Csöpögnek a Wonder Woman anyagok

Van új poszter, egy trailer-ígykészült keverék és egy új tv-spot is. Utóbbiban sok eddig nem látott képkocka látható, ha jól olvastam. Mivel a premier már nincs messze, így mindenki csak saját felelősségre nézze a videókat a tovább mögött.

4 hozzászólás a “Csöpögnek a Wonder Woman anyagok” bejegyzéshez

  1. Ejj, én nem terveztem moziban nézni, de ezek most már engem is felcsigáztak.

  2. Valóban vannak benne újdonságok, de igazából kb ugyanazok a jelenteket, csak bővebben, ami meg abszolút új az nagyon minimálisra van véve, ha megnézik se lesz nagyobb tragédia szerintem, de nyilván minél kevesebbet lát az ember annál jobb, ezek már nem azoknak szólnak teljesen akik eldöntötték, hogy akarják.
    Nem volt egy rossz poszter szerintem. Persze emiatt is ment már rinya, hogy hol vannak a karakterposzterek és karakter teaserek, mert a Suicide Squadnak is mennyi volt, de nem tudom miért olyan nehéz megkülönböztetni egy csapatfilm és egy szóló marketingjét..nem mellesleg, ha nem mindent WW-re alakítanának ki akkor meg azon sírnának ugyanezen emberkék, hogy a stúdió nem bízik eléggé a karakterben és nőgyűlölők.

  3. muszáj lesz megvárni a nézők reakcióját, biztos nem fogok premierre befizetni, de ha egy hét elteltével aránylagos elégedettséget lehet látni a nézőkön, mozizós lesz.

  4. Túl sok újdonság nincs bennük és azért durva hogy nem spoilereztek el még mindig semmi komolyat.

    EGyébkétn a 2. videó eleje nagyon poénos szerintem. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.