Elbáék + hol van már a The Dark Tower marketingje

Bocs srácok, de ez nagy csönd a sokadik dátumváltoztatással szerintem teljesen arról árulkodik, hogy rossz lesz a Dark Tower. Tudom, mindenki reménykedni akar, de a film elvileg július 27-én érkezik itthon, Amerikában augusztus 4, és még nincs hozzá rendes trailer, csak egy borzasztó minőségi kiszivárgott.

Most jött ez a kép elvileg, de 3 hónappal a premier előtt nem itt kéne tartani.

Mondjuk elvileg ez a héten változik, mivel valószínűleg végre jön a rendes trailer.

29 hozzászólás a “Elbáék + hol van már a The Dark Tower marketingje” bejegyzéshez

 1. Nem kötözködésképp, de egyszer át lehetne olvasni a posztot, mert rengeteg hiba van ebben a pár mondatban.

 2. Halvány fogalmam sincs a könyvekről, de nagyjából vágom a történéseket és érdekesnek találom a koncepciót. Ha jó lesz a trailer akkor mozi. De amúgy jah, nem nagyon kapkodják el. Meg elv rohamtempóan lett készítve. Lehet ez is betett neki.

 3. Engem különösebben nem érdekel, könyveket vagy a képregényeket nem olvastam.
  DE
  Állandóan azon megy a sírás, hogy túl sok a promóció, az előzetes, lelőnek mindent, “én már nem nézek előzetest a filmig”.
  Meg mennyi rossz filmnek volt sok és jó előzetese.

  Engem pl. jobban aggaszt, hogy lassan nincs nap Wonder Woman nélkül.
  Félek, hogy ritka rossz lesz, csak meg akarnak győzni, hogy mindenképp menjek a moziba.
  (Persze, elmegyünk, mert Gal Gadot-ra csurgatja az emberfia a nyálát, meg egyéb testnedveit…)

 4. Én azért kiváncsiam várom,szerintem mozi is lesz belőle. :)
  Más téma:
  Engem inkább jobban boszant,hogy Nolan új filmjéről nem sok hír van…
  Pedig az is 3 hónap és premier….

 5. Félve várom én is, remélhetőleg valami ütős előzetessel, plusz King nevével bevonzzanak majd annyi népet, hogy ne legyen bukta. A minőségről annyit, ha csak negyed annyira lesz jó, mint a könyv, akkor is az év filmje. Bár, ha jól értem, akkor nem is tényleges adaptáció, hanem folytatás, bár ebben az univerzumban egy kutya.

 6. én talán vagy 2 (!!!) promóképet láttam talán ezzel a filmmel kapcsolatban. nem is hozta meg a kedvem hozzá

 7. Nekem is hasonlók az érzéseim, hogy sehol az előzetes lehet rossz lesz a film de ne felejtsük el, hogy anno a Cloverfield Lane 10 is csak berobbant a semmiből. Az se jó, hogy ha túl sok az előzetes és kisfilm pl: Alien: Covenant vagy a Life. Arany középút max 2 trailer lenne a legjobb. És minden Nolan fan megnyugodhat, mert jövőhéten Dunkirk előzetest is kapunk!

 8. Nem érzek késztetést a megtekintésre. Főleg azért, mert a hétrészes regényfolyam után valahogy nem tudok hinni benne, hogy méltó lesz a könyvekhez az Elba-szott Roland-dal.

 9. “Állandóan azon megy a sírás, hogy túl sok a promóció, az előzetes, lelőnek mindent, “én már nem nézek előzetest a filmig”.”

  Itt viszont pont az ellenkezője van. Nincs még egy nyomorult előzetes sem 3 hónappal a premier előtt. Nincs egyszerűen marketing, így az egyszeri ember fejébe hogy fogják elültetni a címet, aki nem néz ilyen híreket, semmit?

 10. Én nem tudom mit várjak magától a filmtől, mert nem olvastam a könyveket, de ja ez igencsak bűzlik, viszont amúgy sem kívántam moziban megtekinteni, főleg nem egy ilyen sűrű évben…

  bobojsza: Még épphogy belelendülnek a WW marketinggel…nyilván filmes oldalak összegyűjtik ezeket, de ha nem járnál ilyenekre akkor messze nem öntene úgy el a cucc. S akkor itt még meg sincs osztva sokszor a rengeteg játékfigura, jégkrém, kólás doboz, egy nascaros nőci sofőr saját WW skines autót kap, aztán van WW skines monster truck stb stb..mindenfelé reklámozva van meg kell is…és ezt a filmet is kéne azért már tolni, mert csak a könyvek rajongói nem fogják azt a pénzt hozni, ami kell nekik.

 11. A második könyvnél tartva azt mondom, hogy ennek bizony sorozatnak, nem filmnek kellene lennie, az sokkal jobban feküdne. Ebben a formában nem igazán érdekel.

 12. @bobojsza

  Azért vedd figyelembe, hogy nem téged, filmes oldalakat látogató nézőt, hanem az átlagfogyasztót akarják megszólítani ezzel, aki így esetleg bele is fut egy-egy szpotba meg egy plakátba.

 13. Kori18: Nolan filmjének már volt előzetese rég, volt a hype, hogy IMAX kamerák. Szal annál érthető, hogy majd még kicsit később gyúrnak majd rá, viszont itt még semmi komoly nem volt, csak egy poszter.

 14. Bírom, hogy amikor fehér színész játszik mondjuk egy egyiptomi fáraót, akkr mondenki sír és ordibálja, hogy “whitewashing” meg minden hülyeség. De amikor egy kiköpött Clint Eastwood karaktert egy fekete játszik, akkor az alap. Furcsa ez a kettősmérce…….

 15. 3 hónappal a premier előtt Szerintem a studió és a producerek is tudják, hogy egy film bukni fog-e vagy sem, és ennek megfelelően költenek a marketingre. A teszt vetítések megvoltak, ha jól tudom csak 60 millióba került,így mentik a menthetőt, olyan sokat úgy sem fognak bukni rajta.

 16. Az Uratok

  Rühellem ezt a fajta képmutatást. Racionalitás teljes hiánya.

  Nem olvastam a könyveket, de tervezem, csak a koncepciót vágom.Sajnálom ettől függetlenül a filmet, azért remélem nem lesz olyan vészesen tré.

 17. Az Uratok:

  Ha olvastad a könyveket, akkor tudhatnád, hogy van realitása annak, hogy miért Idris Elba a főszereplő.

  Másrészt a Harcost Eastwoodról mintázta meg, mert akkor ő volt a marcona westernhős megtestesítője.
  Ha most úgy gondolták, hogy Idris Elba ezt jobban elő tudja adni a fehér bőrű színészeknél, akkor hajrá, nincs ezzel probléma.

  A whitewashingot meg egy elég szűk réteg nyomja csak, nem mindenki.

 18. Én olvastam a könyveket – többször is mindegyiket és nem vágom miért van realitása annak, hogy Elba a főszereplő.

  A DT világa annyira összetett, hogy csak egy sorozatban lehet normálisan adaptálni, így pedig minden film csakis silány lehet a könyvhöz képest.

 19. Könyvek alapján semmi realitása nincs annak, hogy Elba a főszereplő, sőt még jól be is kavar a Susannah sztoriba.

 20. Randal: miért is van racionalitása annak, hogy Elba a főszereplő? Semminek nincs KEVÉSBÉ racionalitása, mint ennek. Ennél érthetetlenebb casting még nem volt.
  És nem csak azzal van gond, hogy Elba fekete, amiveleleve sikerült a sztori teljes belső dinamikájába belerondítani (ugyanis egy másik karakter, Susannah a regény szerint is fekete, aminek a szereplők közti kapcsolatokban van jelentősége)hanem Elba nem biztos, hogy az a kategóriás színész, aki egy ilyen sztorit elbír. Ennyi.

 21. Na meg, így Roland híres, metsző kék szemeiről is lemaradunk.
  De igen, valóban a csoportdinamika full fejre áll így.

  A másik, hogy én sem értem, ez miért nem sorozat (netflix, hahó) Vannak benne durva részek, simán mehetett volna egy “GoT” utáni harcolós-dgósnak.
  Plusz, ha a 2. könyvnél kezdik a sztorit, nem vágom, hogy lesz meg a sztori keretes íve.

  A végkifejlet az első regény nélkül hm….

  Rizsa, rizsa, Oriza!! Calla sem fog szerintem így beleférni… vagy előtte Blaine. ( “akiért” nagy kár )

 22. Bukni fog, megy a levesbe. Elba meg is érdemli. Nehogy már A+++ sztárnak képzelje magát.

  McCouneghy még talán megmenthetné a filmet. Gondolom lubickolt a szerepben, ritkán játszik főgecit.

 23. SPOILER

  davey, Mate815, Scorpion82:

  Azért gondoltam azt, hogy van realitása, mert Roland az ajtók segítségével képes volt megszállni más embereket.
  Tény, hogy nem teheti örökké, de ha egy ilyen eset közben meghal az igazi teste, attól még a tudata a másik testben ragad.
  Ott meg vagy elnyomja a már benne lakozót vagy együttműködik vele.

  Lásd, hogyan vitte át Eddiet, Susannat és Jake-et.
  A hármak elhívatásában van erről szó.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.