9 hozzászólás a “Podcast: Nyilvános vetítés 610: Gyors dalolás” bejegyzéshez

  1. Vágatlan adás… :D Béla elaludt a végén? Na. Rávettetek, Star Wars maraton és 5 év eltelte után, hogy megnézzem a Prometheust. Az Alien 1-2 igen jó, ha a prequel folytatás arra hajaz, akkor jöhet.

  2. nem vágatlan, de szerintem poénos volt az a rész ;) Bélának megjött az asztalos, szóval lépnie kellett és elköszönni sem tudott rendesen az adásban.

  3. Tetszik ez a Tramps, jó hogy beszéltetek róla. Lehet megnézem.

    A Founder meg tényleg jó, érdemes pótolnia, aki még nem látta.

  4. Nem olyan jók a zenék a La La Land-ben?? Basszus én január óta a soundtracket hallgatom. Szerintem meg zseniális úgy ahogy van az egész. De ízlések és pofonok persze. Az meg hogy Emma Stone és Ryan Gosling nem a legnagyobb énekesek és legnagyszerűbb táncosok szerintem rohadtul nem számít, mivel nem ez a lényeg a filmben. Ha profi tánc érdekel lehet nézni táncversenyt. Szerintem itt pont jól állt hogy nem olyan táncok voltak a filmben, mint a “régi nagy musicalakben” amelyeknél szerintem a La La Land sokkal jobb. Ezt a rendező is elmondta egy interjúban, hogy nem az volt a cél hogy minél profibb tánc és énektudást mutassanak be a filmben, úgyhogy én ezt nem rónám fel hibának.

  5. nemtom, attól, hogy a rendező mond valamit még lehet nincs igaza ám. De mindezt úgy olvasod ránk, mintha lehúztuk volna a filmet, pedig mindketten pozitívak voltunk róla.f

  6. Kösz a Tramps ajánlást! Nekem még nem dobta fel a Netflix, de így meg fogom nézni :)

  7. Adás eleji témához: van egy app (AfterCredits) ami megmondja hogy a film végén van-e stáblista közbeni/utáni jelenet, ez hogy megéri-e rá várni (emberek szavaznak). Emellett van meg egy spoiler gomb, ahol leírják kb mire számíthatsz. Egész hasznos :-)

  8. Jó volt ismétcsak, nagy formában voltatok! :)

    A Fast&Furios sorozatba (mert régebben is anyniszor és olyan hangulatosan beszéltetek róla) egyébként már többször belekezdtem (7, 6, 5, mindig léptem egyet vissza hogy hátha majd úgy) de talán még egyiket sem bírtam végignézni, viszont mindig várom hogy majd Ti élménybeszámoljatok az épp aktuális részről (előtte meg a trailerekről) mert végignézni ugyan képtelen vagyok, de ahogy beszéltek róla azt tök jó hallgatni :)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.