Az Alien: Covenant kulisszái mögött

Célegyenesben a reklámkmapány, ezúttal egy “ígykészült” videót kaptunk, ami sok forgatási pillanatot villant fel, miközben a kamerába dumálnak a filmen dolgozók. A tovább mögött nézhető.

12 hozzászólás a “Az Alien: Covenant kulisszái mögött” bejegyzéshez

  1. Még is miből kellett volna hogy az legyen…emiatt a pici spoilert miatt bánom hogy megnèztem. Azt hittem csak technológia dolgokat mutat

  2. Az álmai nézegetéséhez sem kért engedélyt. Már akkor nagyon érdeklődött utánna. Nem is értem miért bízik meg ennyire benne ,hogy el megy csicsikálni David meg majd vigyáz rá… bár más esélye nincsen mondjuk.

  3. Vagy a P-ben nem gondolták át teljesen David karakterét vagy inkább a MI nem volt még kiforrott mivel maga a robot következetlen. Engedély nélkül belenéz az emberek álmaiba,-bár nem egy kategória- viszont “engedélyt” kér a fertőzéshez.(úgy gondolom hogy a Prometheus világában nem olvasták Asimovot:)))

  4. Erről hosszasan lehetne vitázni. Bár wayland célja az emberszerűség volt mikor építette Davidet. Így lehet hogy ennél a korlátokat kihagyta hogy szabadon dönthessen. Nem hinném hogy az alienbe erről mélyebb koncepció lenne. Ash gyilkos volt.Bishopban az elmondása szerint ott a korlát. A 3. Ban fontosabb volt a cég érdeke “Bishopnak” mint az ember élet.

  5. frankdeckart: Ash is realistább volt, hiszen tudjuk a beleprogramozott célokat, amikhez minden emberen átgázolt.

  6. Faszán megmagyarázná a kísérletezgetés a fekete anyag és az arcmászó-tojást tojó királynő között a hiányzó láncszemet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.