15 hozzászólás a “Elkezdték az Aquamant” bejegyzéshez

 1. Remélem kapunk majd vmit a ComiConra tőlük, lesz már addigra mit mutatni, nem csalódnék akkor sem, ha concept artok lennének csak vagy ilyesmi, de így a tavalyi után nagyok a kívánalmaim :D

 2. Forgatási cím vagy, hogy hívják ezeket…Wonder Womannek Nightingale volt, Florence Nightingale után

 3. Production title, leginkább azért kell, hogy ha valós helyszínen forgatnak, akkor ne menjen oda végtelen ember bámészkodni meg megőrlni meglátva egy-egy lezárt útszakaszt “Avengers: Infinity War” vagy “Justice League” címmel.

  Mekare, szerintem tuti visznek már majd videóanyagot SDCC-re, habár 1 percnél nem hiszem, hogy hosszabbat.

 4. gore:
  helyükben Merat mutogatnám Aquamomoa mellé abban az egy percben, esetleg egy kis Black Manta sziluett vagy ilyesmi…semmi több nem kéne egy first lookba

 5. Engem kb ez a dc projekt érdekel a legjobban, remélem vizuálisan ott lesz a szeren, nem valami hipergagyi zöld hátteres pózőrködést kapunk. De Wan eléggé érti a dolgát.

 6. Mivel végre nem Snyder, ezért jól indul. Az látszik, hogy a sorozat nem volt elég badass nekik, ezért valami komolyabbat akarnak (pedig nem vészes az sem). Kár, hogy a Justice League továbbra is Zack Snyder… miután az megint jó gyenge lesz (miért lenne másképp?), nem tudom mennyire van jövőjük ezeknek a mellékszálaknak.

 7. “miért lenne másképp?” Talán mert a stúdió sokkal de sokkal jobban beleszövi az orrát a produkcióba mint eddig bármelyik DCEU filmbe.

 8. “aki örül, hogy olyan karaktert kert életre, akit előtte még senki.”

  Ezek szerint nem látta a fertelmes Aquaman-pilotot Justin Hartley-vel, amit nagyon helyesen nem rendelt be a CW :D

 9. Olyan nehéz észrevenni az irányt amerre tartanak? Miért lenne másképp? Már a BvS végéből kiderül, aztán a bővített végéből még inkább, mert nemcsak kimentek siratni Sups-t, de úgy mentek ki, mint anno Kennedy-t kb, hogy nem találtál volna senkit otthon, üzletben akárhol hanem a megemlékezésen. Ben Affleck is hiába tanulta be a film végi monológot, mert senki nem figyelte miről beszél?. Mégha ez a mozis verzióból kimaradt is, azért abból is látni, hogy egy visszatérő Supermannek már nem ugyanazokkal a gondokkal kéne megküzdenie, mint eddig. Ami ugye főként megkülönböztette a Donnerestől az a világ hozzáállása, mert abban azért megegyezhetünk, hogy amikor oka volt mosolyogni és boldognak lenni azért ez a Superman is bőven tette, csak ezt egyesek szeretik ignorálni. Na most ez nyilván változik a JL-re, ahogy bejönnek majd olyan karakterek is, akikre jellemző a humoros hozzáállás is, de ugyanúgy a tragikus múlt/jelen/jövő. Megint sok humort kell hozzáadni, és ezt Zack is pontosan tudja, a karakterek különbözőségei miatt is, súrlódások nehéz összeszokás, tipikus csapatdinamika dolog. Az Aquamanre Snyder kísérletezi ki a módszert, ő castingolta a főszereplőt, mivel az ő filmjében jelenik meg először Atlantis így igencsak beleszólása van, biztos hogy összedolgoztak James Wan-nal, ahogy Patty Jenkins-szel is tették, és ugyanúgy producere az összes filmnek a feleségével együtt. Erről már most tegyetek le, hogy köze sincs hozzá. Nyilván a rendező személye érezhető, de összedolgozás van, mert mégiscsak egységben kell maradni. Csak úgy, hogy a rendező személyes hangja megmaradjon.
  Másrészt maga a stúdió meg bőven tanult a tavalyi évből szerintem, nem véletlenül nem egy 2 éves stúdióról beszélünk. Valamint új fejesek vannak a kreatívokat és az öltönyösöket összekötő részlegen is.

 10. Valamiért én azt hittem ez már rég forog/leforgott… nehezen is értettem a jövő karácsonyi bemutatót :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.