Pénteken érkezik a Dunkirk új előzetese

Christopher Nolan (The Dark Knight Trilogy, Inception) új filmje, ami a második világháborúban játszódik, és főleg 65mm-es filmre, meg IMAX filmre készült: avagy baromi jól fog kinézni és érdemes lesz IMAX-ben nézni július közepén. A pénteki trailert természetesen egy rövid videóban harangozták be.

human
írta
2017. 05. 02. 03:49
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “Pénteken érkezik a Dunkirk új előzetese” bejegyzéshez

  1. Valami nagyot mutassanak már mert eddig rohadtul nem fogott meg egyik kedvcsináló sem.

  2. Egyetértek, plusz a Fegyvertelen Katonával Mel Gibson nagyon magasra tette a lécet.

  3. Kedvenc rendező, kedvenc szìnèsz is játszik benbe (Tom fuckin’ Hardy), es semmi mindefuck egy mindefuck rendezotol. Remelem jo lesz :)

  4. Nekem ezek mar kimaradnak ha minden jol megy.
    Volt szerencsem latni egy masik film elott azt a 6-7 perces jelenetet amit IMAX-ben mutogattak, es sikerult vele teljesen meggyozniuk, hogy ezt moziban kell megnezni.

  5. Úgy látom ez a film fogja legyőzni az Álmatlanságot a legkevésbé kedvenc Nolan kategóriában nálam. Valahogy csak azt látom, hogy egyébként tényleg nagyon szép külsőleg amit eddig kiadtak, de furcsamód nem tud érdekelni, ha “csak” egy háborús film (pedig nincs problémám a műfajjal), viszont ha lenne csavar (mondjuk olyan Az ​ötös számú vágóhíd módra) azt meg baromira tiszteletlennek érezném, de csak egy pillanatra, utána meg örülnék :D. Remélem az új trailer ledönt a székről annyira,vagy legalább megmozgat benne, hogy mindfuck nélkül is érdekelni tudjon.

  6. Human, az IMAX is 65mm-es filmre készül, csak vízszintesen elhúzással megy egy 4:3-as kockába (tehát 65mm a magassága és 84mm széles).

  7. Gabor Vajda (@Gabor_V): tudom, csak nem akartma kétszer írni a számot valamiért. A lényeg, hogy nem csak imax kamerával forgatták, viszont amit nem azzal azt is kurvanagy “felbontással”.

  8. De mi lesz, ha ez is csak szinkronnal nézhető IMAX-ben? Akkor ismét marad a normál vászon..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.