Kapunk még Hellboy-t, de nem úgy, ahogy akartuk

Bejelentették a Hellboy rebootját. Ugye nem is olyan rég Guillermo del Toro azt mondta, hogy nem lesz a Hellboy 3-ból semmi. Mike Mignola, a karakter megalkotója már akkor is utalgatott rá, hogy a franchise nem tűnik el, viszont most hivatalosabb megerősítést is kaptunk tőle (ő csak beszélt a jogokkal bírókkal, onnan tudja ezeket):

Lesz még egy HELLBOY FILM.
R besorolású reboot lesz Neil Marshall (Doomsday, The Descent) rendezésében. Hellboyt David Harbour (Stranger Things) alakítja.

Ez a csávó.

29 hozzászólás a “Kapunk még Hellboy-t, de nem úgy, ahogy akartuk” bejegyzéshez

 1. Nem kell! A régi csapattal kell a 3. rész. Amúgy meg nem értem, erre a reboot-ra adnak pénzt, a régi folytatására meg nem? Tudom, hogy ott valami őrült nagy költségvetés kéne Del Toronak, amit nem kapott meg, de akkor ez most mennyire lesz gagyi kis pénzből?

 2. Inkább lenne egy normális befejető 3. rész, de nem, hálivúd csak rebútban tud gondolkodni, meg rímékben mostanában, a gagyi adaptációkról (főleg gém) nem is beszélve.

 3. Igazából nem nagy szám volt egyik Hellboy film se. Képregényhez se sok köze volt. Lehet jó lesz ez.

 4. Ron elég pipa lehet most. Minden gagyisága ellenére én szeretem az első 2 részt. Kár érte. Persze ettől függetlenül lehet még jó.

 5. nab+. ennyire öregnek tartották ron perlman-t, vagy el volt szállva a költségvetés a 3. részre?

  remélem totál más lesz, mint az előző, immár akkor befejezetlen trilógia, ha hasonló lesz akkor mindenki azt fogja károgni, hogy az “eredeti” jobb volt.

  good luck.

 6. Nekem is bejött az első két rész. Ron Perlman-t is csíptem benne.

  De érdekes hogy egy Ron Perlman-hoz hasonló kinézetű embert választanak a szerepre XD

  Szerintem RP lehet hogy már öreg lenne (már az 1-2 résznél is igen csak benne volt a korban).

 7. Ron Perlman a wikipédia szerint 67 éves. Tudom, hogy a smink meg a CGI mindent megold, de lehet, hogy nem annyira alkalmas már arra, hogy vörösre festett, szénnégyúrt csupasz felsőtesttel rohangáljon össze-vissza. Guillermo del Toro vizualitása fog hiányozni inkább, ez számomra “fájóbb” pont, mint Perlman. Noha én sosem értettem ezen filmek kult státuszát. A látvány, díszlet parádés volt, de mint filmek… egynek elmentek.

 8. bírom ezt a palit, a régi filmek meg. hát. nekem semmi extra. ez meg hátha jó lesz, jöjjön csak.

 9. Animációsnak örülnék, Mignola stílusával…vagyha a film is arra menne rá mint a Sin City film anno…

 10. lehet még jó ez. Mignola teljesen kiábrándult Del Toróból és az általa készített verziókból. El is mondta, hogy neki már szinte semmi köze nem volt a 2. részhez, nem is szereti, nem is érdekli, és az egy egészen más Hellboy, mint amit ő megalkotott.
  Mekare, készült már két animációs Hellboy, nem is rosszak.

 11. Ha tényleg R lesz, érdekes lehet. Perlman már bőven kiörgedett, de persze nehezebb lesz túllépni ezen, mert a moziásznon még ő az, aki = Hellboy.

 12. BigMan:
  Basszus tényleg, köszi. Én erről lemaradtam. Most akkor örülhetek is :D

  Amúgy én ennek az új változatnak tiszta lappal állok neki, pedig a Toro-s folytatást is megnéztem volna. David Harbour-t is bírom, úgyhogy ha már muszáj leváltani valakivel Ron bácsit, akkor ő tök jó választás szerintem.

 13. De kit érdekel, hogy Mignolának tetszett Del Toró filmje vagy sem? A képregény és a film 2 külön dolog, miért is kellene olyan Hellboy legyen, amit ő megalkotott?

 14. Nem voltak rosszak a filmek, de azért nagyon jók se. Nekem kifejezetten sok volt Pearlman. Az akció jelenetek elég suták voltak.

  A világ még tetszetősre is volt csinálva, Steampunk-ból kevés van.
  A második részben mikor átmentek a másik világba, az ütött!
  De valami nem stimmelt a filmekkel, nem is tudom mi, kicsit gagyi is volt. De azt rálehet fogni a költségvetésre.

  A két részben elejtett fél információk miatt vártam volna a 3. részt, ki is ő valójában.
  Így hogy lesz reboot, legalább kiderül majd valami!

 15. A két rész teljesen más hangulatú, az első komorabb, horrorosabb világa nekem jobban bejött, mint a második, meseszerű, színes-szagos tündérbirodalma. Viszont így is látványos, szép és szórakoztató volt, bőven a sok mai (és akkori) gagyi fölött áll minőségben.
  Anno az első forgatásakor azt nyilatkozták, hogy szándékosan kreáltak a film számára új történetet és a képregénytől eltérő univerzumot. Ron Perlman-t nagyon csípem, de már tényleg koros erre a szerepre, David Harbour pedig jó cserének tűnik. Neil Marshall régebben csinált élvezhető mozikat, viszont pár éve csak a tévében tengődik. Egy harmadik jobb lett volna, meglátjuk mi lesz.

 16. ” Ahogy az apám is mondta, mikor megölte anyámat ………..” Sajnálom, hogy nem Ron Pearlman lesz…………..:( Del Toro-hoz nem ragaszkodnék.

 17. Az első részt szerettem, a második már nem tetszett annyira, de azért az se volt annyira rossz. Teszem hozzá, hogy Mignola képregényeit sosem kedveltem, én befordultam tőlük.

  Szívesen néztem volna Ron Pearlmannel egy 3. részt is, de még akkoriban, hosszú évekkel ezelőtt, most már nem állna jól neki. Bár, gondolom, a CGI mindent megold, de ezzel az erővel minek kellenek színészek?

  Még mindig rengeteg ezerszer régebbi film van, amihez nem nyúlnak hozzá rimékileg, szóval sajnos mérget mernék venni rá, hogy ennél is csak a nem olyan régi címet lovagolják meg, és kapunk egy nagy halom szart.

 18. Szerintem a Hellboy fanok kezdhetnek igazán aggódni.
  Csak nézzetek rá a rendező eddigi filmjeire. Nem véletlenül nem ült mostanában rendes filmnél, rendezői székbe.

 19. Hát én baromi szkeptikus vagyok. Mennyit fog erre szánni a stúdió ha R-es lesz? Gagyinak nincs értelme, a fanok így is nehezen fogják megemészteni ezt.

 20. Őszintén szólva csak az első rész volt szórakoztató. A második már nagyon nem találta el a hangulatot. Igen, akkoriban még jöhetett volna egy harmadik rész, de az ég szerelmére, 10 év telt el. Ennyi idő után már elég necces folytatni. Kivételesen nem volt hülye ötlet a reboot.

 21. @Anthonz:
  Úgy értem, a karakterek nevein kívül azért nem árt, ha akad egyéb hasonlóság is, mert egyébként semmi értelme Hellboynak (vagy Supermannek, stb.) hívni. És most a második részre gondolok, az első az eltérések mellett is eléggé korrekt volt. Nem azt mondom, hogy adaptáljanak egy az egyben egy képregényt, de ne csak azért kereszteljék el Hellboynak a filmet, mert szerepel benne egy piros színű ördög.

 22. Perlman lehet megtudott volna csinálni még egy filmet, de ha több filmben gondolkodnak (márpedig mostanában mindenki több filmben gondolkozik) akkor teljesen logikus a lépés hogy kerestek egy fiatalabb színészt, három vagy négy új film és Perlman betölti a 80-at, meg azért pár elvakult rajongót leszámítva nincs túl nagy rajongó tábora az előző két filmnek, nem robbantana kasszát egy trilógiát lezáró darab

  Harbour meg nagyon jó választás, a tavalyi évben nálam abszolút top 3 között van az alakítása a Stranger Thingsben, egy klisé karaktert(kisvárosi kiégett zsaru) úgy töltött meg élettel és érzelmekkel ahogyan előtte senki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.