A Wonder Woman végső előzetese

Ez is befutott az MTV Awards alatt. Diana ellop pár cuccot otthonról, és elszökik az amazonok szigetére csapódott pilótával. Persze nem csak szerelmi történet kerekedik ebből, hanem brutálisan látványos blockbuster lesz a DC-Warner filmje.

Weee are the warriors. Persze DC hater vagyok, mert hiába pörgős a tovább mögötti videó, ez a dal engem zavar.

human
írta
2017. 05. 08. 04:22
megjelenés
34
hozzászolás


34 hozzászólás a “A Wonder Woman végső előzetese” bejegyzéshez

  1. Nekem se nagy kedvencem ez a szám, de erre a zenére kurvajól illik. Libabőrös lettem.

  2. lehet a hétfő reggel teszi, de a képre nézne rohadtul azt hittem, hogy biciklizik…
    később nyilatkozom a trailerröl szerintem…

  3. Akkor nagy a baj, en is epp azt akartam irni, menyire meno mar egy fa szobabiciklin tekerni… Vissza kene fekudni aludni…

  4. Tudom, el kell fogadni mindent, ahogy van, és tényleg csak kíváncsiságból kérdezem. WW pajzsának van vmi extra tulajdonsága? Gondolok itt arra, hogy lövik mint az állat és minden golyó lepattan róla. Ez eddig oké. De hogy van az, hogy egy se megy kicsit alá, fölé, mellé, akárhova, csak ahol a pajzs van? :) Ez csak azért van így, mert így kell lennie, vagy mittomén, vonzza a pajzs a golyókat :)

  5. Ez baromi hangulatos.

    Sajnos Diana CGI-je egyelőre lelóg a képernyőről, és nem hiszem, hogy a végső változat sokkal-sokkal jobb lenne majd, de annyi baj legyen. CGI ide-vagy oda, ez nagyon jónak tűnik. Zenével sem volt bajom.

  6. Én nem tudom hol élek, már-már azt hittem ez a szám valami direkt ehhez készült bigyó, merthogy én még nem hallottam, de nem hallgatok rádiót meg ilyesmi…viszont lehet csak így, hogy nem ismertem előtte, de engem nem zökkentett ki, meg még tetszett is alatta. De nagyon hallgatnám már az eredeti soundtracket. Ilyenkor már a BvSnél szerintem kikerült a teljes lista, de itt még csak a borító, mondjuk nem is baj. A filmzene most a bemutató napján jelenik meg. De legalább Tina Guo videoklipjét elvileg előrehozták május 19-re.

  7. Egy kicsit off
    A CGI panaszkodókat egyszerűen nem értem!
    Nem vagyok programozó, se animátor, de egy hozzáértő nyilatkozzon már, hogy ebben mi kivetnivaló van???
    Beiz?

  8. Sosem érdekelt ennek a karakternek a története, de lehet bepróbálom az I világháborús témája, és Danny Huston miatt.
    A 30 Days of Night óta nagyon bírom ezt a színészt. Igazi karakteres gonosz.

  9. @turrican: Általában nem vagyok CGI panaszkodó, és a DC-ét sem utálom. SŐT!!! Nem is akarom lehúzni emiatt, írom is, hogy “CGI ide-vagy oda, ez nagyon jónak tűnik”. Ezt komolyan is gondolom.

    A trailerben a következő másodpercekre érdemes vetni egy pillantást:
    Elbaszott mögé vetítés – 1.58
    CGI Diana – 2.02
    CGI Diana – 2.10

    Nekem sajnos nagyon rááll a szemem ezekre. Tudom, hogy sok embernek Tarkin sem tűnt fel a sztárvárszban, nekem meg rögtön kiszúrta a retinám. És sajnos kizökkent. :(

    Nekem a legrosszabb hidd el. Nézem, élvezném a filmet, és akkor kizökkent egy ilyen baromság. XD Kizökkenve lenni pedig nem jó.

    Ettől még simán lehet jó a film.

    Még egy utolsó gondolat jutott eszembe: miért ne lehetne “panaszkodni” a CGI-re? Ha lehet a színészekre, a díszletekre, a rendezőre, az íróra, a zenére stb. stb. akkor miért ne lehetne a CGI-ről is szót ejteni? Pláne egy ilyen látványos blockbuster esetén? Helye van ennek szerintem.

  10. turrican: ezt mondjuk én se nagyon értem egy filmnél se, most nem azért mert Wonder Woman fan vagyok. Vajon anno a gyurmadinoszauruszos filmeknél is volt olyan, aki szóvátette, hogy jó volt jó volt, de néhol látszott a gyurmán, hogy nem igazi dinó? :D nyilván más, de akkor is na… engem ezek nem tudnak kizökkenteni.

  11. “engem ezek nem tudnak kizökkenteni.”
    Mázlisták vagytok. És ezt most nem iróniával írom. :)

  12. Még egy gondolatot hozzá teszek, aztán részemről le is zárom a CGI témát (mert úgysincs értelme… az emberek egy részét nem zavarja, másokat meg igen… na bumm):

    – érdekes módon sorozatoknál nem zavar ez annyira. Valahogy helyén kezelem. Persze ha valami ordenárén gagyi, akkor azt látom, hogy nem szép. Viszont egy valamivel jobb, “sorozat színvonalú” CGI nem zavar. :) Biztos azért is mert tisztában vagyok vele, hogy kevesebb pénzből készül. Egy ilyen 150 millás blockbusternél meg úgy vagyok vele, csinálják már meg rendesen. Legtöbbször egyébként csak a CGI emberek zavarnak.

  13. Szerintem ezek annyira elenyésző másodpercek/pillanatok, hogy tényleg a legtöbb embernek nem tűnik fel. Még szerencse hogy nem ezekre a dolgokra figyelek egy film nézése közben.

  14. Nem tűnik rossznak. Egyébként mi a zenének a címe ami a trailer alatt szól.

  15. kár, hogy ilyen akcentusa van, túl nagy a kontraszt bármilyen korábbi színésznőhöz képest, aki wonder woman-nek adott hangott. ha pedig direkt erőltetik, akkor a többi themyscirán élő miért tud normálisan beszélni angolul, nem túl következetes. ::confused::

  16. Engem a CGI nem zavar, meg alapból érdekelne is a film, de ezektől a lassított pózolós akciójelenetektől agybajt kapok.

  17. hát az animációs filmekben kurvajó hangja van Wonder Woman-nek például. szerethetőbb, ha valaki tisztán beszél angolul, ha már angolul beszél.

  18. Ahhoz képest, hogy ellövik a “harc senkit nem tesz naggyà” klasszikust a legelején, ugy tünik nem nagyon ragadt meg a kislànyban az üzenet…
    Nagyon tipikus DC-filmnek tünik ez tovàbbra is, a harci jelenetek itt is olyan sznàjderesen darkosak. Ezek még mindig ott tartanak hogy alàvàgunk egy popszàmot a trailernek aztàn ettöl lesz hip a film. Mondjuk most màr sikerült egy comic relief karaktert is beépiteni, kàr hogy a lehetö legrosszab sztereotipiàbol (a duci vicceskedö csaj).
    Azért egy trailernél legalàbb eldönthetnék a marketinges agyak, hogy mi akar lenni…Vicceskedünk, menözgetünk, vagy nagy fennkölt chosen one sztori lesz, esetleg sötét, moralizàlos hàborus film? Minden kell, mer a Marvelnek bejött az összes, hajigàljuk egymàsra egy filmben, azt tuti kajàlni fogjàk ezek a mocskos nördök. Ja, hogy karaktert megint elfelejtettünk irni közben? Mindegy mire ràjönnek ugyis összegereblyézünk pàr szàz millàt….
    Izé, akarom mondani: VERY COOL!!!!

  19. Tükör:
    A többi amazonnak is van akcentusa, ha megfigyeled a korábbi előzeteseket is. Hippolyta (Connie Nielsen) vagy Antiope (Robin Wright) szintén akcentussal beszélnek, ott van pl amikor edzi a Dianat az origin előzetesben. De bármelyik trailer amelyikben beszél amazon olyan. Az, hogy az animációs filmekben úgy gondolták a máshonnan jött karaktereknek se legyen akcentusa azt ne rójuk már fel ott, ahol érdekli őket, hogy nem mindenki amerikai. Az animációs filmeken ennek ellenére nem fogok kiakadni továbbra se, de ez az értelmesebb hozzáállás.

  20. Soha nem hallottam még ezt a zenét, nem is zavar.
    A trailer rohadt jó, nagyon jól van vágva, látványos és hangulatos.
    Abszolút megértem a CGI “kritikusokat” (bëiz), én is hasonlóan látok, és egyből leesik minden apróság. Ez természetes, élőlények esetén nem létezik (még) tökéletes CGI, az ember agya kiszúrja, hogy hiányoznak azok az apró rezdülések, amitől élő lesz valami. Hiába tökéletes a textúra, a világítás, minden, egyszerűen akkor is kicsit szoborszerű minden animált élőlény (lásd Tarkin). Programozók serege dolgozik a problémán, pár év, és majd mindenki vakarhatja a fejét, hogy ebben a post-truth világban vajon valóban megtörtént eseményeket lát-e a híradóban, vagy csak tökéletes CGI-t.

  21. Nem olvastam a kommenteket előtte, de nekem is ez volt rögtön az első és egyetlen negatív észrevételem, hogy ott 2:02-nél az a rész engem nagyon zavar. Csomó filmben simán meg vannak oldva ezek rendesen, pl. Man of Steel zúzásai, de rengetegszer láthattunk már ilyen falakon áttörést emberektől,eleve nem is értem, hogy ezt cgi nélkül mondjuk nem lehetett volna megcsinálni?

    Amúgy megvett a trailer, irány a mozi.

  22. CGI nem érdekel az alap zene se a legjobb, bár nem is szar, viszont ITT, itt valami kicseszettül epic lett szerintem és sokat dob rajta hogy jól vágták rá az előzetest.

    Azrét meg tényleg nagy taps a DC-nek hogy úgy fest tényleg nem fogják ellőni a poént.

  23. Szerintem azért lóg ki sokaknak a cgi mert eltér az elemek sebessége, de ez tutira egy koncepció hogy a lassított külvilághoz képest gyorsabban mozgó főszereplő valósidejű emberfeletti gyorsaságát érzékeltesse. A repülős résznél meg érdemes elgondolkodni az emberi szem fókuszált és perifériás látásbeli különbözőségeire.

  24. Ettől a trailertől sem támadt mehetnékem.Biztos jó lesz a film, de nekem az előzetesei mind ásítósra sikeredett…

  25. “Azrét meg tényleg nagy taps a DC-nek hogy úgy fest tényleg nem fogják ellőni a poént.”

    ezt az egyet úgy látszik felfogták a BvS marketingje után :)

  26. funfact:

    A zenét amúgy a 2014-es League of Legends világbajnokságra írta az Imagine Dragons

  27. Man of Steel zúzásainál ordított hogy cgi karakterek püfölik egymást szóval nem túl jó a példa.
    Ok, hogy kizökkent, de emlékezzünk a 90-es évek akciófilmjeire, amikor kötéllel rángatták a szereplőket.
    Az jobb volt? :)

  28. Fiti, a fizika ott sem stimmelt a kötél miatt, de legalább a szereplők élők voltak :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.