Az Alien: Covenant fegyverei

Adam Savage még anno kilátogatott a film forgatására, ahol a fegyvermesterrel (??) beszélgetett a filmben feltűnő gépfegyverekről. Utána pedig más kellékeket is láthatunk.

4 hozzászólás a “Az Alien: Covenant fegyverei” bejegyzéshez

  1. Hát olyan nagyon nem erőltették meg magukat fegyverek terén…kicsit több módosítást kitalálhattak volna vagy burkolatok pl. hol vannak ezek az M41a1 től vagy az Alien égő végű lángszórójától. Mindegy ne ezen múljon a dolog.

  2. Miért baj az ha a fegyver mai? Miért elképzelhetetlen az, hogy a fegyver nem változik túl sokat, mert mondjuk inkább a lőszereket fejlesztették? A 40 évvel ezelőtti rakéták kilövő szerkezete alig változott az elmúlt időkben ………..nem úgy a rakéták, amik igencsak sokat. De ha megnézed az 1800 évekbeli revolvereket és mondjuk egy 357-es magnum mellé teszed, amit 1995-ben gyártottak, akkor rájössz, hogy az is alig változott …………. maximum már lehet belőle nikkelezett vagy krómozottat venni.

  3. Jut eszembe az Aliens-ben Hicks is előkapott egy “mai” pump up shotgunt. Pedig az a film jóval a Covenant után játszódik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.