DC filmek mint kéne akkor bedobnak egy Flashpointot mint rebootish valamit. Bár nekem személy szerint semmi bajom a DC filmekkel. :)

  3. Már elvileg azóta bejelentettek neki egy még címnélküli filmet azt hiszem a universalnál. Szóval már terjeng a debunk elvileg, de nem vagyok biztos, mert tán ez a pletyi a screen junkiestól indult szóval eleve nem figyeltem úgy oda.

  4. Szerintem várjunk ezekkel a DC projektekkel. Fele se fog elkészülni amikről megy a pletyka. Decemberben már okosabbak leszünk

  5. Érdekes,hogy tv-ben inkább DC-s vagyok,moziban pedig a Marvel filmeket élvezem jobban.
    Kár,hogy nem egységes az univerzum.
    Zemeckis mester filmjei rendre betalálnak nálam,szóval ha ezt sínre teszik akkor ez lesz a legvártabb képregényfilmem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.