18 hozzászólás a “Wonder” bejegyzéshez

 1. Olyan mintha a marketingnek csak most jutott volna eszébe, hogy Heeeeey Chris Pine is benne van a filmben! :D

 2. Most már végre értelmet nyer a párhuzam a Titaniccal.
  A pletykák szerint óriási másolata annak a filmnek.
  Hát nem tudom, így lehet mégis eltávolodik az Oscartól. Meglátjuk.

 3. A Titanicnak? WTF Kis hableányt már hallottam a partos jelenet miatt, de Titanic…
  A marketingesek nagyon helyesen a főszereplőre koncentráltak…így is csináltak maguknak panaszkodnivalót, nem a fanok, nem is tudom, hogy nevezzem őket…
  Ha több poszteren lett volna Pine akkor azért panaszkodnának, hogy ez WW filmje, a WB nem bízik WWben, miért van Pine ennyire kiemelve?
  WW-t rátették egy ilyen fitt energia szeletre vagy mi az, az a neve, hogy Think thin…akkor azért ment a háborgás, mert ugye mi a franc ez, bodyshaming? Arról persze hallgattak, hogy külön WW témájú line jön ki az egyik plus size női márkához. Aztán WW kapott jégkrémet, két fajtát is. Az egyiknél az volt a gondjuk, mi azhogy WW kap jégkrémet, csak a nők esznek jégkrémet, hol a Batman és Sups jégkrém. Természetesen a BvS alatt mindháromnak volt jégkréme, nemtől függetlenül btw. Most pedig a legutóbbi az volt, hogy WW miért reklámoz jégkrémet, nem jó példa ez a gyerekeknek, merthát ő biztos nem ajánlana ilyet mikor annyi a kövér.
  Na ezek bőven találnak majd a filmben is kivetnivalót…

 4. Haver… csak mert vicceltem egyet már is hater vagyok? Miközben várom a filmet amúgy? És igen Chris Pine miatt is várom mert kedvelem, meg David Thewlis-t is. Ezer bocs, hogy belőlük is szívesen látnék valamit (annak ellenére hogy az eddig poszterek tetszettek, ez pont nem) Miért kell mindent ilyen véresen komolyan venni? Minden filmnél létezik kevésbé jó marketing anyag… ez ennyi.
  Ráadásul senki nem panaszkodott itt a jégkrémre…

 5. Claire8310:
  Nem véletlenül nem neked céloztam így külön a hozzászólásomat, nyugi. Senki nem nevezett haternek, még őket sem neveztem annak, mert ötletem sincs, hogy mi a jó szó rájuk.
  Ezt a te hozzászólásod nélkül is bőven leírtam volna, mert a poszter 1, a marketing része, amire megy a panasz (igen ilyen hülyeségekkel is, mint a jégkrém mégha nem is itt) 2, az első Pine-t is tartalmazó poszter. Ami amúgy pont, hogy gyengíti is az egészet. Vedd ki onnan lelki szemeiddel, és mondd azt, hogy nem lesz jobb a poszter. Amúgy az említett úriemberekkel volt kiadva kép, a rajongóik nem maradtak látnivaló nélkül. Szerintem esetükben akkor már egy karakter poszter egyedül jobb lett volna, vagy egy szép rajzolt Mondo-s mindenkivel.

 6. Persze, hogy jobb lenne, ezért is mondtam, hogy ez most nem tetszik, mert kb. bephotoshoppolták oda gyorsan. Karakterposztereket én is megnéznék még mindig! De persze még jöhet, van majdnem három hetük rá. Csak elő fognak még kerülni :)

 7. Nem kell így kiborulni. Végülis nekem bejött anno a Titanic így ennek is adok egy esélyt.

 8. Ha nem biggyesztem tele az írást emojikkal akkor már kiborulás? :D Jó hát a rész a WW marketinggal kapcsolatban az egy kicsit, kiadtam a gőzt, mert már kész ez az egész, mások vidáman reklámozhatnak csokit meg minden egyebet, de a WW marketingben egyszerűen valamin mindig rinyáltak, de ugyanezen embereknek nem zavarta a csőrét a nagy egészségfigyelés, meg gyermekekért aggódás közben a GotG chips vagy csoki pl …és én legyek épp rajongója a karakternek vagy nem, ezt a fajta viselkedést nem szeretem.
  Nem, a Titanicos rész nem volt viszont kiborulás…
  Dániel: Én csak őszintén kíváncsi vagyok hol a Titanic benne? a kishableányról, ahogy írtam már halottam, ugye ahogy kimenti Eric herceget a vízből rész, itt be is zárul a dolog,de az teljesen oké, ha az a jelenet vkit arra emlékeztet. De a Titanicot nem látom, és ezért a kérdés… Esetleg a poszter, azokra abszolút nem emlékszem? Vagy az én vagyok a világ királya jelenetet idézi neked ezzel a pózzal? Mit?

 9. Mekare: Dániel folyamat hülyéskedik, gondolom arra célzott h a Titanic egyik poszterére hasonlít (Leo a csaj mögött áll a hajó elején?). De lehet félreértettem :)

 10. Claire8310:
  Nem vagyok benne biztos, mert tényleg nem csapatfilm. De ha van is ezeknek mindig, Thewlis abból is kimaradhatna szerintem. Inkább Dr. Poisont emeli ki az utolsó előzetes is, meg ő érdekesebben mutatna egy poszteren így a film előtt, utána már nem :D Ilyen csoportos interjúk pl mindenképp lesznek, legalábbis Pinenal. Thewlis nem is tudna sokat elmondani a szerepéről anélkül, hogy ne lője le egy sniperes a tetőről.

 11. human: áhh az nem az én vagyok a világ királya jelenet? Hú tényleg rég láttam akkor a filmet :D De valóban az a kiabálós korábban van a másik szegény gyerek társaságában. Én totál úgy emlékeztem, hogy ott van Winslet mögött és kiabálja, hogy Én vagyok a világ királya :D ezért nem volt annyira romantikus így visszaemlékezve
  Na mindegy, akkor biztos ez lehet, köszi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.