30 hozzászólás a “Mi a f***ne” bejegyzéshez

 1. Haha! Valahogy elkezdett érdekelni a film, kiváncsi vagyok mi ez az agymenés visszemanőleg a történelemben, a középkori lovagos sztorival egyetemben.

  Amúgy a fejemet rá, hogy ez is valami szent grál-sztori lesz.

 2. Időutazás lesz itt szerintem, ekkora segget csak nem csinálnak a szájukból.

 3. Hát Mivel a trailerben nem igen hasonlított az előzőrész Galvatronjához a mostani Megatron (amit nem tudom hogy sikerült ki sakkozni) már semmin nem lepődök meg :D

 4. jéééééééééé :DDDDDD

  Azt a horogkrajcáros mindenit és az a szöveg.. valaki nagyon csúnyán elejtette azt a bizonyos lécet….

 5. Megalapozzák a prequel/spin off sorozatot?
  Nem tudom, lemaradtam az első résznél, de valaki biztos nézi ezeket…

 6. Ehh…szarni bele a kontinuitásba. Btw max azt tudom ideképzelni amit a kettőben mondott a lábkúró álca hogy korábban is voltak Transformersek..DE NEM ENNYIVEL. Mármint lásd középkor, szamuráj stb.

 7. Na, végre. Engem megvettek kilóra ezzel. Bár az előző részek rendesen felvitték a mércét, kíváncsi vagyok ez a rész is felnő-e a várakozásokhoz. Meglátjuk.

 8. Ezt a középkori cuccot szerintem letudják az első 20 percben mint valami felvezetést hogy értsed a maradék két órát:D

  Minden TF-ben tudnék hibát mondani ami nem tetszett, ennek ellenére örülök h elkészültek, és hogy készülnek is még folyamatosan :)

 9. Remélem nem csak LowSkillNinja viccelt, hanem Dániel is..:)

  A vicces még az, hogy csak most jutott egyesek eszébe az, hogy feltegyék a kérdést: Wtf is this shit?

 10. Eddig is szembehugyozták az egész TF-univerzumot, nem értem mi ezen az újdonság… :D

 11. Eskü már várom ea TF posztokat, mindig olyan jókat nevetek meg a kommenteken is.. LowSkillNinja roflmao

 12. Amúgy az még OK hogy amikor az ősemberek idején jöttek és ,akkor nem emlékszik rájuk senki… De középkor azért már közelebb volt a II. világháború meg főleg. ÉS akkoriban azért már lényegesen több történetíró volt. :)

 13. Nyugalom, azért még van lejjebb. Zombi tf-eket például még senki nem említett. De a látottak alapján már nem lehetnek messze.

 14. jiliac: ha jól emlékszem, akkor zombi (szerű) TF-ek már voltak a Transformers: Prime második évadjában, így lehet a TF6-ban azok is előfodulhatnak. :)

 15. Mi az hogy Iron Sky szint? Az egy műalkotás, nem bántani inkább több pénzt adni neki! :D

 16. Nyilván azért kellett középkori lovaggá meg második világháborús katonává alakulni az adott korban, mert még nem léteztek kamionok, autók és repülők, de a több méteres robotlovagok és robotkatonák teljesen megszokott látványnak számítottak…

 17. persze akkoriban csak rájuk fogták, hogy “á biztos külföldi, azért nőtt ilyen nagyra a robotlába”, ezzel máris minden kérdés letudtak és mehettek együtt harcolni a migráns robotokkal az oldalukon, mint legjobb pajtik.

 18. Remélem Human csak irónia volt ez a felkiáltás, a végén még azt hiszem egy kicsit is érdekel ez a széria.

 19. A gyűrűt vajon melyikük veti majd a Végzet hegyébe? Tippre a kiscsaj, Bumblebee pedig megpróbálja megölni majd (ezért ez military komolyság), de mindenki túléli, mert jönnek majd a dinobotok. Utána pedig együtt megkeresik az utolsó jedit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.