A Wonder Woman Sneak Peekje

A tegnapi Gotham (természetesen kinn) alá volt bereklámozva, hogy lesz egy Wonder Woman Sneak Peek is közben. Hát ez egy újabb tv-spotot jelentett, ami humoros és látványos. Jön itt mindenki a Captain America-val, amikor a kardos jelenet tiszta Thor. És működik. Közeledve a bemutatóhoz végre tényleg jó spotokat gyártanak a filmhez, amik simán jobbak, mint a trailer volt.

A fenti a hivatalos embed, de itt van egy youtube megoldás is:

human
írta
2017. 05. 02. 05:03
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “A Wonder Woman Sneak Peekje” bejegyzéshez

  1. A sneak peekezés miatt azt hittem lenyomják vmelyik conon leadott jelenetet, de nem csalódtam vagy ilyesmi. Nem lenne baj számomra az se, ha nem adnák ki őket, mert biztos nem bírnám ki megnézés nélkül. Örülök a plusz Themiscyra képsoroknak, az biztos, hogy nagyon szép lesz, a kontraszt az otthon meg London stb között baromi erős képileg is.

  2. Szerintem baromira nem hasonlít se a Kapitányra se a Thorra. Utóbbira meg aztán pláne nem. :D De az fix hogy nagy reményeket táplálok ehhez a filmhez.

  3. Fogalmam sincs,hogy jön ide Thor,hogy miben tiszta Thor de biztos hadjaratot folytatok 😂😂😂😂😂

  4. Ez a wonder w. egyre szimpatikusabbnak tűnik. Még a végén gurít a DC egy nagyot.

  5. Celluloidszemét. A geekek talán megnézik. Ha szar mezőnyben indul, talán lesz nézettsége, de alapveően itthon nem volt annyira ismert a WW sztori, mint Póki vagy a Betmen.

  6. Superman: tök úgy viselkedik az emberek között a kardos jelenetben, ahogy írom a kibaszott posztban (ahol direkt képregényfilmeken belül maradtam és írom, hogy jó az előzetes). Ha fel akartál idegesíteni, mert egy troll vagy, akkor sikerült, győztél, kérlek mostantól látogass valami olyan siteot, amit szeretsz, mert erre a bitchbaby viselkedésre nekem nincs kedvem több energiát pazarolni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.