Újabb Alien: Covenant spot

WTF. Mármint teljesen új dolgokat mutatnak, viszont olyasmit, ami nem igazán illik az eddigi trailerek idővonalába. Vagyis két helyre betehető. Majd moziban minden kiderül, és ott legalább ez az oda nem illő zene is kimarad.

19 hozzászólás a “Újabb Alien: Covenant spot” bejegyzéshez

  1. Na ezeket én már nem nézem meg. Azért szeretném még élvezni a filmet, mielőtt az összes képkockát ellövik a trailerekben.

  2. Ezt már tutira nem nézem meg. A múltkori prológus cucc az akkor benne lesz a filmben biztosan ugye? Mert én már azt is kihagytam…

  3. Mekare: Hát… Ridley Scott azt mondta, hogy a prológus a két film között játszódik szóval valószínűleg az lesz, mint ami a Weyland féle beszéddel is történt. Kiadták minőségi promóanyagnak és a filmben csak hivatkoznak rá.

  4. “Anya. Dramaturgiai okok miatt, vagy mert ez a jelenet nem lesz benne a végleges filmben, esetleg mert még nem találták fel a feliratozást a filmek alatt mégis hány napja vagyunk úton?”

  5. Most akkor what’s going on itt?

    Vagy ez egy trükkösen megvágott egy perc és a kártyás és a shotis jelenet köz fog maga a film játszódni :D

    _______
    Mekare:
    A David-es, Shaw-s kicsi videó nagy valószínűséggel nem lesz benn a filmben.

  6. nem tudom honnan veszitek, hogy nem lesz benne a prológus, amikor forgatási képeket is láttunk a “földről” ami a jelenet után van, plusz vágások is vannak benne és elég drága lehetett benne a CGI. Bár simán lehet h flashback lesz.

  7. ja tényleg, ennyi alapján pocsék színéznőnek néz ki, és még a hangja is borzasztó

  8. Atyaég, kinek az ötlete volt egy ilyen trágya popszámot alákeverni?
    A következő bemutatóban már Lady Gaga fog lovagolni egy rózsaszín csillámpónin? Nagyon rossz az irány debil marketingesek…
    A főszereplő színésznő sajnos tényleg baromi irritáló, Noomi Rapace ezerszer vonzóbb és karakteresebb, mint ez a kisfiúhajú némber.
    A hamvas Sigourney Weaver-hez pedig végképp nem hasonlítható.
    Ridley bácsinak nem ártana egy szemüveg. És egy hallókészülék.

  9. Az egy dolog, hogy irritáló, de már unalmas is a női főhős. Remélem a végén lekvár lesz belőle. Az simán +1 pontot fog érni az értékelésemben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.