MTV Awards videók 3.: Maze Runner: The Death Cure

Bár csak jövő februárban érkezik a Maze Runner 3. része a mozikba, már nem emlékszem pontosan, hogy miért is csúszott, de a rajongók végre kaptak videót. Mondjuk csak egy kulisszák mögöttit, nem igazi trailert osztott meg velük a stúdió.

6 hozzászólás a “MTV Awards videók 3.: Maze Runner: The Death Cure” bejegyzéshez

  1. A főszereplő gyerek összetörte magát, ha jól rémlik azért csúszott.

  2. igazad van valszeg, nekem is ez rémlik, de nem mertem beleírni a posztba fixre, annyira meg nem érdekes a film szempontjából, a minőségen nem változtat, csak kicsit késve kapjuk meg. Köszi, hogy tisztáztad.

  3. Hm, hat az elso resz uditoen jo volt, de a masodik nekem csalodas. Valahogy nem ragadott annyira magaval. Viszont megnezem majd ezt is, hatha tanultak a hibakbol es jobb lesz a 3. resz, mint a 2. volt… :)

  4. Sajnos pont azt a báját vesztette el a 2. részre amitől jó volt az első: sehol nem volt labirintus. Remélem ezen orvosolnak és egy frappáns csapdákkal teli világot hoznak el a 3. részbe.

  5. Csatlakozom, a második rész is jó volt, de nem ugyan az volt, nincs már rejtély, vagy legalábbis nem volt, remélem a harmadik részben lesz egy rakás új információ, ötlet, csavar, miegymás.

    (… egyébként még arccsonttörésről is beszéltek netszerte a baleset után, aztán két hét múlva a srác rajongókkal fotózva nem volt 2 darabban, csak gondolom lecsúsztak a premier dátumról már így, ezért jött a halasztás…Guy Ritchie mondta most egy interview-ban, hogy múltévben lett volna a King Arthur premierje, ehelyett komplett évet csúsztak, mert jött valami amit a stúdió berakott az ő premierjükre, és a következő hely egy év múlva volt, csattant az állam a padlón.)

  6. Az első rész nem volt rossz, de azért valahol örülök neki hogy szép lassan lecseng ez a Young-Adult láz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.