Blade Runner 2049-előzetes

Ryan Gosling unott arccal mászkál a jövőben, mert az ő neo noiros zsaruját sem tudja már meglepni semmi. Még az a mélyre temetett titok sem, amire bukkan. A film történetét továbbra sem fedték fel igazán, csak utalgatnak rá, szóval ez a videó is inkább a hangulatképekre épít, és természetesen rohadt jól néz ki Denis Villeneuve (Arrival) rendezésében.

Gosling mellett feltűnik Harrison Ford, Ana de Armas, Sylvia Hoeks, Robin Wright, Mackenzie Davis, Carla Juri, Lennie James, with Dave Bautista, Edward James Olmos és Jared Leto. Az új videó a tovább mögött.

50 hozzászólás a “Blade Runner 2049-előzetes” bejegyzéshez

 1. Szépen lesz fényképezve, de nekem ennyi. Nem igazán bizsergette meg a fantáziám… :(

 2. Szerintem kib*szott jó lett ez a trailer. Képvilágra elkapták az elsőt. Zenére+Story-ra leszek kiváncsi. De elsőre minden klappol a trailer alapján. Várom az októbert. :)

 3. Brutálisan jónak néz ki. Felugrott a must-watch lista élére, Villeneuve pedig beléphet ezzel az igazán “nagyfiúk” közé. Tudom hogy több mint 3 év mire látjuk, de azonnal nézném az ő Dűne rendezését.

 4. Ki nézte az élő közvetítést? Ford papa már nagyon motyog, vagy mindig ennyire lassú volt?
  Nem bánom, hogy a sztoriból keveset látunk, mert már a címe is elég lett volna, úgyis mozis. de az hogy green screent pl keveset láttak tök jó, mert ahogy a színészek is mondták könnyebb volt a játék is, mert minden cucc működött körülöttük. Amúgy meg durva hangulatos trailer.

 5. A Blade Runner életem legjobb FILMje…úgyhogy elég magasak az elvárások..de a trailer elég faxanyos…:))

 6. Ez a film vagy király lesz, vagy tűnjön el örökre az időben, mint könnyek az esőben.

 7. az eredeti azért volt jó mert a replikánsokat közelebb hozta a nézőkhöz, jól árnyalta a képet ez eddig inkább akció, mint elgondolkodtató sci-fi :( de azért megnézem majd…

 8. Hát nem tom biztos van egy rajongó tábora ennek a filmnek,de nekem nem jött át semmi….

 9. Feszesre van vágva, emiatt akciódúsnak tűnik, de értő szemem mégis azt mondja, hogy ez egy lassan építkező, okos sci-fi lesz. Ami REMEK! Ezt meg fogom nézni, a többi előzetest meg próbálom majd elkerülni(úgysem fog sikerülni).

 10. Valahogy úgy vagyok ezekkel filmekkel mint a zsiráfokkal. Szép-szép, de otthonra nem kéne…

 11. @dexike3: A trailer akciósra van vágva, de Villeneuve eddigi munkái alapján kétlem, hogy sok akció lesz :D

  a zene az első felében nagyon jó :)

 12. Nem tudom, nekem valahogy jobban visszajön a könyv hangulata, nem tudom spoiler lenne-e vagy sem, ezért nem írom le, de az egész közelebbinek tűnik a könyvhöz (környezet, népsűrűség miegymás).

 13. Nemrég néztem meg az eredetit, de eléggé untam, vagy lehet épp nem voltam a megfelelő hangulatban hozzá.

 14. Szépnek szép, de engem se mozgatott meg igazán. LEtot ki nem állhatom. Zene ismét b*szott jó és a rendezőt is szeretem, de Gosling nekem továbbra is kilóg. Ahj Leto.. miért

 15. Már a hangulata is kurva jó! A legjobban várt film részemről az Alien mellett.

 16. Ryan Gosling unott pofája,valaki rá szólhatott volna,hogy ez nem a Drive folytatása. Szépen van fényképezve,de nekem egyelőre nem meggyőző.

 17. Engem megvett kilóra. A hangulat nagyon átjön, gyönyörű, kevés cgi. Már nézném is ha lehetne.

 18. 17 Asszem :
  Mikor ujra néztem pont ezt éreztem. De meg kell érteni, h akkor ütött amikor. A trailer jo volt, leginkább a helyszínek. Leto meg pont nem hiányzott joker utan nekem. Nem hiszem, h különösebben jo film lesz. Vajon a hangulattal akarnak lekenyerezni majd vagy a látvánnyal? Elobbinel max jobb/rosszabb copy lehet az elődhoz képest , utóbbinál meg talan cgi halmaz lesz – amit nem szeretne senki. Talan jo sztory..?Az biztos, h ami akkor volt, azt már több okbol sem lehet megismetelni.

 19. Egyelőre nálam ez eddig semmi, itthon nézősnek jó lesz – bár hozzátenném, én pár éve láttam csak az eredetit, és akkor is untam, nem értettem mitől kult. (Nyilván gondolom ha ’82-ben látom akkor aztakurva/agyeldobós élmény)

 20. Eddig nekem bejön, bár így a trailer alapján nem valószínű, hogy lesz benne olyan jelenet mint az elsőben az erkélyen iszogatós. Ott a látvány és a zene…..tökéletes.

 21. Hagyjatok már!! Melyik Villeneuve film volt feszes tempójú??? :)
  Ezzel meg megvettek tonnára, még csak nem is kilóra…

 22. “Ryan Gosling unott pofája,valaki rá szólhatott volna,hogy ez nem a Drive folytatása'”
  No igen mert az eredetiben Ford az erzelmek olyan szeles skalajat vonultatta fel. A film 90%-ban o is ezt adta kb. ami teljesen rendben valo volt.

  ” Vajon a hangulattal akarnak lekenyerezni majd vagy a látvánnyal?”
  egy ketperces elozeteben mi massal? a film meg majd meglatjuk, pl a 12 majmot is a latvany es hangulat miatt nezte meg az ember szerintem amit az elozetesek suggaltak, aztan mondjuk en speceil napokig a film hatasa alatt voltam, itt se zarnam ezt a lehetoseget teljesen ki.

 23. Ez jó lesz! Kicsit a mai trendekhez igazodó, nagyon látványos fényképezés, bömbölő basszus, de a szinti ütött.
  Az igaz, hogy a sötétséget én is hiányolom, de nem akarunk egy újabb Blade Runnert, ami egy másolat, hanem valami pluszt.
  Én ezt tuti moziban és ha kijönne végre egy jó plakát hozzá, mint ahogy az elsőhöz, egyből rendelném és keretezve raknám ki a falra. :-)

 24. Mikor először láttam a Blade Runnert, nem tetszett, mert gyerek voltam és nem értettem. Érett fejjel újranézve viszont valóban egy remek, elgondolkodtató film. És pont azért félek ettől a filmtől, mert nekem úgy tűnik a trailer alapján, hogy inkább mennek itt is a látványra már, mint a sztorira.

 25. Hát engem elkapott a hangulat. A zene a városképek minden nagyon noir cyberpunk. Szerintem jót fog tenni a réginek egy hasonló hangulatú de feszesebb folytatás én ezen tuti ott leszek. Minden érdekel a story a rendező és a hangulat is.

 26. a zenéje mintha egy terminátor film zenéje lenne, a képivilága meg mintha félig a Gohst in the shellből lenne kiragadva…

 27. Abu ezek szerint fogalmad nincs milyen volt az eredeti Blade Runner, ha ilyen ökörségeket írsz…

 28. A zene az elején az előző rész Vangelis zene feldolgozása ha jól hallottam semmi köze a terminatorhoz ellemben a hangulathoz nagyon sokat hozzátesz. Gits-nek meg hasonlónak kell lennie ehhez mert mind a kettő cyberpunk csak a BR elöbb volt ;)

 29. Denis Villeneuve ha ezt nem szúrja el, esélyes lehet az új Dragon Ball filmre. Meglátjuk.

 30. Abu

  Érezhető a GitS benne, de gondolom azért, mert az alap film ’82es az első manga pedig ’89es.

 31. Kb. 4 éve nem kommenteltem itt, de most el kell mondjam, hogy ha nem lesz kasszasiker a film, én akkor is évezni fogom minden percét, mert már a szimpla létezésével kiemelkedik a standard hollywood-i trashmocsokárból.

 32. Abu: hogyne, jelenleg Inarritu, FIncher, Scorsese és Tarantino van versenyben a rendezői székért, ehhez csatlakozhatna Villeneauve is, de csak ha nagyon ügyi lesz!

 33. 1:41-nél Gosling rohan át a falon? Replikáns lesz, és már a trailerben ellövik? Vagy az valaki más?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.